نوشته اصلی توسط RealMohsen نیست در عالم ز هجران تلخ تر هر چه خواهی کن و لیک آن نکن نژاد و گوهر من از محیط یک رنگیست ....... مرا به زور چو شبنم به رنگ و بو بستند
نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر نژاد و گوهر من از محیط یک رنگیست ....... مرا به زور چو شبنم به رنگ و بو بستند دامن شادی چو غم آسان نمیآید به دست پسته را خون میشود دل، تا لبی خندان کند
Tel Nabze_avaz@
نوشته اصلی توسط RealMohsen دامن شادی چو غم آسان نمیآید به دست پسته را خون میشود دل، تا لبی خندان کند در این زمانه رفیقی که خالی از خلل است صراحی می ناب و سفینه غزل است
نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر در این زمانه رفیقی که خالی از خلل است صراحی می ناب و سفینه غزل است این چه رخسارست؟ گویا چهره پرداز بهار آب و رنگ صد چمن را صرف یک گل کرده است
نوشته اصلی توسط RealMohsen این چه رخسارست؟ گویا چهره پرداز بهار آب و رنگ صد چمن را صرف یک گل کرده است تو در کنار فراتی ندانی این معنی به راه بادیه دانند قدر آب زلال
نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تو در کنار فراتی ندانی این معنی به راه بادیه دانند قدر آب زلال لبخند تو را چند صباحیست ندیدم یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیـب
نوشته اصلی توسط RealMohsen لبخند تو را چند صباحیست ندیدم یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیـب سیییییییییییییییییییییییی یییییییییب باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی گرسوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو
نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر سیییییییییییییییییییییییی یییییییییب باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی گرسوی مستان میروی مستانه شو مستانه شو مررسی وقت است که بنشینی و گیسو بگشایی تا با تو بگویم غم شب های جدایی
نوشته اصلی توسط RealMohsen مررسی وقت است که بنشینی و گیسو بگشایی تا با تو بگویم غم شب های جدایی عرض اردات یوسف فروختن به زر ناب هم خطاست نفرین به من اگر تو را به زر ناب دهم ........
نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر عرض اردات یوسف فروختن به زر ناب هم خطاست نفرین به من اگر تو را به زر ناب دهم ........ میگریم و میخندم دیوانه چنین باید می سوزم و می سازم پروانه چنین باید
نوشته اصلی توسط RealMohsen میگریم و میخندم دیوانه چنین باید می سوزم و می سازم پروانه چنین باید دلا دلالت خیرت کنم به راه نجات مکن به فسق مباهات و زهد هم مفروش.........
شده آیا که نفهمی ک چه مرگت شده است ؟ من دقیقا به همان حال دچارم امروز ....
زندگی چیست عشق و دلداری وقتی با یاری پس چی کم داری !
نوشته اصلی توسط RealMohsen زندگی چیست عشق و دلداری وقتی با یاری پس چی کم داری ! =///// زیر باران خزان آنچه نباید دیدم ... نیمه ی گمشده ام بود ولی کامل بود
نوشته اصلی توسط chocolate =///// زیر باران خزان آنچه نباید دیدم ... نیمه ی گمشده ام بود ولی کامل بود در دلم دریای خالی از تکاپو داشتم قرص ماهم !خوش پراندی خواب دریادار را......
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)
نمایش برچسبها