آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات

سردرگمم میگن بمون همینجا!

سلام من ۲۰سالمه اواخر ۱۹سالگی وارد دانشگاه شدم
      کنکور سال اول و دومم و خراب کردم بخاطر مشکلات و حواشی مسخره...که سال دوم از سوابقم انتخاب رشته کردم و دانشگاه حکیم سبزوار ادبیات فرانسه اووردم روزانه.
      الان از وقت قبولی همش حسرت گذشته رو میخورم که میتونستم تهران باشم و نیستم الان بخاطر یسری چیزا که ارزش نداشتن...معدل ترم اولمم بد شد...رشته امو خیلی دوست دارم اما میگم این دانشگاه نه(دلایل خاص خودمو دارم که یکیش دانشجوهاشن و محیطش و...)..یکی از دانشگاهای تهران باید برم..
      خانوادم و بقیه مخالفت میکنن میگن همینجا خوبه مگه مرض داری دولتی ام هست روزانه ام هست داری عمرت و هدر میدی...مشکل دیگه ای که دارم اینه نمیدونم ۱۴۰۰ کنکور بدم یا ۱۴۰۱...هیچی ام از قوانین انصراف و مرخصی تحصیلی نمیدونم.
      میشه امسال مرخصی بگیرم که بتونم کنکور بدم و در صورت قبولی برم انصراف بدم؟
      یا نه همینجا تا آخر ترم ۳ بخونم بعد انصراف بدم ۱۴۰۱ کنکور بدم و واحدامو تطبیق بزنم تو دانشگاه جدید اصلا شدنیه تطبیق واحد؟

.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      رشته ی خوبی داری.ولی برا کسب درامدش باید علاقه داشته باشی.بعد برا ارشد هم میتونی اپلای کنی برا فرانسه و زندگیتو اونور شرو کنی.البته اگه دوس داری!
      در مورد مرخصی د...از واحد آموزش دانشگاه سوال کن
      در مورد رشتتم میتونی بری اینستا پیج french with momo و یاfrench with niloufarاز یکی از این دونفر سوال کنی
      I wanna thank me for believing in me

3. Top | #3
      Tor
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yaci نمایش پست ها
      کنکور سال اول و دومم و خراب کردم بخاطر مشکلات و حواشی مسخره...که سال دوم از سوابقم انتخاب رشته کردم و دانشگاه حکیم سبزوار ادبیات فرانسه اووردم روزانه.
      الان از وقت قبولی همش حسرت گذشته رو میخورم که میتونستم تهران باشم و نیستم الان بخاطر یسری چیزا که ارزش نداشتن...معدل ترم اولمم بد شد...رشته امو خیلی دوست دارم اما میگم این دانشگاه نه(دلایل خاص خودمو دارم که یکیش دانشجوهاشن و محیطش و...)..یکی از دانشگاهای تهران باید برم..
      خانوادم و بقیه مخالفت میکنن میگن همینجا خوبه مگه مرض داری دولتی ام هست روزانه ام هست داری عمرت و هدر میدی...مشکل دیگه ای که دارم اینه نمیدونم ۱۴۰۰ کنکور بدم یا ۱۴۰۱...هیچی ام از قوانین انصراف و مرخصی تحصیلی نمیدونم.
      یا نه همینجا تا آخر ترم ۳ بخونم بعد انصراف بدم ۱۴۰۱ کنکور بدم و واحدامو تطبیق بزنم تو دانشگاه جدید اصلا شدنیه تطبیق واحد؟

.
      کنکور زبان باید بدی دیگه؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yaci نمایش پست ها

.

سلام
      ببخشید اینو میگم ولی به قول خودتون شما دو بار کنکورت رو بخاطر حواشی مسخره خراب کردی و الان هم میخوای دانشگاه رو بخطار حواشی مسخره خراب کنی؟! کلا واس حواشی مسخره همه چیو خراب میکنی
      اولا فعلا دانشگاه مجازی هست و تهران و جای دیگه فرقی نداره چون تو خونه نشستی ، حتی ترم بعد هم ممکنه مجازی باشه چون از درمان کرونا و واکس قطعی کرونا توی ایران حداقل خبری نیست
      دوما اگر حوری هم بشه شما دو راه داری ، اول میتوانی انتقالی بگیری به تهران و اگر دو تا دانشگاه موافقت کنن بقیه رشتتو تهران میخوانی ، دوم میتوانی بعضی دروست رو مهمان بشی تهران یا حتی اگر بذارن مهمان کامل بگیری به تهران ( اینا همش دست خود دانشگاه هست و باید پیگیر باشی و دلایل قانع کننده بیاری ، مثل مشکل خانواده ، مریضی ، ازدواج و غیره )
      سوما اصلا محل تحصیل و نوع مدرک تحصیلی ، توی بازار کار و توی شغلت هیچ تاثیری نخواهد داشت ، شما فقط و فقط و فقط سواد ملاک شاغل بودن شما هست چه بخوای تدریس خصوصی کنی چه توی موسسه یا مدرسه یا دانشگاه تدریس کنی ، نه آزاد بودن و دولتی بودن مدرکت مهمه نه معدلت و نوع دانشگاهت ، فقط و فقط معدل بدرد یجا میخوره اونم آزمون ارشد و آزمون هایی هست ک ملاک قبولیشون چند درصدی سوابق تحصیلی هست هیمن
      چهارما از کجا معلوم بری تهران و بدتراز همین جا نباشه؟! اینم هست دیگه
      پنجما اگر محیط خوابگاه اذیتت میکنه ، با 2-3 تا از دوستات با هم خانه اجاره کنید و حتی میتوانی بری خوابگاه های خودگردان که یکم گرونترن
      ششما ، واس سواد ، توی دانشگاه هیچی یادت نمیدن ، این ادمای با سوادی ک میبینی ، سوادشون رو مدیون تجربه و زحمت خودشون هستن نه استاد و دانشگاهشون ، شخصا توی دولتی تحصیل کردم توی آزاد هم تحصیل کردم ، استاد دلش واس دانشجو نمیسوزه چون رقیب کاری خودش خواهد بود
      " God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
      |
      خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن