کم کم تعداد زیادی از بچه ها به این فکر میفتن که قسمت هایی رو حذف کنن...(هرچند شاید الآن یکمی زود باشه برای این کار)
این حذف کردنه باید براساس چه معیارهایی باشه؟
اصلن قراره حذف کنیم که چه شود؟ منطق این استراتژی بنظرتون چیه؟
آیا استراتژی حذف کردن نیاز به نکات تکیملی ای برای جواب دادن داره؟
یک سری از مهم ترین معیارهایی که خود من توی دوران کنکور برای تصمیم گیری برای حذف ، درنظر میگرفتم اینا بودن:
_عملکردم براساس تحلیل آزمون های گذشته
_مشخص کردن نقطه قوت و ضعف در مباحث و فصل های مختلف
_درجه اهمیت فصل ها و سهم اون مبحث در کنکورای گذشته
_آیا اون فصل در زنجیر ارتباطی زیادی با بقیه فصول قرار داره یا فصلی تقریبن مستقله (ازنظر قابلیت حل تست هاش و ترکیبی بودن)
_درجه سختی و مقدار زمان و انرژی لازم برای مسلط شدن
_برسی میزان یادگیری (اگه حتی فصلی خیلی حجیم و سخته اما من خوب یادگرفتمش نباید بخاطر بهونه هایی مثل زمان بر بودن حذف بشه)
_برسی مقدار زمان حدودی ای که مبحث نیاز داره تا بهش مسلط بشم
خب ، حالا بنظرتون این حذف کردنه منطقش چیه ؟
اونایی که پشت کنکوری هستن و تجربه نشستن سرجلسه کنکور رو دارن میفهمن چی میخوام بگم ، من دانش آموزی هستم که همه ی فصل ها و مباحث رو بصورت سطحی خوندم و فقط بعضی مباحث رو تونستم به تسلط برسونم ، حالا سرجلسه کنکور نشستم و سوالات جلوم هستن... میشه گفت حدود 100 درصد مباحث رو خوندم ولی موقع حل سوالات یا اصلن متوجه منظور سوال نمیشم یا راه حلی به ذهنم نمیرسه یا دربهترین حالت بین دو سه تا گزینه گیر میفتم ... درنتیجه زمان رو ازدست میدم روحیه ام بهم میریزه و حتی نمیرسم صورت سوال تست هایی که بهشون مسلط هستم رو بخونم
سطحی خوندن همه چیز و تثبیت نکردنشون باعث توهم یادگیری و بالارفتن تعداد غلط ها سرجلسه میشه
پس بنظر من ما بعضی مباحث و فصول رو حذف میکنیم تا بتونیم روی بقیه بخوبی متمرکز بشیم و کانون توجه رو کنترل کنیم و با تسلط پیدا کردن، ازشون بازخورد مناسبی دریافت کنیم..
درنتیجه اگه فکر میکنی با حذف یک سری چیزها فرصت اهمال کاری برات مهیا میشه سخت دراشتباهی ، باید بجای پخش کردن انرژی ، متمرکزتر و برنامه ریزی شده تر پیش بری.
خب حالا من اومدم استراتژی حذف رو به درستی انجام دادم ، حالا چه نکات تکمیلی ای وجود دارن که تضمین کننده بازخورد گرقتن هستن؟
یه مدل فکروخیال میاد سراغ آدم که "بقیه همه چیز رو خوندن ، معلومه من با ناقص خوندن نمیتونم بهتر از اونا باشم" ... باید به این طرز فکر یه "زرششششک" گفت![]()
.... بطور کلی ، و مخصوصن زمانی که درجه کلی آزمونی سخت هست فقط اون هایی نتیجه میگیرن که بتونن سرجلسه استرس و احساساتشون رو کنترل کنن ... فکر میکنید چند نفر بودن که باوجود داشتن حذفیات اما با رعایت مهارت آزمون تونستن نتایج عالی ای بگیرن؟؟؟
لطفن مهارت آزمون دادن و توانایی کنترل استرس رو بخوبی تمرین کن ، اگه این نکته رو رعایت نکنی سرجلسه که ببینی چندین سوال رو بلد نیستی و خالی گذاشتی با خاک یکسان خواهی شد.
اگه تجربه یا نظری دراین مورد دارید به اشتراک بذارید.... سوالی هم بود بپرسید ولی نه از من![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
.... بطور کلی ، و مخصوصن زمانی که درجه کلی آزمونی سخت هست فقط اون هایی نتیجه میگیرن که بتونن سرجلسه استرس و احساساتشون رو کنترل کنن ... فکر میکنید چند نفر بودن که باوجود داشتن حذفیات اما با رعایت مهارت آزمون تونستن نتایج عالی ای بگیرن؟؟؟.gif)

.gif)

.gif)

.gif)
یا پروپین رو 2 کربنه گرفتم و ... یا بیشتر نزده هام رو بلد بودم فقط سر جلسه نتونستم حلشون کنم و بعد آزمون تو ارامش تونستم حل کنم. اولا به نظرت واسه این بی دقتیام چیکار کنم و دوم این که من الان شک کردم نزده هایی که بعد آزمون میتونم راحت حلشون کنم رو حساب سطحی خوندنه یا همون بی دقتی