X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

استراتژی حذف

کم کم تعداد زیادی از بچه ها به این فکر میفتن که قسمت هایی رو حذف کنن...(هرچند شاید الآن یکمی زود باشه برای این کار)
      این حذف کردنه باید براساس چه معیارهایی باشه؟
      اصلن قراره حذف کنیم که چه شود؟ منطق این استراتژی بنظرتون چیه؟
      آیا استراتژی حذف کردن نیاز به نکات تکیملی ای برای جواب دادن داره؟

یک سری از مهم ترین معیارهایی که خود من توی دوران کنکور برای تصمیم گیری برای حذف ، درنظر میگرفتم اینا بودن:
      _عملکردم براساس تحلیل آزمون های گذشته
      _مشخص کردن نقطه قوت و ضعف در مباحث و فصل های مختلف
      _درجه اهمیت فصل ها و سهم اون مبحث در کنکورای گذشته
      _آیا اون فصل در زنجیر ارتباطی زیادی با بقیه فصول قرار داره یا فصلی تقریبن مستقله (ازنظر قابلیت حل تست هاش و ترکیبی بودن)
      _درجه سختی و مقدار زمان و انرژی لازم برای مسلط شدن
      _برسی میزان یادگیری (اگه حتی فصلی خیلی حجیم و سخته اما من خوب یادگرفتمش نباید بخاطر بهونه هایی مثل زمان بر بودن حذف بشه)
      _برسی مقدار زمان حدودی ای که مبحث نیاز داره تا بهش مسلط بشم

خب ، حالا بنظرتون این حذف کردنه منطقش چیه ؟
      اونایی که پشت کنکوری هستن و تجربه نشستن سرجلسه کنکور رو دارن میفهمن چی میخوام بگم ، من دانش آموزی هستم که همه ی فصل ها و مباحث رو بصورت سطحی خوندم و فقط بعضی مباحث رو تونستم به تسلط برسونم ، حالا سرجلسه کنکور نشستم و سوالات جلوم هستن... میشه گفت حدود 100 درصد مباحث رو خوندم ولی موقع حل سوالات یا اصلن متوجه منظور سوال نمیشم یا راه حلی به ذهنم نمیرسه یا دربهترین حالت بین دو سه تا گزینه گیر میفتم ... درنتیجه زمان رو ازدست میدم روحیه ام بهم میریزه و حتی نمیرسم صورت سوال تست هایی که بهشون مسلط هستم رو بخونم
      سطحی خوندن همه چیز و تثبیت نکردنشون باعث توهم یادگیری و بالارفتن تعداد غلط ها سرجلسه میشه

پس بنظر من ما بعضی مباحث و فصول رو حذف میکنیم تا بتونیم روی بقیه بخوبی متمرکز بشیم و کانون توجه رو کنترل کنیم و با تسلط پیدا کردن، ازشون بازخورد مناسبی دریافت کنیم..
      درنتیجه اگه فکر میکنی با حذف یک سری چیزها فرصت اهمال کاری برات مهیا میشه سخت دراشتباهی ، باید بجای پخش کردن انرژی ، متمرکزتر و برنامه ریزی شده تر پیش بری.

خب حالا من اومدم استراتژی حذف رو به درستی انجام دادم ، حالا چه نکات تکمیلی ای وجود دارن که تضمین کننده بازخورد گرقتن هستن؟
      یه مدل فکروخیال میاد سراغ آدم که "بقیه همه چیز رو خوندن ، معلومه من با ناقص خوندن نمیتونم بهتر از اونا باشم" ... باید به این طرز فکر یه "زرششششک" گفت
      .... بطور کلی ، و مخصوصن زمانی که درجه کلی آزمونی سخت هست فقط اون هایی نتیجه میگیرن که بتونن سرجلسه استرس و احساساتشون رو کنترل کنن ... فکر میکنید چند نفر بودن که باوجود داشتن حذفیات اما با رعایت مهارت آزمون تونستن نتایج عالی ای بگیرن؟؟؟
      لطفن مهارت آزمون دادن و توانایی کنترل استرس رو بخوبی تمرین کن ، اگه این نکته رو رعایت نکنی سرجلسه که ببینی چندین سوال رو بلد نیستی و خالی گذاشتی با خاک یکسان خواهی شد.

اگه تجربه یا نظری دراین مورد دارید به اشتراک بذارید.... سوالی هم بود بپرسید ولی نه از من
      ویرایش توسط Expired : 01 اسفند 1399 در ساعت 14:15

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melodii نمایش پست ها
      کسی که فیزیک کاملا صفر هست ؛ باید چه مباحثی رو بخونه ؟
      اکه بخوایم براساس کنکور 99 بگیم
      یه چیزی تو مایه های 46 درصد سوالات از سال دوازدهم بود ( فکر کنم 14 تا سوال) ... یازدهم هم حدود 9 تا سوال و دهم 7 تا سوال اومده بود
      معیار 100 درصدمون نمیتونه براساس کنکور سال قبل باشه ولی به هرحال یکی از معیارها که محسوب میشه

مسلط بودن روی مثال های کتاب درسی هم نکته ی مهمی توی فیزیک نظام جدیده
      سال قبل پرسوال ترین فصل ها موج و نوسان دوازدهم و فصل دو یازدهم بودن
      فشار و الکتریسیته ساکن و حرکت شناسی و دینامیک هم هرکدوم فکر کنم 3 تا سوال اومده بود

بعضی فصل هاهم سوالاشون میتونه بهم متصل باشه و برای پاسخ دادن باید به هردو فصل مسلط باشی ، مثلن فصل دو دهم و فصل حرکت شناسی دوازدهم

حالا اینکه دقیق چی رو بخونی چی رو بذاری کنار ، بستگی به سابقه ی خودت داره...طبق همون معیارهایی که گفتم و درنظرگرفتن درجه سختی فصول

این نظر میتونه شخصی باشه ولی اگه بخوام نظر شخصی خودم رو بگم ، فصل های زودبازده تر ازنظرم
      فصل های اندازه گیری و ویژگی ماده از سال دهم، الکتریسیته ساکن و مغناطیس و القا الکترومغناطیس فیزیک سال یازدهم و فصل آشنایی با فیزیک اتمی و هسته ای سال دوازدهم هستن.
      فصل هایی هم که زمان برتر و سخت ترن کار و انرژی، دما و گرما، الکتریسیته جاری، حرکت شناسی، نیرو شناسی و نوسان هستن.

ویرایش توسط Expired : 01 اسفند 1399 در ساعت 14:00

3. Top | #3
      Eve
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا تو این چندسال یه بارم نتونستم چیزیو حذف کنم
      ینی درواقع دلم نمیاد/:
      خب شاید از اون مبحثی که حذف میکنیم سوال آسون بیاد
      بعدش خودمونو شرحه شرحه میکنیم که چرا نخوندیمش
      "تو؛ آفتاب نبودی که بی‌دریغ بتابی"
      فدا سرت، پیش میاد!

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نمیشه حالا رو همه مباحث ب تسلط برسیم؟!!

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hasann نمایش پست ها
      نمیشه حالا رو همه مباحث ب تسلط برسیم؟!!
      شدنش میشه... ولی افرادی که یکم دیر برای کنکور استارت زدن بهتره هوشمندانه برنامه ریزی کنن

برای گرفتن یه نتیجه ی خوب و قبولی توی رشته ی موردنظرمون ، مگه باید همه رو 100 بزنیم

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ianai نمایش پست ها
      واقعا تو این چندسال یه بارم نتونستم چیزیو حذف کنم
      ینی درواقع دلم نمیاد/:
      خب شاید از اون مبحثی که حذف میکنیم سوال آسون بیاد
      بعدش خودمونو شرحه شرحه میکنیم که چرا نخوندیمش
      از یه جهت حرفت بیراهم نیست و درسته

ولی مثلن خود من موقعی که برای کنکور98 میخوندم اگه بااین طرز فکر میخواستم ریاضی رو (که نقطه ضعفم بود و توی آزمون ها بین 20 و 30 میزدم) بخونم ، نمیتونستم توی کنکور98 ریاضی رو 55 بزنم... چون دراونصورت به اندازه کافی نقطه ی اتکا و مبحث تثبیت شده ای نداشتم
      این مدل فکری رو میشه توی یکسری کارا دخیل کرد ولی نباید تبدیل به وسواس فکری بشه

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من حدوداسال 93_94 دیپلم گرفتم تجربی_ میخوام امسال شروع کنم به خوندن برا 1401 و فقط زیست و شیمی و از عمومی هاهم فقط دین و زندگی و ادبیات بخونم... این حذفیات ک میگید باید از کجا پیدا کنم چه فصلایی حذف میشه یا ن... درضمن بگم من الان مثل کسی هستم ک رفتم تو یه کشور دیگه و کاملا گیج هستم و هیچی نمیدونم ممنون میشم کمک کنید...
      بعد به نظرتون میشه هوشبری یا مامایی شیرازقبول شم؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

9. Top | #9
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ممنون زیرو عزیز من میخواستم ی تاپیک بزنم اتفاقا برا زیست ک شما دیگ زحمتشو کشیدین
      من تازه شروع کردم و خیلییییی کند پیش میرم
      میخوام بدونم چ مباحثی از زیست و شیمیو میشه حذف کرد
      میدونم اصلش اینه ک همشو بخونم ولی میخوام اگه قراره ۳۰ درصدم بخونم با تسلط کامل بر مبحث باشه
      ممنون میشم کمکم کنید

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام امیدوارم حالتون خوب باشه ببینید نظرتون درست باید به یه مباحث بیشتربهاداد ولی حذف کردن یه مبحث به طورکامل کارغلطیه مثلاً قسمت حرکت شناسی ودینامیک قسمت سختیه که همه ازش فرازین به شخصه خواستم کلا کنارشون بذارم ولی خب گفتم بذارشانسموامتحان کنم حدودا۱۰۰تست برای هرکودوم ازسه سطحی قلمچی کارکردم ودرمدت پنج دقیقه دوتست از حرکت شناسی ودوتست ازدینامیک روازکنکور۹۹درست پاسخ دادم تجربه مشابهی برای ژنتیک زیست دارم یاهندسه پایه که میگن کلا بذاریدش کناریه سوال خیلی ساده ازقضیه تالس داشت امسال که واقعاقضیه تالس رومیدونستی جواب میدادی اصلا کنارنگذاریدیه مبحث روفقط الویت بندی کنیدمثلا توفیزیک مباحث روبه سه باکس آسان متوسط سخت تقسیم کنیدوهرچقدروقت داشتیدپیش برید.مباحث اندازه گیری دماوگرماومغناطیس والقاوفیزیک هسته ای آسونن اول ایناروبخوانید.امیدوارم براتون مفید باشه موفق باشید.
      وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾

و گفتارشان تو را غمگین نکند
      زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
      او شنوا و داناست .
      ویرایش توسط high-flown : 01 اسفند 1399 در ساعت 17:23

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اینم یادتون باشه حتی اونایی که همه مباحثوتوکنکور۹۹خونده بودن هم صدنزدن مثال برای فیزیک و ریاضی توکنکوری مثل ۹۹درصد۵۰یه درصدفوق العاده بودش که واقعاباتکیه روی مباحث خاص از الان میشه بهش دست پیداکرد.که این مباحث بایدباتوجه به سطح شماتعیین بشه اونایی هم که همه مباحثوخوندن هم نبایدتوهم صدزدن داشته باشند دلیل اینکه توکنکور۹۹نتیجه قشر متوسط بعضی جاهاازقشرقوی بهترشدهمین بودقشرمتوسط میادپنجاه درصدکنکورومیخونه انتظارخاصیم نداره اونارومیزنه ولی قشرقوی اصرار داره همه مباحثوبزنه و نمیتونه یاغلط میزنه وبه این راحتی نتیجه قشرمتوسط ازقوی بهتر میشه توکنکورباید بیشترحسابگربودتاکمالگرا.
      وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾

و گفتارشان تو را غمگین نکند
      زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
      او شنوا و داناست .
      ویرایش توسط high-flown : 01 اسفند 1399 در ساعت 17:24

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط B.R نمایش پست ها
      ممنون زیرو عزیز من میخواستم ی تاپیک بزنم اتفاقا برا زیست ک شما دیگ زحمتشو کشیدین
      من تازه شروع کردم و خیلییییی کند پیش میرم
      میخوام بدونم چ مباحثی از زیست میشه حذف کرد
      میدونم اصلش اینه ک همشو بخونم ولی میخوام اگه قراره ۳۰ درصدم بخونم با تسلط کامل بر مبحث باشه
      ممنون میشم کمکم کنید

این مدل از سوالا واقعن سوالای سختی هستن ، بارها هم بوده که گفتم جواب این سوالا نیازمند شناخت پیداکردن از طرف مقابل داره و نمیشه نسخه پیچی کرد
      ولی مثل همیشه فقط میتونم نظرم رو بطور کلی بگم (درست و غلطش رو نمیدونم)

برای زیست... یه چالش اساسی وجود داره ، اون هم وجود سوالات ترکیبی هستن ، یعنی اگه 2 تا گزینه از فصل هایی باشن که شما حذف کردی یا باعث میشه سرجلسه زمان رو ازدست بدی یا شانسی جواب بدی و تعداد غلط هات بالا میره

پس اگه هم قراره حذفی رخ بده بهتره از فصل هایی باشه که یه جورایی مستقل محسوب میشن و ترکیبی شدنشون خیلی کمتره
      اگه بخوام مثال بزنم ، گیاهی و جانوری و ژنتیک مباحثی هستن که اگه بخشی از هرکدوم رو بخونی باید نسبت به کل اون مبحث تسلط داشتی باشی تا بتونی پاسخ بدی.... نمیشه یکی بیاد بگه من فقط جانوری یازدهم رو میخونم ولی جانوری دهم رو نمیخونم پس برای اینکه بتونه به تست ها پاسخ بده باید نسبت به سوالات ترکیبی جانوری دهم یازدهم و دوازدهم تسلط داشته باشه چون توی یک تست جانوری موضوعات از فصل های مختلف وجود داره.
      اگه یه دسته بندی کنیم
      جانوری ( باید به مباحث هرسه سال مسلط بشی)
      گیاهی ( هرسه سال)
      ژنتیک ( اغلب مستقل و کمی هم ترکیب با گیاهی ها) = فصل تقسیم یاخته یازدهم+ 4 فصل اول دوازدهم
      دستگاه های بدن(گوارش_تبادلات گازی_گردش مواد_تنظیم عصبی_تنظیم اسمزی و دفع مواد_تولید مثل)

هرکدوم از این دسته ها رو باید بصورت زنجیروار مطالعه کنی و به تثبیت برسونی تا ازپس سوالای اون بسته بربیای

13. Top | #13

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اتفاقادیروز یه سر به بودجه بندی سوالا واسه کنکور زدم
      به نظرم برای شیمی تجربی یازدهم رو خوب بخونیم خوبه مثلا، فصلاییم که پایه یادگیری هستنم البته باید خونده بشن، ولی خب شیمی هم مث زیست ترکیبی هم هست این یخورده کار حذف کردنو سخت میکنه
      زیست ک اصن نمیشه با حذف انتظار درصد بالا داشت سوالا خیلی ترکیبین
      برا ریاضی ولی اوضاع خوبه، مشتق+کاربرد مشتق و‌مثلثات و حدوپیوستگی مثلا تعداد سوالاشون زیاده و مهمن
      فیزیک تحربی-»یازدهم خیلی مهمه+دوازدهم،،دهمم بنظرم نخونی اتفاقی نمیوفته، نمیدونم حالا، دهم خیلی ساده ست کاش بیشتر سوال داشت
      برا عمومیا فعلا نظری ندارم
      آها دینی هرسه پایه درصدمهمیشون یه اندازه ست
      «غـــــــــیر فعــــــــــال»
      ۱۶/ ۴ /۱۴۰۰ _ ۱۶ / ۴ /۱۴۰۱

14. Top | #14
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم عمومیا همشو بخونین
      اختصاصیا:
      ریاضی:تابع مثلث حد مشتق کاربرد مشتق هندسه ماتریس دایره امار فصل یک ،گسسته نظریه اعداد گراف
      شیمی:دهم ب ترتیب فصل سه دو یک
      یازدهم به ترتیب:یک دو
      دوازدهم:یک دو سه
      فیزیک:دهم،فشار و فصل چهار و ترمودینامیک
      یازدهم فصل یک الکتریسیته ساکن
      دوازدهم:فصل اول فصل سوم فصل ششم یه بخشیش خیلی پر سوال بوده.

نظرم شخصیه. تعصبی روش ندارم.

برای شروع از الان درنظر نگرفتم کلی گفتم.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها

سطحی خوندن همه چیز و تثبیت نکردنشون باعث توهم یادگیری و بالارفتن تعداد غلط ها سرجلسه میشه
      عاقا یه سوال : من همیشه تو تحلیل آزمون متوجه میشم خیلی از غلط هام یا نزده هام رو بلدم و مال بی دقتیه وحشتناک بیخودیه و این خیلی خیلی رو درصدم تاثیر میزاره. مثلن ازمون قبل تو شیمی معادله ای مثل
      8n+1=9n رو پیدا کردم n=8 یا پروپین رو 2 کربنه گرفتم و ... یا بیشتر نزده هام رو بلد بودم فقط سر جلسه نتونستم حلشون کنم و بعد آزمون تو ارامش تونستم حل کنم. اولا به نظرت واسه این بی دقتیام چیکار کنم و دوم این که من الان شک کردم نزده هایی که بعد آزمون میتونم راحت حلشون کنم رو حساب سطحی خوندنه یا همون بی دقتی
      ویرایش توسط Grand_Master : 02 اسفند 1399 در ساعت 11:39

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن