من مجانیشو توی تلگرامم دارم10-11-12 ولی نمیدونم اپدیت یا ن ولی چیز خاصی نیس کسیم که چند دور مطالعه کنه تست بزنه همین نکته هارو پیدا میکنه:/
من مجانیشو توی تلگرامم دارم10-11-12 ولی نمیدونم اپدیت یا ن ولی چیز خاصی نیس کسیم که چند دور مطالعه کنه تست بزنه همین نکته هارو پیدا میکنه:/
آدم همیشه تو زندگیش چیزایی رو بست میاره که هزینه ش رو بپردازه . من هزینه کافی برای قبول شدنو ندادم و طبیعتا تا بحال رشته ای که علاقه دارم رو نیاوردم
حقیقتا پشیمون هم نیستم اگه میتونستم برگردم بازم همین مسیر رو انتخاب میکردم چون خیلییی چیزا تو دوران کنکور یاد گرفتم که بعدا تو زندگی خیلی بیشتر از درس و پول و... بدردم میخوره
من هیچ ارتباطی به این اقایی که توهین کردن ندارم و کارشون رو تایید نمیکنم
تعصب توی هر چیزی مانع پیشرفت توی اون میشه . هیچ کدوم از ما (هیییچ کس) کاملا درست نمیگه و فقط میتونه کمی کمتر اشتباه کنه . اطمینان زیاد به خودمون باعث میشه راه بهبود رو به روی خودمون ببندیم
راه اشتباهی وجود نداره من فقط چیزی که خودم برام اتفاق افتاد و نتیجه گرفتم رو میگم و به چن تا از دوستامم توصیه کردم تعداد کمی گوش کردن بقیه هم گوش ندادن
اخر کار شما ممکنه با هر کتاب و جزوه ای به یه درصدی چه مطلوب و چه نامطلوب برسید و هیچ مشکلی توش نیست ولی من با کسری از تلاش و تقلایی که دیگران برای زیست میکنن همون نتیجه یا بهترشو میگیرم چون هوشمندانه تلاش میکنم(اینا فقط درمورد درس زیسته و بقیه دروس کاملا با زیست فرق دارن) البته این روش رو خودم کشف نکردم بلکه به توصیه های اقای رضا امیر عمل کردم ونتیجه شو دیدم
بازم میگم هیچ کتاب و منبع و استادی کاملا بد و اشتباه نیست ولی همیشه میشه کمی بهتر شد
این حرفا رو هم برای توجیه خودم به شما نزدم و بنظرم اومد ممکنه توی این حرفا چیزی باشه که بتونه چیزی بهتون یاد بده (اگه بخاید یاد بگیرید)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)