آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

خبر بد نکته تست شــیمی

سلام . شاید خیلیا تون مثل من موج ازمون خریده بودین و منتظر بودین ببینید اقای مسعود جعفری نکته تست برگزار کنند ! متاسفانه دوستم امروز این اسکرین رو برام فرستاد :
      نام: Screenshot 2021-02-14 013054.png نمایش: 233 اندازه: 18.8 کیلو بایت

و با کمال تاسف اقای جعفری امسال نکته تست برگزار نخواهند کرد ! دوستان عزیز که برنامه خودتون رو هماهنگ با کلاس های ایشون کرده بودین مطلع باشن در این مورد و قبل فوت وقت نسبت به دبیر دیگر یا استراتژی که
      به این درس داشتید تجدید نظر کنید

در خصوص اینکه برخی میفرمایند از سال قبل ایشون استفاده میکنیم باید عرض کنم که ایشون همایش 3 روزه سال قبل داشتن در موسسه تاملند و نکته تستشون موسسه دیگه ( فکر کنم ایکلاس) بود که طی نگاهی که من انداختم انطوری که باید بشه نشده بود!

موفق و پیروز باشید
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها
      سلام . شاید خیلیا تون مثل من موج ازمون خریده بودین و منتظر بودین ببینید اقای مسعود جعفری نکته تست برگزار کنند ! متاسفانه دوستم امروز این اسکرین رو برام فرستاد :
      نام: Screenshot 2021-02-14 013054.png نمایش: 233 اندازه: 18.8 کیلو بایت

و با کمال تاسف اقای جعفری امسال نکته تست برگزار نخواهند کرد ! دوستان عزیز که برنامه خودتون رو هماهنگ با کلاس های ایشون کرده بودین مطلع باشن در این مورد و قبل فوت وقت نسبت به دبیر دیگر یا استراتژی که
      به این درس داشتید تجدید نظر کنید

در خصوص اینکه برخی میفرمایند از سال قبل ایشون استفاده میکنیم باید عرض کنم که ایشون همایش 3 روزه سال قبل داشتن در موسسه تاملند و نکته تستشون موسسه دیگه ( فکر کنم ایکلاس) بود که طی نگاهی که من انداختم انطوری که باید بشه نشده بود!

موفق و پیروز باشید
      ممد خودت شرکت کردی پارسال؟ امسال کدوم کلاسارو واسه نکته تست شرکت میکنی؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط VahidT نمایش پست ها
      ممد خودت شرکت کردی پارسال؟ امسال کدوم کلاسارو واسه نکته تست شرکت میکنی؟

نه من پارسال نرفتم ، خدا بخواد امسال ریاضیرو میرم ، دلیل حساسیتم هم رو این موضوع (شیمی جعفری) اینبودش که ایشون به همرته کتاباش کاملا جمعبندی میکردن
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

نه من پارسال نرفتم ، خدا بخواد امسال ریاضیرو میرم ، دلیل حساسیتم هم رو این موضوع (شیمی جعفری) اینبودش که ایشون به همرته کتاباش کاملا جمعبندی میکردن
      کدوم دبیرو میری ؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

آقاجانی

به جاش از نکته و تست آقاجانی استفاده کن .ایشون خیلی کامل درس میدن البته نکته و تستشون رو ندیدم تا حالا اما توی سالینامه خیلی تدرس کامل و خوبی داشتن و خیلی کمک کردن بهم . البته شنیدم اقای مصلایی هم تدریس خوبی دارن توی نکته و تست ( خودم ندیدم ) .

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به جاش از نکته و تست آقاجانی استفاده کن .ایشون خیلی کامل درس میدن البته نکته و تستشون رو ندیدم تا حالا اما توی سالینامه خیلی تدرس کامل و خوبی داشتن و خیلی کمک کردن بهم . البته شنیدم اقای مصلایی هم تدریس خوبی دارن توی نکته و تست ( خودم ندیدم ) .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن