X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 35
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

درصد صفر ریاضی فیزیک و قبولی

سلام دوستان میخوام از همه کسایی که اینجان و تجربه دارن و قصد تخریب ندارن یه سوال بپرسم برای اینکه رتبت ۵۰۰۰ بشه در شرایطی که ریاضی فیزیک صفر بزنی به نظرتون درسای دیگه رو چند باید زد که جبران بشه خواهش میکنم تخریب نکنین قدرت کلمات رو دست کم نگیرین هر چیزی بگین رو ناخوداگاه من و همه تاثیر داره پس جواب منطقی بدین فقط درصد بگین نمیشه و از این حرفا نگین از همتون ممنون که راهنمایی میکنین

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      درسهای دیگه رو چند میزنی معمولا؟ شیمی ، زیست ، ادبیات ، عربی ، انگلیسی و دینی؟

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein0918 نمایش پست ها
      درسهای دیگه رو چند میزنی معمولا؟ شیمی ، زیست ، ادبیات ، عربی ، انگلیسی و دینی؟
      داش من سوالم اینه چند باید زد

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirsh23 نمایش پست ها
      حاجی شما خودت اینجا میای میگی از این حرفا نزنین رو بقیه تاثیر میذاره بعد اومدی تاپیک بغلی میگی دیگه ۶ ماه مونده هیچ کاری نمیشه کرد دیگه . البته میدونم با اراده هایی که از این دوران شروع کردن سر این چیزا دگرگون نمیشن ولی قبل اینکه چیزی بپرسی خودتم رعایت کن . موفق باشی
      درسته داش ولی من خودم بازخورد نظر شما هستم من قبل اینکه بیام اینجا فیزیک رو میخواستم بخونم ولی وقتی فهمیدم عملا ریاضی در حد سی درصد دخیله بیخیال شدم و این حس رو منتقل کردم تو کامنت. کنش = واکنش

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_help_me نمایش پست ها
      سلام دوستان میخوام از همه کسایی که اینجان و تجربه دارن و قصد تخریب ندارن یه سوال بپرسم برای اینکه رتبت ۵۰۰۰ بشه در شرایطی که ریاضی فیزیک صفر بزنی به نظرتون درسای دیگه رو چند باید زد که جبران بشه خواهش میکنم تخریب نکنین قدرت کلمات رو دست کم نگیرین هر چیزی بگین رو ناخوداگاه من و همه تاثیر داره پس جواب منطقی بدین فقط درصد بگین نمیشه و از این حرفا نگین از همتون ممنون که راهنمایی میکنین
      ریاضی و فیزیک؟ فیزیکت ک میگفتی خوبه! چ زود ناامید میشی و دست میکشی. برای فهمیدن درسا باید سماجت داشته باشی
      چن دیقه پیش حذف ریاضی بود و الان فیزیکم اضافه شد
      اگه الان کامل حذفش کنی تو دانشگاه میخوای چیکار کنی؟ متاسفانه باید بخونیشون. حداقل میتونی بخش‌های ساده رو بخونی ولی اگه ی رتبه ی خوب میخوای کامل حذف نکن ب نظر من
      موفق باشی

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sonia.sharifi نمایش پست ها
      ریاضی و فیزیک؟ فیزیکت ک میگفتی خوبه! چ زود ناامید میشی و دست میکشی. برای فهمیدن درسا باید سماجت داشته باشی
      چن دیقه پیش حذف ریاضی بود و الان فیزیکم اضافه شد
      اگه الان کامل حذفش کنی تو دانشگاه میخوای چیکار کنی؟ متاسفانه باید بخونیشون. حداقل میتونی بخش‌های ساده رو بخونی ولی اگه ی رتبه ی خوب میخوای کامل حذف نکن ب نظر من
      موفق باشی
      نزدیک کنکور یا در حد ده درصد میخونم یا بیخیال میشم دوس ندارم سر چیزی وقت حروم کنم میخوام هوشمندانه عمل کنم حتی تو کارنامه ها هم از این درصدا دیدم که طرف ده درصد ریاضی فیزیک زده و پزشکی قبول شده

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      داش من سوالم اینه چند باید زد
      شما اگه رشتت ریاضی بود به جای تجربی ، و عمومی ها رو ۴۰ درصد بزنی ، ریاضی و فیزیک ۱۰ درصد ، شیمی ۲۰ درصد (بر اساس کنکور ۹۹) رتبه ت زیر ۵۰۰۰ منطقه ۲ میشد( زیر ۱۶ هزار کشوری) و کامپیوتر یکی از شهرستان های اطراف رو میاوردی و یا آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان ، اما تجربی با حذف ریاضی و فیزیک حتی اگه زیست و شیمی رو بترکونی ۵۰ بزنی حدود ۲۰ هزار اینا میاری.

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhossein0918 نمایش پست ها
      شما اگه رشتت ریاضی بود به جای تجربی ، و عمومی ها رو ۴۰ درصد بزنی ، ریاضی و فیزیک ۱۰ درصد ، شیمی ۲۰ درصد (بر اساس کنکور ۹۹) رتبه ت زیر ۵۰۰۰ منطقه ۲ میشد( زیر ۱۶ هزار کشوری) و کامپیوتر یکی از شهرستان های اطراف رو میاوردی و یا آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان ، اما تجربی با حذف ریاضی و فیزیک حتی اگه زیست و شیمی رو بترکونی ۵۰ بزنی حدود ۲۰ هزار اینا میاری.
      داداش من زیستم در حد هشتاد نوده تو یه هفته سه بار دورش کردم از بس این درس رو دوس دارم من گفتم درصدایی بگو که رتبه تجربی رو پنج هزار کنه فارغ از اینکه من چی میزنم فک من نیکولا تسلام ولی ریاضی فیزیک بلد نیستم سوالم رو بد متوجه شدی بر اساس تجربتون جواب بدین نه تخمین رتبه که اونو منم بلدم

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      داداش من زیستم در حد هشتاد نوده تو یه هفته سه بار دورش کردم از بس این درس رو دوس دارم من گفتم درصدایی بگو که رتبه تجربی رو پنج هزار کنه فارغ از اینکه من چی میزنم فک من نیکولا تسلام ولی ریاضی فیزیک بلد نیستم سوالم رو بد متوجه شدی بر اساس تجربتون جواب بدین نه تخمین رتبه که اونو منم بلدم
      »ن شرایط برعکس شما رو دارم ریاضی و فیزیک رئو بالای نود میزنم ولی زیست صفر
      بر می خیزم!

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.bahtiyar نمایش پست ها
      »ن شرایط برعکس شما رو دارم ریاضی و فیزیک رئو بالای نود میزنم ولی زیست صفر
      داش مطمئن باش با زیست صفر هم میتونی پزشک در بیای ولی اگه ریاضی فیزیک و شیمیت اوکی باشه

11. Top | #11
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      داش مطمئن باش با زیست صفر هم میتونی پزشک در بیای ولی اگه ریاضی فیزیک و شیمیت اوکی باشه
      شما مثل اینکه اصلا حالتون خوب نیست .

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hisen نمایش پست ها
      شما مثل اینکه اصلا حالتون خوب نیست .
      داش مدرکشو فرستادم تو تاپیک بغلی یه نگا بنداز

13. Top | #13
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      مطابق کنکور 98 : اگر ( ریاضی و فیزیک رو صفر بزنی ) و ( شیمی و زیست و تمامی عمومی ها رو بالای 80 بزنی ، میتونی زیر 5000 بشی . )
      ولی خیلی کارت ریسکه .

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hisen نمایش پست ها
      مطابق کنکور 98 : اگر ( ریاضی و فیزیک رو صفر بزنی ) و ( شیمی و زیست و تمامی عمومی ها رو بالای 80 بزنی ، میتونی زیر 5000 بشی . )
      ولی خیلی کارت ریسکه .
      عزیز من مدرک معتبر فرستادم بعد تو رفتی تخمین قلمچی زدی برا من همه میدونیم کنکور 1400 مثل همین کنکور سخت خواهد بود تخمین رتبه باد هواس

15. Top | #15
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      عزیز من مدرک معتبر فرستادم بعد تو رفتی تخمین قلمچی زدی برا من همه میدونیم کنکور 1400 مثل همین کنکور سخت خواهد بود تخمین رتبه باد هواس
      از کجا میدونی 1400 مثل 99 سخت خواهد بود؟ خدایی از کجا میدونی؟

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن