نوشته اصلی توسط josef76 ربطشون اینه که من از همهشون خوشم میاد اونا هم جمع شدن تو جهنم منم برم جمعمون تکمیل میشه اگر توهم پوشش مناسب داشتی کار به اینجا نمیکشید راستی چطو به تو گیر ندادن؟
نوشته اصلی توسط josef76 ربطشون اینه که من از همهشون خوشم میاد اونا هم جمع شدن تو جهنم منم برم جمعمون تکمیل میشه خب اگه میخوای بری پیش هایده و مهستی و حمیرا و شهره،بدون من نرییا! تازه معینم همراه خودم میارم
نوشته اصلی توسط mohammad1381 خب اگه میخوای بری پیش هایده و مهستی و حمیرا و شهره،بدون من نرییا! تازه معینم همراه خودم میارم بی تو من خرابم
نوشته اصلی توسط Yas_99 اگر توهم پوشش مناسب داشتی کار به اینجا نمیکشید راستی چطو به تو گیر ندادن؟
نوشته اصلی توسط josef76 بی تو من خرابم داش میگفتی تو هم مثل ما قدیمی بازی،بحث دیگه نمیکردیم یه جوری قضیه رو حل و فسخ میکردیم!
نوشته اصلی توسط Yas_99 اگر توهم پوشش مناسب داشتی کار به اینجا نمیکشید راستی چطو به تو گیر ندادن؟ خواهرم حجابت
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜ ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜ ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜ ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜ ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜ ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜ ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
نوشته اصلی توسط mohammad1381 خب اگه میخوای بری پیش هایده و مهستی و حمیرا و شهره،بدون من نرییا! تازه معینم همراه خودم میارم نقييييي منم مياااام پنجلي ميگه اينو/ من که همون بهشت ميمونم
ویرایش توسط rz1 : 25 آذر 1399 در ساعت 12:11
نوشته اصلی توسط Mohamad_R خواهرم حجابت خودت حجابت
نوشته اصلی توسط rezvan81 خودت حجابت خواهرم نگاهت
نوشته اصلی توسط Mohamad_R خواهرم نگاهت خلصنا من النار يا رب برادر کلامت
نوشته اصلی توسط josef76 اینرنت نامحدود شبانه نقض قانون کپی رایت تو جهنم داریم فرمانروایی میکنیم رسما کشور دیگه بودیم الآن به خاطر کپی رایت زندان رفته بودیم وطنم پاره تنم داداش شما فلاح رو دانلودکردی یا خریدی
نوشته اصلی توسط mohammad1381 داش میگفتی تو هم مثل ما قدیمی بازی،بحث دیگه نمیکردیم یه جوری قضیه رو حل و فسخ میکردیم! ممد لقبتو میزاریم من بعد ممد پوکر
نوشته اصلی توسط thanks god اینترنت adsl دارین؟ اگه دارین بفرما از کدوم شرکت سرویس میگیرید تا راهنماییتون کنم. سلام اینترنت مخابرات راهنمایی کنید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)