خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مهاجرت تحصیلی پزشکی

سلام بچه ها من ترازم تو قلم چی ۷۲۰۰ هست و تو مدرسه استعداد های درخشان میخونمو به احتمال زیاد تو یکی از رشته های تاپ پزشکی از جمله خودش تو تاپ ترین دانشگاه های ایران بیارم اما دوست دارم مهاجرت کنم به المان چون با اون همه اقتصاد و پیشرفت و مرسدس بنز!! تحصیلش هم رایگانه!!!

میخاستم ببینم باید از همین ۱۸ سالگی برم بهتره یا اینکه عمومی ایران بخونم بعد قبل طرح یا بعد طرح واسه تخصص برم؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      18 سالگی
      منتها
      باید زبان آلمانی در حد c1 بخونید
      و معدل پیش و دیپلم بالایی داشته باشید که این نمرات با نمرات کالج در آلمان جمع زده میشه و با اون نمره از دانشگاه ها پذیرش میگیرید
      یا میتونید برید دانشگاه دو سال یا سه سال پزشکی یا یه رشته که زیر شاخه پزشکیه بخونید با معدل بالا اپلای کنید
      اینجوری دیگه لازم نیست کالج برید
      این که میگم نمرات بالا ینی بالااااااا در حد اینکه 18 باشه لب مرزه قبولیتون
      ضمنا وقت های سفارت آلمان 2 ساله هست
      الان وقت بگیرید 2 سال دیگه نوبتتون میشه
      و اگه گپ تحصیلی قابل توجهی داشته باشید احتمال ریجکتی بالا میره
      Great men are not born great but they grow great

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خواهرانه بهتون میگم
      من چند سال از شما بزرگترم
      اگه الان میخاید کنکور بدید فقط رو کنکور تمرکز کنید
      به خودتون ایمان داشته باشید
      ولی کنکور قابل پیش بینی نیست
      Great men are not born great but they grow great

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ایا میدانید مدرک c1 المانی رو میخواد ؟
      ایا میدانید دو سال باید تو صف سفارت باشید و بعدشم ممکنه رد بشید؟
      آیا میدانید فقط تحصیل رایگانه و بقیه ی مخارج به یورو بر عهده ی خودتان است؟
      اگه تصمیمت جدیه از الان برای 20 سالگیت اقدام کن
      اگرم شوخیه که درستو بخون
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اگه میخواهید بروید همین الان وقتشه(کنکورو باید بیخیال شید،چون بعد کنکور موقع رفتن هزار تا دردسر داره از سربازی بگیر تا دهها مورد دیگه)
      در ضمن،فکر نکنید اون کسایی که برای تحصیلات رایگان میرن،راحت قبول میشن،باید هفت خان رستم رو رد کنید تا بورسیه بگیرید وگرنه اونچنان رایگان هم در نمیاد!)

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyanamini نمایش پست ها
      سلام بچه ها من ترازم تو قلم چی ۷۲۰۰ هست و تو مدرسه استعداد های درخشان میخونمو به احتمال زیاد تو یکی از رشته های تاپ پزشکی از جمله خودش تو تاپ ترین دانشگاه های ایران بیارم اما دوست دارم مهاجرت کنم به المان چون با اون همه اقتصاد و پیشرفت و مرسدس بنز!! تحصیلش هم رایگانه!!!

میخاستم ببینم باید از همین ۱۸ سالگی برم بهتره یا اینکه عمومی ایران بخونم بعد قبل طرح یا بعد طرح واسه تخصص برم؟

سلام
      امیدوارم به آرزوت برسی
      اولا تحصیل در دانشگاه های آلمانی زبان آلمان ، تحصیل رایگانه ، نه در دانشگاه های بین المللی انگلیسی زبانش
      پسر عمه من برای ارشدش میخواست بره المان و الانم البته منتظر سفارت هست ، کلی درد سر داره
      اولا شما برای اقامت المان باید حتما تا یک سطحی مدرک زبان المانی داشته باشی
      دوما زمانی میتوانی توی دانشگاهشون رایگان تحصیل کنی که این مدرک رو داشته باشی و اونجا هم المانی تدریس میشه نه انگلیسی
      سوما آلمان یک کشور وطن دوست هست و فوق العاده با مهاجرا رفتار خشک و غریبی دارن ، هر چند کلا با خودشون هم این مشکل رو دارن و ذاتن خشک هست رفتارشون و اگر شخصی روحیه دلبازی داره اصلا نمیتوانه اونجا تحمل کنه و افسرده میشه
      چهارما تحصیل با ایلتس و در دانشگاه آلمان ، رایگان نیست
      پجما شما باید دیپلمت رو بگیری ، اگر رتبه برتر شدی میتوانی به اون دانشگاه درخواست تحصیل بدی ببینی بورسیه ات میکنه یا نه
      البته شما با دیپلم هم میتوانی خودت داخل یکی از دانشگاه های المان بری تحصیل کنی ولی دیگه خبری از تحصیل رایگان و بورسیه شدن نیست...مثل یک شخص عادی میری تحصیل میکنی اگر دانشگاهشون قبولت کنه البته
      به این سادگیا نیست پسرخوب ، ضمنا پیشرفت روز افزون المان ، برمیگرده به تلاش های زیادشون ، مثل ایران نیست یه دکتر ماهی پونصد میلیون در بیاره یه مهندس ماهی چهار میلیون ..

بیخیال در کل موفق باشی
      " God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
      |
      خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|

7. Top | #7
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zahra77 نمایش پست ها
      ایا میدانید مدرک c1 المانی رو میخواد ؟
      ایا میدانید دو سال باید تو صف سفارت باشید و بعدشم ممکنه رد بشید؟
      آیا میدانید فقط تحصیل رایگانه و بقیه ی مخارج به یورو بر عهده ی خودتان است؟
      اگه تصمیمت جدیه از الان برای 20 سالگیت اقدام کن
      اگرم شوخیه که درستو بخون
      اگر مدرک آلمانی و پذیرش دانشگاه داشته باشه سفارت سریع وقت میده

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aguila Roja نمایش پست ها
      اگر مدرک آلمانی و پذیرش دانشگاه داشته باشه سفارت سریع وقت میده
      همونشم کارشناس سفارت عشقی قبول و رد میکنه عزیز
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyanamini نمایش پست ها

عین این فکر میکنی الان»
      سلام بچه ها من تو ایران زندگی میکنم و شیراز هستم و چون دخترای شیراز زیبا و خوبن به احتمال زیاد مرد یکی شون میشم . و اونم پرفکت ترین دخترا . اما دوست دارم ببینم با اون همه زیبایی که زنم خواهد داشت ببرم کاشت ابرو اول بهتره یا اینکه ببرم اول پدیکورش کنن ؟ کرم پودر استی لودر براش بخرم یا ایدوون ؟؟؟

حالا ببین میتونی قبول شی بعد پلن بریز واس زندگیت
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ویرایش توسط Mohamad_R : 18 آذر 1399 در ساعت 05:16

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در دوران کالج اجازه‌ی کار ندارید «حدودا یکسال» که در این یکسال باید کمع کمش هفت هشت هزار یورو خرج زندگیتوه بکنید که عدد زیادیه و بر فرض که شما این مبلغ رو خرج کردید باید بدونید که بعد از کالج هم باید حدود ده هزار یورو در یک بانک بلوکه کنید
      پس تا اینجا فهمیدیم که حدود بیست هزار یورو پول لازمه
      راجبه زبان شما میتونید تا مدرک ب ۱ در ایران یا بگیرید و بقیشو در المان در دوران کالج یادبگیرید که گرفتن مدرک ب یک خیلی سخت نیست و شش هفت ماهه جمع و جور میشه در صورتی که براش وقت بذارید
      در دوران دانشجوییتون باید کار کنید که بتونید خرج زندگیتونو در بیارید «بورسیه شدن در مقطع لیسانس خیلی کمه شانسش و دور از ذهنه»
      قبولی در کنکور ایران تقریبا میشه گفت مهم نیست ولی اگر قبول شدید میشه به عنوان یک امتیاز مثبت اونجا ازش یاد کرد
      قابل به ذکره که اگر بخواید که المان کالج نرید باید یک سالی در دانشگاه ایران درس بخونید«راجبه رشته های مهندسی ایطوریه پزشکی رو نمیدونم» و بعدش با مدرک زبان تست داف برای ورود مستقیم به دانشگاه اقدام کنید
      خیلی از دوستان اشاره کردن که باید مدرک «س یک» داشت اما شما با مدرک «ب ۲.۴» هم میتونید در تست داف قبول بشید

خلاصه‌ی سخنانمم این میشه که مفته مفت نیست
      کمه کمه کمش ده هزار یورو خرج داره «خیلی کم گرفتما»

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن