ویرایش توسط indomitable : 12 آذر 1399 در ساعت 17:52
خب دوستان،برای اینکه این بحثا تموم بشه و همگی از مسیرتون منحرف نشید:
بنده از تک تک شما عذر میخوام،از مهدی خان،حاج ممد و خواهر سمین(ببخشید که با شما تند برخورد کردم) و حاضرم تمام این گند کاری رو به عهده بگیرم...
از دوست عزیزم ممد آر هم تقاضا دارم کدورت هارو فراموشش کنن و کاملا استوار به سمت هدفشون برن و پرچم تبریز رو ببره بالا.
از مهدی خان هم معذرت میخوام که مهدی خانوم خطابشون کردم
از سمین خانم هم بابت آزرده خاطر کردننتون معذرت میخوام
در کل اگر اسم کسی رو نیاوردم به من بگه تا ازشون مغفرت خواهی کنم
بازم میگم همگی پیش به سوی هدف والاتون....(امیدوارم دیگر همچین حاشیه هایی در هیچ جایی درست نشه)

سلام فقط خواستم اینو بگم و برم:
1- دیه ی زن هرگز نصف دیه ی مرد نیست.تا حالا دیدین جلو شرکت های بیمه نرخ دیه ی جداگونه واسه مرد و زن بنویسن؟ همیشه 2 تا عدد مینویسن که یکیش مال ماه های حرامه و یکیش مال غیر حرام ها( لطفا اطلاعاتتون رو از منابع موثق بگیرین نه منابع جهت دار)
2- اولا درسته یک مرد میتونه چن تا زن داشته باشه ولی حالا کی اینکارو میکنه تو این گرونیا![]()
ثانیا این کار دلیل داره: وقتی یک مرد چن تا زن داشته باشه هر کدوم از زن ها که حامله بشن پدر و مادر طرف معلومه. ولی اگه یه زن چن تا شوهر داشته باشه و بادرار بشه خب مادرش معلومه کیه ولی پدرش معلومه کیه عایا؟ و چون پدرش معلوم نیس کیه قوانین محرم و نامحرم ... به هم میخوره(البته شاید بشه گفت امروزه میشه با تست دی ان ای اینو تشخیص داد ولی این فقط یه دلیلشه که من شنیدم شاید دلایل دیگه هم داشته باشه) در ضمن نگین خب محرم و نامحرم به هم بخوره دیگه چون اگر به اسلام اعتقاد دارین که این جمله رو نباید بگین در غیر اینصورت خب بله حق دارین بگین شما که کلا دین رو قبول ندارین و اصلا محرم و نامحرم براتون مهم نیس
لطفا بحث همینجا تموم بشه
ویرایش توسط Grand_Master : 13 دی 1399 در ساعت 13:13

تو که کلا ناک اوت شدی هیچییعنی یه جورایی خودت خودتو ناک اوت میکنی
میموند بقیه
که اونم دیگه تاریخ انقضا بحث گذشته
طرف خودم میشدم (از اول تک پر بودم)
ولی اگه میواستم طرف یکیو بگیرم طرف کاربری میشدم که باهاش بحث میکردی B_m10m_O
الآنم حالم خوب نیست چون داریم به #PS_752 نزدیک میشیم (هشتم زانویه )
و دو ماه قبل هم سالگرد حمام خون دیگری بود و شما به این صراحت دارید ازکشته شدگان حرف میزنید و 1500 نفر رو انکار میکنید و از خودتون آمار میدهید هر چند اگه حتی امار شما هم درست باشد (که نیست و کمترین امار همان آمار 1500نفر هست اگر بیشتر از آن نباشد ) ولی اگر حتی امار شما هم درست باشد باز هم به شدید ترین لحن ممکن محکوم است و گرفتن جان حتی یک نفر هم محکوم هست چه رسد به امار شما
محمد کمترین کاری که میتونستی بکنی این بود که در مورد این قضیه اظهار نظر نکنی چون.....وللش کن رمق نوشتن ندارم
ویرایش توسط _TheOne_ : 13 دی 1399 در ساعت 14:25
نورمن وینسنت پیل – مشکل اکثر ما اینست که ترجیح می دهیم بوسیلۀ تمجید و تحسین نابود شویم تا اینکه بوسیلۀ انتقاد نجات پیدا کنیم.
ببینید خیلیا از بحث و انتقاد هراس دارن و یا فک میکنن خون ریخته میشه... :/ که میخوان بحثو عوض کنن یا بقیه رو سرگرم چیزای دیگه کنن
ولی انتقاد سازنده میتونه مفید باشه معمولا کسی که میاد بحث میکنه باید حداقل 40% روحیه انتقاد پذیری رو داشته باشه...
میدونم میگین الان وقت درس خوندنه واسه بعد کنکور ولی معمولا بعدا هم تو هر جمعی شروع میکنین به میانجی گری... این خصلت شماست زیاد ربطی به کنکور نداره!
یکم تجدید نظر بد نیس..
استارتر معذرت میخوام اسپم دادم به نظرم مهم بود ...
تو اونموقع نبودی،باید میدیدی چه دعوایی راه افتاده بود
خودم خودمو تسلبم کردم چون ممد آر و ثمین داشتن همدیگرو به قصد کشت فحش میدادن من دیگه باید چیکار میکردم؟
خودم خودمو تحقیر کردم فقط بخاطر اینکه بحثا تموم شه وگرنه من آدمی نیستم که بکشم کنار(گرچه ثمین بعد این موضوع رفت و دیگه نیومد)
درضمن حتی جرج فلوید هم توی آمریکا کشته شد توی تظاهرات یه سری مردن،مرسی مبارک توی مصر هم همینطور،توی ایران هم داده ولی نه اون عددی که رویترز داده!
در حال حاضر 56 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 56 مهمان)