سلام ، دانش آموز دوازدهم تجربی ام با معدل یازدهم 18/5 . ترازم توی قلم چی 6000 عه ولی درست و سحابی و جون دار درس نمی خونم ،
از تیرماه مطالعه رو شروع کردم ولی یه روز خوندم یه روز نخوندم و بیشتر ادای درس خوندن دراوردم برای خودم . پایه قوی ای هم ندارم ، نمیشه گفت صفر صفرم ولی پایه خوبی ندارم !
همش خودمو پیچوندم تابستون و مهر و ابان هم دچار یهس ری مشکلات و کرونا شدم ولی میخوام از فردا استارت جدی رو بزنم ،
قوی و پرقدرت این 4 ماه میخونم ، یه مدت از برنامه ازمون جدا میشم و بقچه ای تا اخر دی ماه نصف دوازدهم و پایه دهم رو می بندم ،
اسفند و بهمن هم پایه یازدهم و بقیه دوازدهم ، میدونم قراره بعد پست شدن این تاپیک کلی وایب منفی و کامنت منفی بگیرم لی ابدا برام مهم نیست ! هفت ماه وقت دارم و کیه که هفت ماه بکوب بخونه و دو رقمی نیاره ؟
من عاشق پزشکی ام و از بچگی علاقه خاصی به علوم پزشکی تهران داشتم ، من دیر شروع کردم ؟ باشه ! دندم نرم چشمم کور بهاشو میدم ! از فرداشب گزارش کارامو میذارم هرشب .
من تازه شروع کردم و کلیییییییییی انرژی دارم ! بکوب بخونم و خوب تست بزنم میرسم به یکی از اون 180 تا صندلی ، تو اسممو بذار خوش خیال ولی من نتیجمو میکنم تو چشمت !
این همهههههههههه ادم کنکوری ان ؟ نه واسه من 180 نفر کنکوری ان ! من با 180 نفر رقابت دارم ! بقیه سیاهی لشکرن ! من میخوام بهشم می رسم ! من نشون میدم به همه که اگه بخوام میشه
من میخوام بشم همون معجزه ای که خیلیا دنبالشن و یه بند دارن می پرسن از اذر میشه ؟ اره جونم میشه ، فقط کافیه تو بخوای و من از اعماق وجودم هدفمو میخوام ! یا علی مدد !
هرگز مایوس نباش ، من امیدم را در یاس یافتم ،مهتابم را در شب ،عشقم را در سال سخت یافتم ،و هنگامی که داشتم خاکستر می شدم ،گر گرفتم....!احمد شاملو

LinkBack URL
About LinkBacks.gif)

خوشحالم که وقتتو با سوال از الان میشه هدر ندادی
.gif)
تو کنکور چیزی که مهمه استمرار وپپیوستگی