گروه بندیمون کرده بودن نوبت من دیروز بوده که برم برای ثبت نام حضوری(مرحلهی غیر حضوری رو قبلا انجام دادم) حالا امروز فهمیدم
حالا چی میشه؟ دانشگاه فرهنگیان اهواز بودم(
گروه بندیمون کرده بودن نوبت من دیروز بوده که برم برای ثبت نام حضوری(مرحلهی غیر حضوری رو قبلا انجام دادم) حالا امروز فهمیدم
حالا چی میشه؟ دانشگاه فرهنگیان اهواز بودم(
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتیست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتیست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.
ببین مشکلی برات پیش نمیاد. یکی و دو روز دیر ببری فکر نکنم چیزی بگن.
بورو خدا رو شکر کن که مثل من نشدی. من اولین بارم بود که کنکور دادم و اصلا درمورد قبولی دانشگاه روزانه و محرومیت چیزی نمیدونستم. الان که روزانه قبول شدم و رشته رو دوست ندارم ولی مجبورم دو سال سرگردون بمونم و نمیتونم سال بعد برم روزانه![]()
خیلی هم الان ناراحتم. عمرم الکی هدر میره.
واقعا این چه قانونیه! بخدا از زندگی کردن نا امید شدم![]()
ویرایش توسط Mahdiz : 28 آبان 1399 در ساعت 21:34
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)