گروه بندیمون کرده بودن نوبت من دیروز بوده که برم برای ثبت نام حضوری(مرحلهی غیر حضوری رو قبلا انجام دادم) حالا امروز فهمیدم
حالا چی میشه؟ دانشگاه فرهنگیان اهواز بودم (
گروه بندیمون کرده بودن نوبت من دیروز بوده که برم برای ثبت نام حضوری(مرحلهی غیر حضوری رو قبلا انجام دادم) حالا امروز فهمیدم
حالا چی میشه؟ دانشگاه فرهنگیان اهواز بودم (
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتیست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.
ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما آنجا دشتیست..فراتر از همه ی تصورات راست و چپ تو را آنجا خواهم دید.
ببین مشکلی برات پیش نمیاد. یکی و دو روز دیر ببری فکر نکنم چیزی بگن.
بورو خدا رو شکر کن که مثل من نشدی. من اولین بارم بود که کنکور دادم و اصلا درمورد قبولی دانشگاه روزانه و محرومیت چیزی نمیدونستم. الان که روزانه قبول شدم و رشته رو دوست ندارم ولی مجبورم دو سال سرگردون بمونم و نمیتونم سال بعد برم روزانه خیلی هم الان ناراحتم. عمرم الکی هدر میره.
واقعا این چه قانونیه! بخدا از زندگی کردن نا امید شدم
ویرایش توسط Mahdiz : 28 آبان 1399 در ساعت 21:34
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)