سلام بچه ها میشه راجب پزشکی ارتش اگر چیزی میدونید راهنماییم کنید
به نظرتون می ارزه اصلا؟
سلام بچه ها میشه راجب پزشکی ارتش اگر چیزی میدونید راهنماییم کنید
به نظرتون می ارزه اصلا؟
سلام
ببین من شنیدم کسی که پزشکی ارتش میخونه ، خروج از کشور دنگ و فنگ داره. همچنین شما اگه بخواید ازدواج کنید و به یه شهر دیگه مثل شیراز برید ، انتقالی سخت میدن.
برای ازمون تخصص هم یه سری رشته ها رو میذارن برداری. مثلا ممکنه اونسالی که شما تخصص میدی اصلا چشم پذیرش نکنن.
از خوبیاشم میشه گفت دوران دانشجویی هرماه یه حقوقی بهت میدن.
نه چون گزینه مهاجرت واست حذف میشه سفر خارجی نمیتونی بری پس فردا چنگ شد میفرستنت جلو سالها باید تو فرم دولتی کار کنی یعنی یه حد حقوقه تو بیمارستانای دولتی که کارانه رو سال به سال میدن رسما باید توقع چهار پنج میلیون حقوقو فقط داشته باشی با وحود سختی های کارش ولی نمیدونم سپاهو ارتش چجور حقوق میدن شاید اونا کارانه هم میدن دیگه همیقدر اطلاع دارم باقیش قطعی نیست اینکه شنیدم تخصص رو تا یه سالی نمیتونی ازمون بدیو واس تعهدی مطمعنم واس ارتش نه ببین اگه قصد مهاجرت نداری شرف داره به پرستاری و علوم ازمایشگاهیو هوشبریو اتاق عملو این چیزا ولی پایین تر از فیزیو بینایی کاردمانی گفتار و شنوایی در نظرش بگیراینا حدو حدود ندارن میتونی انقدر توشون پیشرفت کنی که در حد یه متخصص پول دربیاری ولی پزشکی ارتشو پرستاریو این رشته هایی که گفتن فرم ثابتی دارن حقوق ثابت ساعت کاری ثابت پیشرفت تا یه حدی تا ناموسه پرستاری رو بخونی تهش ده دوازده میلیونه اونم خعلی خفن بشی بیمارستان خوب کار پیدا کنی ولی پزشکی دندون عادی و دارو رشته های توانبخشی مطب میزنی جاهای مختلف کار میکنی حتی تو رشته توانبخشیا ویزیت خانگی داری خلاصه تو اینا خیلی جای پیشرفت داری
میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.
تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
تو یه لکه نور نشونم بده
تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش
شما که دختری و معمولا پذیرش دختر پزشکی ارتش کمه
درکل درگیر تعهد خدمت نشدن بهتره
الهی ...
این بنده چه داند که چه میباید جُست ؟
داننده تویی ، هر آنچه دانی ، آن ده ...
مشاور کنکور سراسری
من برای پسرا هم توصیه نمیکنم چه برسه به شما که دختری!
نه کلی دنگ و فنگ داره مثلا تا چند سال نمیتونی تخصصتو بگیری
خارج از کشور نمیتونی بری
هر شهری بهت گفتن باید بری کار کنی
اجازه زدن مطب نداری پس باید تا حدود ۴۰-۴۵ سالگی قید درآمد خوب رو بزنی
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
تو رو باید بفرستن ناسا نه کلاس کنکور ...اخه با سواد خود پزشکی و دندون هم باید برن ارگان دولتی کار کنن..
نصف و نیمه نیستیم !!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)