X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Lightbulb پاسخ به سوال :« وقت زمین رو به کدوم درس بدم؟»

سلام دوباره بچه ها
      با یه سوال جواب دیگه اومدم

یه سوال قشنگ دیگه :
      به نظرتون وقت زمین شناسی رو به کدوم درس بدم؟من رشتم ریاضی بوده و خب زیست و شیمیم اونقد تعریفی نداره از طرفی میگم بدم به شیمی چون سوالاتش وقت گیره از یه طرف میگم بدم به زیست چون زیستم واقعا صفره.

جواب من:
      از الان نگین ریاضی و شیمی و زیست تون تعریف نداره! کنکور نه ماه دیگه است! و اینکه من توصیه میکنم اصلا روی وقت زمین حساب باز نکن! دلیلش؟!
      ببین تو مثلا همیشه بخوای وقت زمین رو بدی زیست، آخرای آزمون می بینی هیچ وقت اضافه ای نداری و عصبی می شی! بعد ممکنه واقعا زیست به اون بیست دقیقه نیاز نداشته باشه و تو ممکن بود بتونی توی زمان خودش جواب بدی، اما میبینی شیمی یا ریاضی یا فیزیک بیشتر به اون وقت اضافه نیاز داشتن. ولی تو مجبوری اون سوالای سخت رو توی تایم خودش جواب بدی. بلایی که امسال سر چند نفر از دوستام اومد. اونا از پیش تعیین کردن وقت زمین مال زیسته!! اما شیمی امسال طوری نبود که بشه همه شو توی 35 دیقه زد!

تو باید اجازه بدی ازمونت تعیین کنه وقت زمین مال کیه!

این طوری هربار خیالت راحته آخر آزمون یه وقت اضافه داری و میتونی تصمیم بگیری که به کدوم بدی.

سعی کن همیشه توی زمان تعیین شده هر درس اونو تموم کنی! اگه 47 دقیقه ریاضی تموم شد، یا 36 دقیقه زیست، یا 37 دقیقه فیزیک، یا 35 دقیقه شیمی، دیگه ادامه نده و برو درس بعدی.

در آخر هرچی اضافه آوردی، استراتژی بازگشت رو انجام بده، برگرد و مهم ترین سوالایی که جواب ندادی پیدا کن و روشون با خیال راحت وقت بذار : )

پ ن: از کسی که این سوالا رو پرسید خیلی ممنونم، سوالای خوبی میپرسی که ارزش بحث کردن رو توی انجمن دارن.....امیدوارم به درد تو و بقیه بخوره
      ساقی بیا که از مدد بخت کارساز
      کامی که خواستم ز خدا شد میسرم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حرف درست و منطقی ایه
      بهتره اصلا تایم زمین رو قبل ازمون تو مدیریت ازمونتون حساب نکنید و همیشه بهش به چشم یه فرصت و تایم جبرانی نگاه کنید که اگه درسی وقت کم اوردید از اون تایم استفاده کنید
      اینطوری استفاده بهینه رو از این زمان می برید و مدیریت ازمونتون هم همیشه منعطف هست

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خدایا وضعیتو ببین ...

تاپیکهای درسی رو دوستان کنکوری پشم هم حساب نمیکنند

بعد تاپیکهای مسخره و بیخود فیش حقوقی پزشکان و هزاران تاپیک حاشیه ای دیگه ک در اینده زده خواهد شد ماشالا طرفدار داره حسابی

4. Top | #4
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حالا پیشنهادت برای اونی که زمین میخواد بخونه چیه؟کل تایم بده به زمین یا نصفش؟
      ...

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بنظر من نمیشه زمانش رو جدا کرد و اختصاص داد به یک درس!
      چیزی که برای من امسال اتفاق افتاد این بود که زمانش پخش شد بین بقیه درسا ( بیشتر به شیمی البته!).

6. Top | #6
      srm
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پخشش کن بین همه
      اگه اصلا نمیخوای بخونی و بزنیش کلا فکر کن وجود نداره و زمان رو برای اون چهارتا تقسیم کن

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mlt نمایش پست ها
      پیشنهاد من اینه که قبل از اینکه وارد درسی بشین که براتون سخته یه نگاه بندازین بهش. من خودم قبل شیمی چند تا زدم. اگه بخوای همه شو نگاه کنی پنج تا هفت دقیقه برات بسه. یکی از دوستام که میخواد دارو بخونه، دو هفته آخر زمین رو خوند و توی هفت دیقه زد، و درصدش شد 60. البته برای شیمی کم آورد. اینکه درحد هفت هشت تا تست بزنین و یه تست شیمی خیلی بهتره، اون هفت هشت ها هم دو دیقه زمان بیشتر نمیگیره، امتحان کردم
      ساقی بیا که از مدد بخت کارساز
      کامی که خواستم ز خدا شد میسرم

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      این پخش کردن زمان زمین شناسی خیلی بستگی به خودشناسی هرکسی داره.....

زمان بندی کنکور که اینجوریه :
      ریاضی = 47
      زیست = 36
      فیزیک = 37
      شیمی = 35

من برای خودم با پخش کردن زمین شناسی اینطوری کردمش :

ریاضی = 50
      زیست = 45
      فیزیک = 35
      شیمی = 45

توی آزمونا هم ازش بازخورد خیلی خوبی گرفتم ....توی کنکور هم که گفتن نداره که چرا خراب کردم (دیگه همه خبردارن)

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mlt نمایش پست ها
      اون یه چیز شخصیه و برا هر فردی متفاوته. اگه بخوای زمینو بزنی بهتره نصف وقتشو بذاری روش و سوالای آسونشو حل کنی
      عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
      بی‌تفاوت بودنت هر لحظه آبَم می‌کند...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن