سلام دوباره بچه ها
با یه سوال جواب دیگه اومدم
یه سوال قشنگ دیگه :
به نظرتون وقت زمین شناسی رو به کدوم درس بدم؟من رشتم ریاضی بوده و خب زیست و شیمیم اونقد تعریفی نداره از طرفی میگم بدم به شیمی چون سوالاتش وقت گیره از یه طرف میگم بدم به زیست چون زیستم واقعا صفره.
جواب من:
از الان نگین ریاضی و شیمی و زیست تون تعریف نداره! کنکور نه ماه دیگه است! و اینکه من توصیه میکنم اصلا روی وقت زمین حساب باز نکن! دلیلش؟!
ببین تو مثلا همیشه بخوای وقت زمین رو بدی زیست، آخرای آزمون می بینی هیچ وقت اضافه ای نداری و عصبی می شی! بعد ممکنه واقعا زیست به اون بیست دقیقه نیاز نداشته باشه و تو ممکن بود بتونی توی زمان خودش جواب بدی، اما میبینی شیمی یا ریاضی یا فیزیک بیشتر به اون وقت اضافه نیاز داشتن. ولی تو مجبوری اون سوالای سخت رو توی تایم خودش جواب بدی. بلایی که امسال سر چند نفر از دوستام اومد. اونا از پیش تعیین کردن وقت زمین مال زیسته!! اما شیمی امسال طوری نبود که بشه همه شو توی 35 دیقه زد!
تو باید اجازه بدی ازمونت تعیین کنه وقت زمین مال کیه!
این طوری هربار خیالت راحته آخر آزمون یه وقت اضافه داری و میتونی تصمیم بگیری که به کدوم بدی.
سعی کن همیشه توی زمان تعیین شده هر درس اونو تموم کنی! اگه 47 دقیقه ریاضی تموم شد، یا 36 دقیقه زیست، یا 37 دقیقه فیزیک، یا 35 دقیقه شیمی، دیگه ادامه نده و برو درس بعدی.
در آخر هرچی اضافه آوردی، استراتژی بازگشت رو انجام بده، برگرد و مهم ترین سوالایی که جواب ندادی پیدا کن و روشون با خیال راحت وقت بذار : )
پ ن: از کسی که این سوالا رو پرسید خیلی ممنونم، سوالای خوبی میپرسی که ارزش بحث کردن رو توی انجمن دارن.....امیدوارم به درد تو و بقیه بخوره![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
.gif)
.gif)

)