کلا مسعود تو کاره تهدیده...........
من نمیدونم شماچراگیردادین به مسی !!
باباولش کنید این بدبختو !
ازوقتی نیماراومده بارسا ماکه چیزی ازمسی ندیدیم !خخخخخ
همه بزرگای فوتبال گفتن کریس بهتره امسال !
چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم
عاقا من کلکل نمیکنم...
کلی کار دارم...
در این که رونالدو از همه بهتره هم شکی ندارم...
شما هم شکی ندارید که مسی بهتره...
همه هم شاد و خوشحالن...خخخخ
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
برو عمو برو !
مسی ،روبن،فالکائو و... حتی همین ***وش خودمون به تحسین وتمجید ازکریس پرداختن !
برو اطلاعاتتو بروز کن عمو برو !
حرفای مسی :
مهاجم مصدوم بارسلونا با تمجید از عملکرد کریستیانو رونالدو، او را یک بازیکن مهم و موثر برای تیمش توصیف کرد.
کریستیانو رونالدو در دو بازی گذشته پرتغال موفق شد با درخشش خیرهکننده خود کشورش را به جام جهانی ۲۰۱۴ برساند. لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی بارسلونا که به تازگی کفش طلای فوتبال اروپا را کسب کرده است، با تمجید از عملکرد کریستیانو رونالدو به روزنامه “مارکا” گفت: رونالدو بازیکن با ارزشی است که در اکثر بازیها برای تیمش گلزنی کرده. او سالهاست که در رئال مادرید و پرتغال ارزشهای خود را به خوبی نشان داده است.
فرقی نمیکند که او در بهترین دوران خود باشد یا کمی با دوران اوجش فاصله داشته باشد. رونالدو همیشه بازیکن مهم و موثری برای تیم خود بوده است.
مسی در پایان درباره ماندن در بارسلونا گفت: دوست دارم که برای همیشه در بارسلونا بمانم. اگر مسئولان بارسلونا به من پیشنهاد بدهند که برای همیشه در بارسلونا بمانم، قدردان آنها خواهم بود. برای من بازی در بارسلونا افتخار بزرگی است. زندگی من در بارسلونا خلاصه میشود.
لیونل مسی به دلیل مصدومیت در بازی برابر رئالبتیس در لیگا دست کم هشت هفته دور از میادین خواهد بود.
فوتبال 120 هم نشون داد دیگه برتری کریس رونالدو رونسبت به رقبا
تاپیک بسته شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)