X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

کدوم شهر کنکور بدم برای تجربی 93 ؟ !!

سلام

من درس و دیپلممو کرمانشاه گرفتم (سهمیه منطقه 2).اما این امکان برام هست که میتونم کنکورمو تهران هم بدم.هدفم هم قبولی در رشته داروسازی هست(تهران یا شهید بهشتی)
      حالا با این اوصاف کجا کنکور بدم به نفعم هست؟شانس قبولیم کجا بیشتره؟موقع ثبت نام آدرس کجارو بدم؟
      اصلا فرقی میکنه؟
      سپاسگزارم

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      سلام

من درس و دیپلممو کرمانشاه گرفتم (سهمیه منطقه 2).اما این امکان برام هست که میتونم کنکورمو تهران هم بدم.هدفم هم قبولی در رشته داروسازی هست(تهران یا شهید بهشتی)
      حالا با این اوصاف کجا کنکور بدم به نفعم هست؟شانس قبولیم کجا بیشتره؟موقع ثبت نام آدرس کجارو بدم؟
      اصلا فرقی میکنه؟
      سپاسگزارم

اصلا کدوم شهر کنکور دادن ملاک نیست شما برید تو تهران بدید یا تو سر پل ذهاب هیچ فرقی با هم نداره مهم نتیجه کنکور و درصد هاتونه که میتونید رشته بالا و دانشگاه خوب برید

این سوال از اون سوالا بودااااااااا...

​

فعلن ...!!!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_12 نمایش پست ها
      سلام

اصلا فرقی میکنه؟
      سپاسگزارم
      علی جان این که میگن هر شهری تو یکی از سهمیه های 1 ، 2و یا 3 هست یعنی اینکه باید مدرک دیپلمت رو تو یکی از اون سه منطقه بگیری نه اینکه ادرس خونت رو مثلا بدی سهمیه منطقه 3 .

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نه ببینید منظور من اینه که با توجه به بومی بودن و کمبود خوابگاه و اینها.یعنی الان کسی که تهرانه با کسی که شهرستانه ملاک فقط درصده؟پس بومی بودن چی؟ خوب اونی که تهرانه دیگه خوابگاه نیاز نداره و کلا برای دانشگاه کم خرج تره.پس دانشگاه ترجیح میده اون فرد تهرانی رو بگیره...نمیدونم منظورمو گرفتید
      حالا با توجه به اینکه دیپلمم منطقه 2 هست .یعنی توی کنکور سهمیه منطقه 2 هستم.درست.حالا از طرفی اگر تهران کنکور بدم آیا شانس پذیرشم بیشتر نمیشه(بومی تهران حساب میشم ؟)
      ویرایش توسط ali_12 : 09 آبان 1392 در ساعت 15:24

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این که فرمودین کجا کنکور بدم بستگی به خودتون داره

چون اصولا هرکسی تو جایی که زندگی میکنه و با محیط آشنا تره , راحت تره

واین قضیه هیچ ربطی به سهمیه کنکور نداره, چون شما تو هرجای ایران کنکور بدین , منطقه 2 محسوب میشین
      بزودی-----> افتتاح بزرگترین سایت فروش محصولات تصویری معتبر کنکور(ونوس,پژوهندگان و..) با تخفیف ویژه

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط baran-EDU نمایش پست ها
      این که فرمودین کجا کنکور بدم بستگی به خودتون داره

چون اصولا هرکسی تو جایی که زندگی میکنه و با محیط آشنا تره , راحت تره

واین قضیه هیچ ربطی به سهمیه کنکور نداره, چون شما تو هرجای ایران کنکور بدین , منطقه 2 محسوب میشین
      منظور شما اینه که من دیگه الان هر نقطه ایران کنکور بدم منطقه 2 حساب میشم.یعنی اگر در حال حاضر ساکن تهران شده باشم بازم در هر صورت منو به دید غیر بومی تهران میبینند..درست متوجه شدم؟
      پس با این حساب هیچ فرقی نداره از لحاظ مکانی
      ممنونم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بله دوست عزیز

همینطوره که فرمودید
      بزودی-----> افتتاح بزرگترین سایت فروش محصولات تصویری معتبر کنکور(ونوس,پژوهندگان و..) با تخفیف ویژه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن