X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 35 از 35
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nikman نمایش پست ها
      به قول یه عزیزی،علی برکت الله هر چقدر دوست دارید بموندی،هر چقدر پول دارید خرج موسسات و انتشاراتی ها کنید،نوش جونتونگوش بشه به تنتونشب خوش عشقا
      شاید باور نکنی. امسال نه مشاور داشتم. نه ازمون دادم. نه منبع جدید خریدم رتبمم خوب شد . پرستاری مازاد دانشگاه تهران میارم‌

2. Top | #32
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      یاد بگیر قضاوت نکنی من پول منابعم رو از یکی از بستگان قرض گرفتم و حتی به پدر و مادرم هم نگفتم چون نمیخواستم بعد چند بار کنکور دادن شرمندگیشون رو ببینم و یا حتی بحث صورت بگیره در مورد تغییر نظامیاد بگیر باطن خودت رو با ظاهر دیگران مقایسه نکنی میدونم برای همه شرایط سخته حتی واقعا اگه بگم شرایط من از شما هم شاید سخت تر باشه پس نا دیده و درک نکرده قضاوت نکن کسی رو ولی چاره هم نداریم واقعا چاره ای هست؟؟اگه بری تاپیک های تمدید رو ببینی بیشتر از همه من بی پول و درمانده برای تمدید تلاش کردم ولی نشد که بشه الآن باید چیکار کنم به نظرت
      ببین عزیزم تنها راه چاره برای نظام قدیم هایی که پول تهیه منابع ندارن یا کسی رو ندارن که ازش پول قرض بگیرن یا وقت این رو ندارن که برن دوماه کار کنن پول جور کنن فقط و فقط رفتن به بازار آزاده چون واقعا تهیه منابع سخته تازه اگرم کسی پول جور کرد به هرقیمتی به نظرم راحت 2سال زمان میبره تا یه رشته خوب قبول شه پس این یک حقیقت تلخه که باید بپذیریم

3. Top | #33
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 29149680640 نمایش پست ها
      ببین عزیزم تنها راه چاره برای نظام قدیم هایی که پول تهیه منابع ندارن یا کسی رو ندارن که ازش پول قرض بگیرن یا وقت این رو ندارن که برن دوماه کار کنن پول جور کنن فقط و فقط رفتن به بازار آزاده چون واقعا تهیه منابع سخته تازه اگرم کسی پول جور کرد به هرقیمتی به نظرم راحت 2سال زمان میبره تا یه رشته خوب قبول شه پس این یک حقیقت تلخه که باید بپذیریم
      این نظر شماست
      پارسال خاله من با ۳۴ سال سن و با یه زایمان که اسفند اتفاق افتاد تونست حقوق دانشگاه تبریز قبول بشه تو نظام جدیدی که اصلا هیچی ازش نمیدونست
      خواستن توانستن است
      واقعا کنکور چیزی نداره الکی غولش کردیم یه ماه پرقدرت بخونی به حرف من ایمان میاری

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 29149680640 نمایش پست ها
      شما نوستراداموسی که زمان دقیق قبولی رو میگی؟یه نظام قدیم اگه این نه ماه رو خوب تلاش کنه قبول میشه چون مطالب نظام جدید توی ۹۰ درصد موارد زیر مجموعه و ساده شده ی مطالب نظام قدیمن در ضمن من توی یه کانالم که پی دی اف کتاب تستارو رایگان میزاره از دیروز که نتایج اعلام شده کلی پست گذاشته از کسایی که به ادمینش پیام دادن و گفتن ما با همین پی دی اف های تو قبول شدیم و...کسی که بخواد قبول بشه میشه

5. Top | #35
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SOLO_PRODUCTION نمایش پست ها
      شما نوستراداموسی که زمان دقیق قبولی رو میگی؟یه نظام قدیم اگه این نه ماه رو خوب تلاش کنه قبول میشه چون مطالب نظام جدید توی ۹۰ درصد موارد زیر مجموعه و ساده شده ی مطالب نظام قدیمن در ضمن من توی یه کانالم که پی دی اف کتاب تستارو رایگان میزاره از دیروز که نتایج اعلام شده کلی پست گذاشته از کسایی که به ادمینش پیام دادن و گفتن ما با همین پی دی اف های تو قبول شدیم و...کسی که بخواد قبول بشه میشه
      واقعا با این امکانات الآن هیچ بهانه ای جز تنبلی برای قبول نشدن نمیشه پیدا کرد البته 1 درصد هم شاید اتفاقات غیر منتظره بیافته ولی یه درصده و خیلی کم

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن