سلام دوستان
شنبه 5 مهر99
زبان 3 ساعت - 40 تست
فیزیک 1:45 - 27 تست
ادبیات 40 دقیقه - 10 تست
مجموع 5:25 - 77 تست
امروز فاجعه بار بود همینبه امید روزای بهتر برای همه
سلام دوستان
شنبه 5 مهر99
زبان 3 ساعت - 40 تست
فیزیک 1:45 - 27 تست
ادبیات 40 دقیقه - 10 تست
مجموع 5:25 - 77 تست
امروز فاجعه بار بود همینبه امید روزای بهتر برای همه
عاشقم گر نیستی لطفی بکن، نفرت بِوَرز
بیتفاوت بودنت هر لحظه آبَم میکند...
ببخشید یه سوال
شیمی دهم شروع کنم یا یازدهم؟(چون نیم سال اول وقتم آزادتره و وقتی بیشتری دارم میخوام اونی که سختتره رو بخونم، کدوم بهتره؟)
نظام قدیم هستم به جدید، پارسال جدید خوندم ترجیح خودم رو یازدهمه
آرزو کجایی پَ ؟
مث که این دوراهی نداره ته
باکِ داره خالی میشه
دِ بگو کجای قصهایم پَ !
----------------------------------
اگه خدا بخواد دامپزشک ...
ویرایش توسط Amir79vt : 06 مهر 1399 در ساعت 14:58
قطعا شیمی دهم !
اگه میخواین وقتتون رو پر کنین . از فصل 1 دوازدهم + 4 تعادل رو تموم کنید + اسید باز زیاد تمرین کنید .
https://soundcloud.com/alirezariazi/...user-366976650
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
آرزو کجایی پَ ؟
باکِ داره خالی میشه
دِ بگو کجای قصهایم پَ !
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
آرزو کجایی پَ ؟
باکِ داره خالی میشه
دِ بگو کجای قصهایم پَ !
سلام بچه ها
منم امروز شروع می کنم به گزارش دادن
از همین الان میرم که بخونم با پایه ی فوق ضعیف
موفق باشیم همگی![]()
نصف و نیمه نیستیم !!!!!
بله من ازمون قلمچی ثبت نام کردم .
ببین کاملا نمیتونم بگم . اما تنها به یه برهه زمانی نگا نکن این رو در نظر داشته باش که فیزیک یازدهم ( به دید من) راحت تر هستش تا نیمسال دوم دهم ( گرما و فشار) و از طرفی اگر نیمسال اول فیزیک یازدهم رو برداری دو اتفاق بد میتونه بهت بی افته
1- در زمانی که فیزیک یازدهم رو میخونی بودجه بندی فیزیک 3 میرسه به دینامیک اما تو توان و تایم اضافه ای نداری که بتونی دینامیک دهم و دوازدهم رو باهم بخونی ( اما اگه دهم برداری تا حد زیادی میتونی در دینامیک بهتر عمل کنی ) ( چون تلاقی کار انرژی و دینامیک اتفاق میوفته)
2- شما وقتی که یازدهم رو برمیداری برا خوندن در نیمسال دوم . طبیعتا فصل هایی مثل فشار و بخشی از گرما میوفتن زمانی که نوسان و امواج میخونی . و این یعنی فاجعه !! اما اگه دهم برداری تقریبا همراه نوسان ، مغناطیس میخونی و فشار زیادی ایجاد نمیشه .
البته من طبق ضعف و شناخت شخصی که از مبحثا دارم عرض میکنم وگرنه داریم افرادی که دهم رو ساده تر از یازدهم میدونن و استراتژی دیگه ای میچینن .
شیمی دهم هم من از روی کینه پایه یازدهم عرض نمیکنم . چون ببین اگه شما دهم رو برداری خیلی خیلی میتونی وقت برا اسید و باز خرج کنی ( چون عملا فصل 1 دهم و بخشی از 2 دهم چیز خاصی ندارن) اما اگه بیای و یازدهم بخونی شاید فصل 1 ازاد و اوکی باشه قضیه اما از فصل 2 مشکلاتت ایجاد میشه . ضمنا بیسیک ترین فصل شیمی یعنی 3 دهم میمونه برا اخر سال . و پلیمر 6 سواله رو شما دیماه خوندی درحالی که میتونستی جوری تنظیم کنی که پلیمر اخرین فصلت باشه از شیمی پایه که در بخش هایی ( میشه گفت بخش های عمده ای ) با فصل 4 دوازدهم نکته ترکیبی داره .
مصلحت عمر خودتونید . خوب فکر کنین و تصمیم بگیرین چون عملا 1.5 هفته تا اولین ازمون فاصله داریم . موفق باشید
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)