X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 39 از 39
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .Delaram نمایش پست ها
      اگ دست دو بگیریم فکر نکنم خیلی ضررکنیم
      نقل قول نوشته اصلی توسط amaz نمایش پست ها
      با دست دو کاملاً موافقم. خیلی قیمتش کم در میاد. فقط یه نفرو پیدا کنید که همه ی کتاب هارو داره من جمله کتاب های آزمونی برای آخر سال و کتاب های جمعبندی و از اون بخرید...

مراقب باشین چاپ قدیمی بلااستفاده رو نفروشن بهتون

پ.ن : دوستان عزیرم اگه 6 امتیاز دیگه بهم بدید . فردا میرم کل کمیسیون اموزش و سازمان سنجش رو منحل و یه مجلس مشروطه میزارم جاش
      و کنکور نظام قدیم تا عمر خود کنکور که هست باقی خواهد ماند)
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ویرایش توسط Mohamad_R : 25 شهریور 1399 در ساعت 07:51

2. Top | #32
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از تمامی کسانی که نظر دادن
      واقعا نمی دونم چی بگم، حالم خیلی بده یه حالی که ناراحتی و غم و استرس و ترس از آینده رو دارم. هر وقت از خواب بیدار میشم اولین فکری که تو مغزم رژه میره نبود کنکور نظام قدیمه. فکر می کنم الان خیلی ها من رو درک کنن.
      من واقعا نمی تونم هزینه کنم؛ چون هزینه درمانم هم زیاد شده. هیچ راهی به ذهنم نمی رسه. ولی با این حال توکل بر خدا، خدا آخر و عاقبت هممون رو بخیر کنه.

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آینده نمایش پست ها
      واقعا نمی دونم چی بگم، حالم خیلی بده یه حالی که ناراحتی و غم و استرس و ترس از آینده رو دارم. هر وقت از خواب بیدار میشم اولین فکری که تو مغزم رژه میره نبود کنکور نظام قدیمه. فکر می کنم الان خیلی ها من رو درک کنن.
      من واقعا نمی تونم هزینه کنم؛ چون هزینه درمانم هم زیاد شده. هیچ راهی به ذهنم نمی رسه. ولی با این حال توکل بر خدا، خدا آخر و عاقبت هممون رو بخیر کنه.
      شرایط منم مشابه شماست درک میکنم واقعا شرایط بدیه
      توی خونه تبلتی چیزی ندارین که کتابا رو دانلود کنید و از اون رو بخونید؟

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ha.hg نمایش پست ها

شرایط منم مشابه شماست درک میکنم واقعا شرایط بدیه
      توی خونه تبلتی چیزی ندارین که کتابا رو دانلود کنید و از اون رو بخونید؟
      ممنون ازت
      کتاب های درسی رو می تونم دانلود کنم، ولی خب کتاب های کمک درسی رو که نمیشه. مشکل دیگه ای هم که هست باید تلاش چندبرابر کرد برای تسلط به کتاب های جدید!
      ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد.

5. Top | #35
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز نگرانی ات رو کاملا درک می کنم ولی فعلا هیچ تصمیم احساسی نگیر و مباحث مشترک رو کار کن تا اینکه شورای سنجش خبر رسمی رو اعلام می کنه مطمئنم باوجودمخالفت شدیدسازمان سنجش این شورا و کمسیون آموزش به تمدیدکنکورنظام قدیم رای میدن پس تا خبر رسمی این شورا منتظر می مانیم به امید موفقیت

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام، این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی کسی جواب نداد.
      من می خوام کنکور ۱۴۰۰ بدم، ولی نمی تونم برای نظام جدید هزینه کنم، از طرفی هم نمی تونم برای ۹ ماه روی کتاب های جدید تسلط پیدا کنم.
      حالا سوال اینه که به نظر شما چقدر احتمال داره ۱۴۰۰ نظام قدیم هم باشه و از طرفی معدل مثبت میشه؟
      من نمی دونم زمان این تصمیم گیری کی هست، بعضیا میگن شهریور و بعضی ها هم می گن آبان!
      به نظر شما من الان باید چکار کنم؟
      ببخشید خیلی سردرگمم������
      اگر فقط مشکلت هزینه هستش ببین خورد خورد میتونی کتاب هارو تهیه کنی؟
      یا حتی دست دوم های نظام جدید. شاید موجود باشه.
      مثلا برای شروع چهار پنج تا کتاب بگیر..

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      منم نظام قدیممم واقعا هزینه کتابا خیلی زیاده امروز دیدم تو سایتا همه خیلی گرونن بعدش چند جلدین برای یک درسه یه عالمه میشه.پی دی اف خوندن هم خیلی سخته.بدیش اینه حتی تکلیف رو مشخص نمیکنن بالاخره تمدیده یا نیس امیدوارم تمدید کنن واقعا سخته من با اینکه سر کارم میرم برام سخته چه برسه دیگران.

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniel32 نمایش پست ها
      منم نظام قدیممم واقعا هزینه کتابا خیلی زیاده امروز دیدم تو سایتا همه خیلی گرونن بعدش چند جلدین برای یک درسه یه عالمه میشه.پی دی اف خوندن هم خیلی سخته.بدیش اینه حتی تکلیف رو مشخص نمیکنن بالاخره تمدیده یا نیس امیدوارم تمدید کنن واقعا سخته من با اینکه سر کارم میرم برام سخته چه برسه دیگران.
      نمی خوام نا امید باشم ولی باید واقع بین بود
      سخنگوی سازمان سنجش:
      سرنوشت کنکور نظام قدیم چه می شود؟ / آزمون سراسری 99 تنها 16 درصد داوطلب نظام قدیم داشت

من فعلا تصمیم به خوندن مباحث مشترک دارم، و بهونه ای هم ندارم ولی واقعا نمی تونم نظام جدید بدم
      امیدوارم شما و همه موفق باشن.

9. Top | #39
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمی خوام نا امید باشم ولی باید واقع بین بود
      سخنگوی سازمان سنجش:
      سرنوشت کنکور نظام قدیم چه می شود؟ / آزمون سراسری 99 تنها 16 درصد داوطلب نظام قدیم داشت

من فعلا تصمیم به خوندن مباحث مشترک دارم، و بهونه ای هم ندارم ولی واقعا نمی تونم نظام جدید بدم
      امیدوارم شما و همه موفق باشن.
      بله واقعا تغییر نظام خییییلی سخته ویه جورایی غیر ممکنه تا بخوای بفهمی 9ماه تموم شده واگه خدای نکرده نظام قدیم تمدید نشه خودمن چاره ای جز ترک تحصیل ندارم به احتمال زیاد یکشنبه کمیسیون آموزش جلسه داره امیدوارم رأی شون برگرده دعا کنید😪😪😪

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن