⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
ویرایش توسط Mohamad_R : 25 شهریور 1399 در ساعت 07:51
خیلی ممنون از تمامی کسانی که نظر دادن
واقعا نمی دونم چی بگم، حالم خیلی بده یه حالی که ناراحتی و غم و استرس و ترس از آینده رو دارم. هر وقت از خواب بیدار میشم اولین فکری که تو مغزم رژه میره نبود کنکور نظام قدیمه. فکر می کنم الان خیلی ها من رو درک کنن.
من واقعا نمی تونم هزینه کنم؛ چون هزینه درمانم هم زیاد شده. هیچ راهی به ذهنم نمی رسه. ولی با این حال توکل بر خدا، خدا آخر و عاقبت هممون رو بخیر کنه.
دوست عزیز نگرانی ات رو کاملا درک می کنم ولی فعلا هیچ تصمیم احساسی نگیر و مباحث مشترک رو کار کن تا اینکه شورای سنجش خبر رسمی رو اعلام می کنه مطمئنم باوجودمخالفت شدیدسازمان سنجش این شورا و کمسیون آموزش به تمدیدکنکورنظام قدیم رای میدن پس تا خبر رسمی این شورا منتظر می مانیم به امید موفقیت
منم نظام قدیممم واقعا هزینه کتابا خیلی زیاده امروز دیدم تو سایتا همه خیلی گرونن بعدش چند جلدین برای یک درسه یه عالمه میشه.پی دی اف خوندن هم خیلی سخته.بدیش اینه حتی تکلیف رو مشخص نمیکنن بالاخره تمدیده یا نیس امیدوارم تمدید کنن واقعا سخته من با اینکه سر کارم میرم برام سخته چه برسه دیگران.
نمی خوام نا امید باشم ولی باید واقع بین بود
سخنگوی سازمان سنجش:
سرنوشت کنکور نظام قدیم چه می شود؟ / آزمون سراسری 99 تنها 16 درصد داوطلب نظام قدیم داشت
من فعلا تصمیم به خوندن مباحث مشترک دارم، و بهونه ای هم ندارم ولی واقعا نمی تونم نظام جدید بدم
امیدوارم شما و همه موفق باشن.
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)