X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 18 از 18
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوستمون جناب استارتر شب کنکور دنبال زیر بغل ماره ...
      داداش بیخیال ، قبلا هم یه تاپیک زدی ! کاری از دست هیچکس برنمیاد به فرض وجود همین مشکلی
      فقط داری به خودت و بقیه استرس میدی...
      حالا هی بگو اگه استرس میگیری نخون، خب معلومه هرکسی باشه دوست داره بخونه ببینه داستان چیه...
      سوالات شیمی نظام جدید و قدیم امروز که ۲۱ ای کاملا مشترک بود :/ ۶۰ درصد مشترک.
      بقیه که هم سطحشون خیلی شبیه بهم بود و اصلا من به شخصه اختلاف فاحشی تو سوالا ندیدم.

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقا شب کنکور بیخیال
      تجربیا برید بیرون از اینجا
      والا دیگه ب چ زبونی بگم بهتون
      پای خودت وایسادن قشنگه پاش وایسا

3. Top | #18
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrab98 نمایش پست ها
      دوستمون جناب استارتر شب کنکور دنبال زیر بغل ماره ...
      داداش بیخیال ، قبلا هم یه تاپیک زدی ! کاری از دست هیچکس برنمیاد به فرض وجود همین مشکلی
      فقط داری به خودت و بقیه استرس میدی...
      حالا هی بگو اگه استرس میگیری نخون، خب معلومه هرکسی باشه دوست داره بخونه ببینه داستان چیه...
      سوالات شیمی نظام جدید و قدیم امروز که ۲۱ ای کاملا مشترک بود :/ ۶۰ درصد مشترک.
      بقیه که هم سطحشون خیلی شبیه بهم بود و اصلا من به شخصه اختلاف فاحشی تو سوالا ندیدم.
      من توجلسه بودم و بعد از جلسه سوالات رو بررسی کردم
      43 سوال ریاضیات از 55 سوال مشترک بودند و حتی سوالات سخت تر به ضرر نظام جدید ها بودن تا نظام قدیمها ولی یه بد قلقی کرده بودند که لانه کبوتر که نظام جدید نداره ازش براشون سوال داده بودند و برای نظام قدیم هم مربع لاتیین رو سوال داده بودند که گرچه اگر یه نظام قدیمی قوی مطالعه کرده بود میتونست جواب بده ولی بیشتر مشابه تمرینهای نظام جدید بود تا قدیم
      40 سوال از 45 سوال فیزیک مشترک بودند که یک سوال مدار جدید بود و از نظام قدیم اومده بود مشترک
      18 سوال از 35 سوال شیمی مشترک بودند
      به نظرم من و افرادی که تو امتحان بودند سوالات کامالا خوب بودند البته بجز شیمی که خیلی خیلی سخت بود برای هر دو نظام که طبیعیه و هر سال یه درس خیلی سخت میاد بقیه سوالات خوب بودند و اکثر سوالات هم مشترک
      عمومیها هم مشترک داشتن ولی کم بود تعدادشون ولی سطح سوالات تقریبا یکسان بود و عدالت رعایت شده بود به نظرم و هر کی تلاش میکرد و میخوند قطعا میتونست درصد خوبی رو کسب کنه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن