X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 51 از 53 نخستنخست ... 41505152 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 751 به 765 از 788
    1. Top | #751
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alioh نمایش پست ها
      قصد بی احترامی ندارم ولی وقتی کارنامتو دیدم خیلی حالم بد شد(فکر کنم شما همونی هستی که توی همین تاپیک یه آزمون دیگه هم زبان زده بودی صفر.)

اینکه یه نفر که میتونه تک رقمی منطقش بشه ولی بخواطر یه درس اینتوری رتبش میاد پایین(حالا یه جوری میگم پایین انگار شده 5 رقمی)

قانونا الان باید ازت بپرسم توی فارسی و ریاضی چیکار کردی که درصدت اینقدر خوبه.ولی میخوام بپرسم توی زبان چیکار کردی که اینقدر درصدات بده؟ اینکه زبان خیلی ها بده چون کلاس نرفتن و اینا رو درک میکنم ولی شما که بقیه درصد هات میگه ماشاالله دانش آموز درس خونی هستی ولی چرا کاری برای این زبان نکردی؟(آیا فارسی 80 زدن سخت تر از زبان 50 است فرزندم؟)

حالا خودت مختاری ولی به نظر من بکوب گرامر دوازدهم (مخصوصا جمله تاکیدی یا tag question رو بخون + انواع جملات شرطی نوع 1و2 و کاربردشون) و توی واژگان هم معمولا واژگان دوازدهم سختتر از بقیشه! اونو یه مرور ریزی بکنی بد نیست.

حالا درسته خیلی کم زمان مونده ولی آخه آدم حیفش میاد با این درصدا زبان اینقدر پایین (من که ندیدم ولی به نظرم اگه میتونی یه همایش آنلاین ثبت نام کن و حداقل درصدتو برسون به 50)

موفق باشی!
      مرسی عزیزم

اون کارای ک گفتیو نوشتم همین هفته اخر همینارو انجام میدم امیدوارم بتونم درحد30 بزنمش
      من زبانم قبلن خوب بود امتحان ورودی نمونه دولتی صد زدم موقعی ک رفتم دهم ب خودم گفتم زبان دیگه خیالم راحته اما سال اول واقعا معلم نچسبی داشتیم کلن حالم از زبان بهم خورد البته دلیل اصلیش کم کاری خودمه ولی ایشونم تاثیر داشت خلاصه من همیشه از زبان نفرت داشتم و هیچ وقت دورش نرفتم درصورتی ک دوستام همیشه بهم میگفتن زبان خیلی راحت تر از درسی مث فارسی و غیره خلاصه اگه امسال من رفتم ک خب بعد کنکور تو فکرشم زبانم اوکی کنم اگه نرفتم باز پشت موندم باز بعد کنکور تو فکرشم زبانم اوکی شه

2. Top | #752
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid1066wrr نمایش پست ها
      مرسی عزیزم

اون کارای ک گفتیو نوشتم همین هفته اخر همینارو انجام میدم امیدوارم بتونم درحد30 بزنمش
      من زبانم قبلن خوب بود امتحان ورودی نمونه دولتی صد زدم موقعی ک رفتم دهم ب خودم گفتم زبان دیگه خیالم راحته اما سال اول واقعا معلم نچسبی داشتیم کلن حالم از زبان بهم خورد البته دلیل اصلیش کم کاری خودمه ولی ایشونم تاثیر داشت خلاصه من همیشه از زبان نفرت داشتم و هیچ وقت دورش نرفتم درصورتی ک دوستام همیشه بهم میگفتن زبان خیلی راحت تر از درسی مث فارسی و غیره خلاصه اگه امسال من رفتم ک خب بعد کنکور تو فکرشم زبانم اوکی کنم اگه نرفتم باز پشت موندم باز بعد کنکور تو فکرشم زبانم اوکی شه

شما پشت کنکوری؟
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

3. Top | #753
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

شما پشت کنکوری؟
      اره من پارسال اولین کنکورم بود

4. Top | #754
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hamid1066wrr نمایش پست ها
      اره من پارسال اولین کنکورم بود

موفق باشی وقت کردی خصوصیت رو چک بنما
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

5. Top | #755
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان شما فردا عصر سوالات عمومی کنکور هنر رو حل و تحلیل میکنید؟
      بنظرتون فایل سوالات ساعت چند منتشر میشه؟ اصلا تا ظهر یا عصر همون روز منتشر میشه که بتونیم استفاده کنیم؟

6. Top | #756
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yeetmaster نمایش پست ها
      بنظرتون فایل سوالات ساعت چند منتشر میشه؟ اصلا تا ظهر یا عصر همون روز منتشر میشه که بتونیم استفاده کنیم؟
      من خودم آره میزنمشون . اما درصد نمیگیرم . فقط میخوام ببینم امسالم مثل پارسال سطح سوالای عمومی سخته یا نه .
      im just a Kid . but Awkward one
      تلگرام : xlycan@

7. Top | #757
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mobin. نمایش پست ها
      من خودم آره میزنمشون . اما درصد نمیگیرم . فقط میخوام ببینم امسالم مثل پارسال سطح سوالای عمومی سخته یا نه .
      آره دوست منم بهم گفت کارشون کن اگه ثبت نام نکردی!
      :/ درصد نگیری هم بهتره :/ چون من پارسال درصدای تجربیمو با کلید قلمچی حساب کردم، عربی 10 درصد، زبانم 15 درصد کمتر شد ://///////
      قبل از عمل کردن گوش کن....

قبل از واکنش نشان دادن فکر کن.....

قبل از شماتت کردن صبر کن...

قبل از دعا کردن ببخش....

قبل از دست کشیدن تلاش کن!....

8. Top | #758
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سوالا فک کنم 4 به بعد میذارن

قبل از دعا کردن ببخش....

9. Top | #759
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Paradox2020 نمایش پست ها
      آره دوست منم بهم گفت کارشون کن اگه ثبت نام نکردی!
      :/ درصد نگیری هم بهتره :/ چون من پارسال درصدای تجربیمو با کلید قلمچی حساب کردم، عربی 10 درصد، زبانم 15 درصد کمتر شد ://///////
      فک کنم بخاطر سوالای غلط بوده . ناموسن خیلی سوالا اشکال دارن . مخصوصن فارسی 98 داخل تجربی که غوغاس . من خودم فارسیشو 45 زدم . معمولن 70 80 میزنم فارسیرو . اصن موندم چیکار کنم
      im just a Kid . but Awkward one
      تلگرام : xlycan@

10. Top | #760
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سوالا فک کنم 4 به بعد میذارن

کلاسینو اعلام کرده که فردا ساعت 19 اساتیدشونو میاره که باهم عمومی های کنکور هنر رو حل و تحلیل کنن
      برای کنکور ریاضی هم فرداش همین کارو میکنن
      تجربی هم پس فرداش

از اونم میتونیم استفاده کنیم

11. Top | #761
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      فک کنم بخاطر سوالای غلط بوده . ناموسن خیلی سوالا اشکال دارن . مخصوصن فارسی 98 داخل تجربی که غوغاس . من خودم فارسیشو 45 زدم . معمولن 70 80 میزنم فارسیرو . اصن موندم چیکار کنم
      :/ آره منم فارسی کنکور 98 رو (پارسال) 51 زده بودم. امسال که نظام دیدشو دادم 54 شد :/ ولی امروز خارجشو دادم، خیلی بهتر بود بر خلاف اینکه میگفتن خارجش سخت تر، من فکر میکنم خارجش روون تر بود(بجز شیمیش :/ )
      نترس بابا! کنکور هرسال جای خودشه! شاید اون لحظه استرس گرفتی! شاید بی دقتی داشتی! غلطم بوده سوالاش! ولش کن. ان شا الله 99 رو بترکونی
      :/ راستی، 98 برای زجاجیه مایع گفته، درست هم گرفته :/ اگه تو 99 هم مایع اومده بود، درست بگیریمش؟ :/ مگه ماده ی ژله ای نیست؟

قبل از دعا کردن ببخش....

12. Top | #762
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      :/
      :/ راستی، 98 برای زجاجیه مایع گفته، درست هم گرفته :/ اگه تو 99 هم مایع اومده بود، درست بگیریمش؟ :/ مگه ماده ی ژله ای نیست؟

توی جواب دهی به سوالات کنکور همیشه صبور باش و همه گزینه ها رو چک کن ... اگه غلط هایی رو دیدی که خیلی تابلوتر و چشم گیرتر بودن ازطریق رد گزینه به جواب نهایی برس... بعضی مواقع به خاطر اشتباه علمی توی سوالات کنکور مجبوریم بین غلط و غلط تر انتخاب کنیم

13. Top | #763
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      توی جواب دهی به سوالات کنکور همیشه صبور باش و همه گزینه ها رو چک کن ... اگه غلط هایی رو دیدی که خیلی تابلوتر و چشم گیرتر بودن ازطریق رد گزینه به جواب نهایی برس... بعضی مواقع به خاطر اشتباه علمی توی سوالات کنکور مجبوریم بین غلط و غلط تر انتخاب کنیم
      آخه چند موردی بود. اگه گزینه ای بود اره میشد با رد گزینه به یه نتیجه ای رسید. ولی چند موردی :/ آخه سوالش ساده بود نسبتا! ولی بخاطر اینکه زجاجیه رو ماده در نظر گرفتم، در حالیکه تو اون مورد مایع نوشته بود، غلط از اب در اومد :/

قبل از دعا کردن ببخش....

14. Top | #764
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      آخه چند موردی بود. اگه گزینه ای بود اره میشد با رد گزینه به یه نتیجه ای رسید. ولی چند موردی :/ آخه سوالش ساده بود نسبتا! ولی بخاطر اینکه زجاجیه رو ماده در نظر گرفتم، در حالیکه تو اون مورد مایع نوشته بود، غلط از اب در اومد :/
      آره سوالش رو قبلن دیدم...منظورم در صورت مواجه شدن با همچین شرایطی توی کنکور امسال بود (((اگه سوالش موردشماری نباشه)))

امان از دست کنکور 98 خارج

15. Top | #765
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

فقط نظر شخصی منه

ولی توصیه میکنم به هیچ عنوان این کار رو نکنید و سراغ چک کردن سوالات کنکورای دیگه نرید

این یکی دو روز باقی مانده رو تا میتونید خودتون رو از فضای درس و استرس خارج کنید

چک کردن سوالات کنکورای دیگه کمک زیادی نخواهد کرد و فقط میتونه باعث بیشتر شدن اضطراب بشه

فقط نظر شخصیم بود.... هرجور که خودتون صلاح میدونید

صفحه 51 از 53 نخستنخست ... 41505152 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 65 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 65 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن