X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 45 از 53 نخستنخست ... 35444546 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 661 به 675 از 788
    1. Top | #661
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara177 نمایش پست ها
      سلام خدمت همه
      دوستان راستش من احتیاج به یک کمکی داشتم. میخواستم بپرسم از شما کسایی که به تست های ترجمه عربی کامل جواب میدید، برای حل هر کدوم معیارهاتون چیه؟ یعنی مثلا اول فعل چک میکنید بعد سراغ چی میرید و کلا اون نکاتی که سراغشون میرید چیه؟ یا مثلا برای تست های چهار به چهار که دیگه نمیشه اختلاف پیدا کرد چکار میکنید و به چیا توجه دارید؟ کسی از شما دوستان میتونه یک دستنویس از خلاصه ای که برای مبحث ترجمه عربیش تهیه کرده به اشتراک بگذاره.. اگر که کمک کنید واقعا لطف بزرگی رو انجام دادید. عجرکم عندلله...
      من لقمه ترجمه مهر و ماه دارم در این زمینه خیلی کامله اگه میخوای بخر
      خلاصش اینه که شروع میکنی کلمه به کلمه عبارت سوال میخونی با عبارت گزینه ها مقایسه میکنی هر کجا یکی از این چند مورد تعارض داشت اون گزینه حذف میشه:
      1-معرفه و نکره
      2-جمع و مفرد (جز در موارد خاص که باید از تو کتاب درسی نمونشو پیدا کنی)
      3-صیغه فعل ها
      4-زمان فعل ها
      5-چیز های گرامری خاص مثل عدد ترتیبی به جای عدد شمارشی و از این چیزا

2. Top | #662
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام خدمت همه
      دوستان راستش من احتیاج به یک کمکی داشتم. میخواستم بپرسم از شما کسایی که به تست های ترجمه عربی کامل جواب میدید، برای حل هر کدوم معیارهاتون چیه؟ یعنی مثلا اول فعل چک میکنید بعد سراغ چی میرید و کلا اون نکاتی که سراغشون میرید چیه؟ یا مثلا برای تست های چهار به چهار که دیگه نمیشه اختلاف پیدا کرد چکار میکنید و به چیا توجه دارید؟ کسی از شما دوستان میتونه یک دستنویس از خلاصه ای که برای مبحث ترجمه عربیش تهیه کرده به اشتراک بگذاره.. اگر که کمک کنید واقعا لطف بزرگی رو انجام دادید. عجرکم عندلله...
      برای ترجمه برو ترجمه واعظی رو ببین خیلی کمکت میکنه.اگر نه از فمضت استفاده کن(فعل معرفه نکره ضمیر تعداد)
      برای اون چهار به چهار هم درست میگید باید کلش رو چک کرد تنها چیزی که شاید بتونه کمک کنه اینه که اول فارسی رو بخون بعدش برو سراغ عربی
      بودن یا نبودن
      مسئله اینست...

3. Top | #663
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام خدمت همه
      سلام :)
      فعل خوبه، اما باتوجه به گستردگی ش و اینکه همه ی دانش آموزا بلدنش فکر میکنم کم کاربرد شده . نیاز به چیزهای دیگری هست برای زدن ترجمه . هیچ چیز اضافی نباید توی ترجمه باشه، و این رو باید چک کنید با سایر گزینه ها . دیده شده حتی " این " یا هر ضمیر اشاره ای اضافه باشه غلطه طبعا . کنکورهای پارسال روی معرفه و نکره مانور خوبی داد . الکتاب، کتابه و کتاب کتابی که . پیشنهاد من اینه که اگر کار خیلی گیر کرد متنی که باید ترجمه کرد رو یکبار برای خودتون بخونید و یک ساختمان کلی از جمله ش یادتون بیاد . تشخیص ساختمان جمله ی وصفیه بسیار کمک کننده ست . از کلمه ی "باعث" فلان زیاد استفاده شده بعضی جاها . دقت کنید فعل باید بصورت فعل ادا بشه نه چیز دیگه . عبور میکند نباید عبور کردن فلانی ترجمه بشه . به جمع یا مفرد بودن هم توجه داشته باشید . کمتر تستی هست که با این چیزها حل نشه .
      در کنکور 94 رشته ی ریاضی یکی از روش های رد گزینه ها دقت به ساختار عبارت بود، که همچین چیزی بود که اشعه ی نقره ای ماه درسته یا اشعه ی ماه نقره ای . باید از روی مونث مذکر بودن متوجه میشدید صفت برای کدومشه .
      خیلی ها میگن به وچود واو هم دقت کنید یا ویرگول، اما مراقب باشید که اون وسط جمله ی حالیه نداشته باشیم . حیطه همینه و گسترده نیست، نگران نباشین، فقط ممکنه وقت بگیره .
      در هنر یا زبان یادم نیست، حل تست منوط شده بود به دونستن معنی کلمه . به اینم دقت داشته باشید . که باید میدونستیم اسلوب مفرده نه جمع .
      تنها گزینه ی پیش روم برای بعد کنکور، گزینه دو بود متاسفانه .

4. Top | #664
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تجربی خارج 98

ادبیات: ​
      60
      عربی:
      62
      دینی:
      65
      زبان:
      96
      زمین و زیست:
      تجربی نیستم
      ریاضی:
      83
      فیزیک:
      93
      شیمی:
      50

من پیش زمینه ذهنیم این بود که کنکور خارج باید سخت تر از داخل باشه ولی دقیقا خلافش برام مشخص شد

بنظر من ادبیات کنکورای 98 به مراتب از کنکورای سالای قبل سخت تر بودن, مخصوصا تو حوزه قرابت معنایی که بعضی سوالا واقعا عجیب و غریب بودن.
      فیزیک تجربی داخل یه مقدار گیردار تر بود ولی خارج واقعا هیچی به هیچی.
      سوالات ریاضی سطح خوبی داشتن و جوری بودن که نسبتا راحت میشد به درصدای حدود 30-40 رسید ولی از اون به بعد یه مقدار شیب رشد کمتر میشد و سوالات خفن میشدن.

دوستان پیشنهاد میکنم که اگه کنکور باز به تعویق افتاد و وقت داشتید, سوالات حسابان و فیزیک رشته ریاضی رو هم حل کنید.
      از 20 تا سوال حسابان 16 تاش برای بچه های تجربی قابل حل هستند. اگه نظام قدیم هستید که احتمالا به 18 تا میتونید جواب بدید (مجانب و مجموع جملات دنباله ها)
      از فیزیک هم که عملا 75-80 درصد سوالات برای شما باید قابل حل باشن (بجز یه سری مباحث مربوط به القا و ترمودینامیک و سقوط آزاد و حرکت دایره ای و یه سری خُرده کاری تو موج های الکترومغناطیسی و فیزیک اتمی)
      موفق باشید
      ویرایش توسط yeetmaster : 21 مرداد 1399 در ساعت 00:20

5. Top | #665
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yeetmaster نمایش پست ها
      تجربی خارج 98

ادبیات: ​
      60
      عربی:
      62
      دینی:
      65
      زبان:
      96
      زمین و زیست:
      تجربی نیستم
      ریاضی:
      83
      فیزیک:
      93
      شیمی:
      50

من پیش زمینه ذهنیم این بود که کنکور خارج باید سخت تر از داخل باشه ولی دقیقا خلافش برام مشخص شد

بنظر من ادبیات کنکورای 98 به مراتب از کنکورای سالای قبل سخت تر بودن, مخصوصا تو حوزه قرابت معنایی که بعضی سوالا واقعا عجیب و غریب بودن.
      فیزیک تجربی داخل یه مقدار گیردار تر بود ولی خارج واقعا هیچی به هیچی.
      سوالات ریاضی سطح خوبی داشتن و جوری بودن که نسبتا راحت میشد به درصدای حدود 30-40 رسید ولی از اون به بعد یه مقدار شیب رشد کمتر میشد و سوالات خفن میشدن.

دوستان پیشنهاد میکنم که اگه کنکور باز به تعویق افتاد و وقت داشتید, سوالات حسابان و فیزیک رشته ریاضی رو هم حل کنید.
      از 20 تا سوال حسابان 16 تاش برای بچه های تجربی قابل حل هستند. اگه نظام قدیم هستید که احتمالا به 18 تا میتونید جواب بدید (مجانب و مجموع جملات دنباله ها)
      از فیزیک هم که عملا 75-80 درصد سوالات برای شما باید قابل حل باشن (بجز یه سری مباحث مربوط به القا و ترمودینامیک و سقوط آزاد و حرکت دایره ای و یه سری خُرده کاری تو موج های الکترومغناطیسی و فیزیک اتمی)
      موفق باشید
      میشه بپرسم برای زبان کلاس رفتی؟؟؟لغات خارج از کتاب در چه حد باید بخونی؟؟؟ودر کل چطور میشه به این درصد رسید؟؟؟
      البته دینی وعربی خوب بودن نسبتا بیشتر کار کن این مدت
      ممنون از توضیحات خوبت

6. Top | #666
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mehrasaa نمایش پست ها
      میشه بپرسم برای زبان کلاس رفتی؟؟؟لغات خارج از کتاب در چه حد باید بخونی؟؟؟ودر کل چطور میشه به این درصد رسید؟؟؟
      البته دینی وعربی خوب بودن نسبتا بیشتر کار کن این مدت
      ممنون از توضیحات خوبت
      سلام و خسته نباشید

ببینید من روش یادگیری خودم برای زبان کاملا خودآموز بود و هیچوقت کلاس نرفتم (فقط فکر کنم در ایام طفولیت یه ترم از این تاینی تاک ها رفتم)
      تاحالا برای زبان کنکور هم کتاب تست نداشتم
      منظورم از یادگیری خودآموز چیه؟ خب من بازی زیاد میکردم و فیلم زیاد میدیدم و وقتی بازی میکردم سعی میکردم با بقیه حرف بزنم و سعی کنم باهاشون ارتباط برقرار کنم. یا وقتی کامپیوترم خراب میشد و وبسایتای ایرانی نمیتونستن مشکلاتشو حل کنن سعی میکردم از مراجع انگلیسی استفاده کنم و با اینکه خیلی کم میفهمیدم ولی سعی میکردم لغات ناآشنا رو از دیکشنری ببینم یا از این و اون بپرسم که کم کم باعث میشد همه لغات و و قواعد گرامری رو توی کاربرد یاد بگیرم.
      وقتی شما خودتونو ملزم کنید که از دانش زبانیتون استفاده کنید, کم کم این باعث میشه که اشتباهاتون رو متوجه بشید و استفاده از اون زبان براتون غریزی بشه.

حالا این روش آیا به درد کنکور میخوره؟ در دراز مدت بله ولی چون خیلی وقت گیر هست در بازه یکی دو ساله به درد کنکور نمیخوره زیاد.
      نمیتونم درباره اساتید نظر خاصی بدم چون ازشون استفاده نکردم ولی میتونم چندتا پیشنهاد درمورد یادگیری زبان کنکور بهتون بدم

1- لغات باید در کاربرد یاد گرفته بشن
      خب این یعنی چی؟ من دیدم خیلی وقتا طرف میخواد لغت کنه و استایلش اینجوریه که یجا میشینه و با خودش میگه:
      "خب Travel میشه سفر Travel میشه سفر Travel میشه سفر . . ." و انقدر اینو تکرار میکنه که پدرش دربیاد.
      یا حتی دیدم یه کارای عجیب غریبی میکنن و میرن برای یه سری رمزای شعرگونه و عجیب غریب برای حفظ کردن کلمات استفاده میکنن
      بهترین و تنها راه مفید برای یادگیری و حفظ لغات, ساخت جمله با اون کلمه و یادگیری کاربردش هست.
      برای مثال همون Travel رو در نظر بگیرید
      I Would like to travel to russia when i'm older
      He traveled at his company's expense
      و مثال های اینطوری
      باور کنید اگر برای کلمات اینطوری بیاید جمله سازی کنید, به هیچ وجه امکان نداره معنی و مفهومشون از یادتون بره. شاید یه مقدار زمان گیر باشه ولی حسابی بهشون مسلط میشید.
      البته اکثر کتابای واژگان کنکور و خارج از کنکور خودشون جمله سازی انجام میدن با کلمات ولی سعی کنید خودتون هم جمله بسازید.

2- درمورد اساتید کلاس زبان های مختلف تحقیق کنید.
      قطعا توی هر درسی, در کنار تلاش خودتون, یه استاد خوب هم میتونه حسابی به رشد درصدتون کمک کنه.
      مثلا من خودم بیشتر از همه تعریف استاد زینعلی از موسسه تام لند رو شنیدم
      بعضیا هم از استاد اناری و استاد کیاسالار تعریف میکنن.
      درموردشون تحقیق کنید و در آخر یکیشون رو انتخاب کنید و باهاشون پیش برید.

3- زبان یه درس فوق العاده دیربازده هست.شاید توی دو سه ماه اول خیلی تلاش کنید ولی حس کنید دارید درجا میزنید.
      اصلا نگران نباشید. اگر تلاشتون درمورد زبان مداوم و مستمر باشه, قطعا بعد از چندماه براتون اتفاق های خیلی خیلی خوبی میفته.
      تست زیاد و هفته ای 2-3 تا درک مطلب و کلوز (بعلاوه تحلیل) فراموش نشه
      اصلا اگه دیدید حوصله دارید و اذیت نمیشید باور کنید اشکال نداره بعضی از لغات موزیکا و فیلمایی که توی تایم آزادتون میبینید رو یاد بگیرید.

درمورد دینی و عربی هم حق با شماست سعی میکنم تو این مدت باقی مونده رشدشون بدم. اگه تعویق قطعی بشه که قطعا میشه به سطح خیلی خوبی رسید

موفق باشید

ویرایش توسط yeetmaster : 21 مرداد 1399 در ساعت 02:36

7. Top | #667
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      تجربی خارج 97 (دیروز زدمش... فقط خارج98 مونده که باید ببینم سرانجام قضیه تعویق چجوری میشه) :

ادبیات 84
      عربی 89
      دینی 78
      زبان 84

ریاضی 71
      زیست 80
      فیزیک 55
      شیمی 80

واقعن مسخره هست... وقتی این همه کنکور رو عقب انداختین دیگه چرا زدید 20 درصد آخر دوازدهم رو حذف کردید... واقعن چرا ؟؟؟

https://soundcloud.com/lymieo/somna-haliene-secret-extended-mix

8. Top | #668
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yeetmaster نمایش پست ها
      سلام و خسته نباشید

ببینید من روش یادگیری خودم برای زبان کاملا خودآموز بود و هیچوقت کلاس نرفتم (فقط فکر کنم در ایام طفولیت یه ترم از این تاینی تاک ها رفتم)
      تاحالا برای زبان کنکور هم کتاب تست نداشتم
      منظورم از یادگیری خودآموز چیه؟ خب من بازی زیاد میکردم و فیلم زیاد میدیدم و وقتی بازی میکردم سعی میکردم با بقیه حرف بزنم و سعی کنم باهاشون ارتباط برقرار کنم. یا وقتی کامپیوترم خراب میشد و وبسایتای ایرانی نمیتونستن مشکلاتشو حل کنن سعی میکردم از مراجع انگلیسی استفاده کنم و با اینکه خیلی کم میفهمیدم ولی سعی میکردم لغات ناآشنا رو از دیکشنری ببینم یا از این و اون بپرسم که کم کم باعث میشد همه لغات و و قواعد گرامری رو توی کاربرد یاد بگیرم.
      وقتی شما خودتونو ملزم کنید که از دانش زبانیتون استفاده کنید, کم کم این باعث میشه که اشتباهاتون رو متوجه بشید و استفاده از اون زبان براتون غریزی بشه.

حالا این روش آیا به درد کنکور میخوره؟ در دراز مدت بله ولی چون خیلی وقت گیر هست در بازه یکی دو ساله به درد کنکور نمیخوره زیاد.
      نمیتونم درباره اساتید نظر خاصی بدم چون ازشون استفاده نکردم ولی میتونم چندتا پیشنهاد درمورد یادگیری زبان کنکور بهتون بدم

1- لغات باید در کاربرد یاد گرفته بشن
      خب این یعنی چی؟ من دیدم خیلی وقتا طرف میخواد لغت کنه و استایلش اینجوریه که یجا میشینه و با خودش میگه:
      "خب Travel میشه سفر Travel میشه سفر Travel میشه سفر . . ." و انقدر اینو تکرار میکنه که پدرش دربیاد.
      یا حتی دیدم یه کارای عجیب غریبی میکنن و میرن برای یه سری رمزای شعرگونه و عجیب غریب برای حفظ کردن کلمات استفاده میکنن
      بهترین و تنها راه مفید برای یادگیری و حفظ لغات, ساخت جمله با اون کلمه و یادگیری کاربردش هست.
      برای مثال همون Travel رو در نظر بگیرید
      I Would like to travel to russia when i'm older
      He traveled at his company's expense
      و مثال های اینطوری
      باور کنید اگر برای کلمات اینطوری بیاید جمله سازی کنید, به هیچ وجه امکان نداره معنی و مفهومشون از یادتون بره. شاید یه مقدار زمان گیر باشه ولی حسابی بهشون مسلط میشید.
      البته اکثر کتابای واژگان کنکور و خارج از کنکور خودشون جمله سازی انجام میدن با کلمات ولی سعی کنید خودتون هم جمله بسازید.

2- درمورد اساتید کلاس زبان های مختلف تحقیق کنید.
      قطعا توی هر درسی, در کنار تلاش خودتون, یه استاد خوب هم میتونه حسابی به رشد درصدتون کمک کنه.
      مثلا من خودم بیشتر از همه تعریف استاد زینعلی از موسسه تام لند رو شنیدم
      بعضیا هم از استاد اناری و استاد کیاسالار تعریف میکنن.
      درموردشون تحقیق کنید و در آخر یکیشون رو انتخاب کنید و باهاشون پیش برید.

3- زبان یه درس فوق العاده دیربازده هست.شاید توی دو سه ماه اول خیلی تلاش کنید ولی حس کنید دارید درجا میزنید.
      اصلا نگران نباشید. اگر تلاشتون درمورد زبان مداوم و مستمر باشه, قطعا بعد از چندماه براتون اتفاق های خیلی خیلی خوبی میفته.
      تست زیاد و هفته ای 2-3 تا درک مطلب و کلوز (بعلاوه تحلیل) فراموش نشه
      اصلا اگه دیدید حوصله دارید و اذیت نمیشید باور کنید اشکال نداره بعضی از لغات موزیکا و فیلمایی که توی تایم آزادتون میبینید رو یاد بگیرید.

درمورد دینی و عربی هم حق با شماست سعی میکنم تو این مدت باقی مونده رشدشون بدم. اگه تعویق قطعی بشه که قطعا میشه به سطح خیلی خوبی رسید

موفق باشید

ممنونم عالی و کامل توضیح دادی
      ان شاءالله امسال رتبه زیر ۱۰۰۰ بیاری
      کنکورم تعویق خورد

9. Top | #669
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      از سر کنجکاوی رفتم درصدای سال قبلم توی کنکور98 رو توی تخمین رتبه با سهمیه 5 درصد وارد کردم ببینم اگه سهمیه داشتم چی قبول میشدم

تراز کنکورم 9100 شده بود

وقتی رشته ها رو دیدم شاخ دراوردم.....یعنی سهمیه داشتن اینقدر تاثیر داره !!!!

فایل پیوست 93861

10. Top | #670
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      از سر کنجکاوی رفتم درصدای سال قبلم توی کنکور98 رو توی تخمین رتبه با سهمیه 5 درصد وارد کردم ببینم اگه سهمیه داشتم چی قبول میشدم

تراز کنکورم 9100 شده بود

فایل پیوست 93861
      مطمینی درسته؟ اینقدرام تاثیر نداره ها :/
      قبل از عمل کردن گوش کن....

قبل از واکنش نشان دادن فکر کن.....

قبل از شماتت کردن صبر کن...

قبل از دعا کردن ببخش....

قبل از دست کشیدن تلاش کن!....

11. Top | #671
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Paradox2020 نمایش پست ها
      مطمینی درسته؟ اینقدرام تاثیر نداره ها :/
      والا چی بگم

اگه میخوای خودت هم یه سر بزن ببین با سهمیه و تراز 9100 توی کنکور98 چیا میشد قبول شد https://www.heyvagroup.com/shownews/7078/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AB%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D 9%86.html

خلاصه اهمیتی نداره
      فقط کنجکاو بودم ببینم بی عدالتی تا چه حدی اجرا میشه که اونم دیدم

بریم سراغ کار خودمون بهتره....

12. Top | #672
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      والا چی بگم

اگه میخوای خودت هم یه سر بزن ببین با سهمیه و تراز 9100 توی کنکور98 چیا میشد قبول شد https://www.heyvagroup.com/shownews/7078/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D8%AE%D9%85%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D8%AB%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D 9%86.html

خلاصه اهمیتی نداره

:/ بااااااااااااااااااورم نمیشه :/
      آخه من درصدای خودمو زدم، دویست تا بالاتر از تراز خودم بهم داده :/ یعنی چی؟
      من 200 تا بالاتر بودم الآن اینجا نبودم :/
      قبل از عمل کردن گوش کن....

قبل از واکنش نشان دادن فکر کن.....

قبل از شماتت کردن صبر کن...

قبل از دعا کردن ببخش....

قبل از دست کشیدن تلاش کن!....

13. Top | #673
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      والا چی بگم

خلاصه اهمیتی نداره

اشتباه و چرته
      اول این که تراز به درصد ها ربط داره نه به سهمیه و اینجوری نیس که تو سهمیه های مختلف با درصدای یکسان تراز تفاوت پیدا کنه
      بعدشم سهمیه 5 درصد یه سهمیه چرته و کسایی که قبول میشن با رتبه منطقشون نتیجه بهتری میگیرن تا رتبه سهمیه 5 درصد واسه همین سنجش میاد برای این داوطلبا هم رتبه منطقه رو میزاره هم رتبه سهمیه 5 درصد و جفتشونو مقایسه میکنه برای انتخاب رشته و 99 درصد اینجوریه که طرف با رتبه منطقش قبول شده و رتبه سهمیش کمکی بهش نکرده چون احتمالا داوطلبای سهمیه 5 درصد اکثرا سطح علمیشون بالاعه
      تو این سایت هم من درصدای پارسالمو وارد کردم و ترازو 300 تا بالاتر داد در صورتی که تراز نباید تغییر کنه!

14. Top | #674
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

تراز کنکورم 9100 شده بود

فایل پیوست 93861
      نام: 2ze1_1.jpg نمایش: 66 اندازه: 96.9 کیلو بایت

یک فروند سهمیه 25 درصد . . .
      بعد تازه شبا هم راحت خوابشون میبره!

15. Top | #675
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.کسی بجز زدن جامع های کنکور از موسسات دیگه مث گزینه دو یا کانون میزنه؟کدومشون بهتر بوده بنظرتون؟از یکی از دوستام پرسیدم گف گزینه دو سوالاش مث سالای قبل نی

حالا نظر شما چیه؟

صفحه 45 از 53 نخستنخست ... 35444546 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن