کاری به تراز ندارم... ولی من خودم اصلا اعتقادی مبنی بر اینکه رتبه های آزمونای جامع خیلی نزدیک میشه به رتبه ی کنکورت، نداشتم... ولی توی 98 تقریبا رتبم همون محدوده های آخرین جامعم شده بود. فاصله شون فقط 200 تا بود (توی منطقه رو میگم!)... برگام ریخت که چقد عجیب...
البته امسال نمیشه حتی روی همون رتبه هم اکتفا کرد..
![]()
قبل از عمل کردن گوش کن....
قبل از واکنش نشان دادن فکر کن.....
قبل از شماتت کردن صبر کن...
قبل از دعا کردن ببخش....
قبل از دست کشیدن تلاش کن!....
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@

ی نکته ای رو جا داره اینجا یاداور بشم در مورد تراز قلم چی:
من خودم ب شخصه خیلی خیلی خیلی کم دیدم کسی ک ترازش تو قلم چی بالا باشه و کنکورشو بد بده اما کسیو دیدم ک ترازش تو کانون بد باشه و کنکورشو خوب بده.درسته قلم چی سخت و گاها غیراستاندارده اما اینکه شما بیای ی چن تا تراز پایین پیدا کنی و بگی خب اینا شدن پس تراز قلم چی مهم نیست یکم اغراقه چون از هر 100 نفر تراز پایین قلم چی شاید نهایتش 5 تاش ب پزشکی برسه ولی از هر 100 نفر تراز بالای قلم چی بالای 90 تاش ب پزشکی میرسه
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
نه بابا سنجش(با عرض معذرت! ) که من اصلا قبولش ندارم. اولین جامع پایه شو امسال ثبت نام کردم خیلی غیر منطقی بود... من پارسال قلمچی میرفتم... که کاش نمیرفتم
کاش
ولی درکل پارسال هم حضوری بود. هم آزمونای جامع آخری تقلبا کم میشد. چون دیگه طرف آب از سرش گذشته و هفته ی دیگه کنکورشه... روش نمیشه بیاد آزمون بده
![]()
قبل از دعا کردن ببخش....
آره خب تقلب که هست. حضوریش بود. دیگه غیرحضوریش بماند... ولی خب همونطور که برای Lhm گفتم آزمونای آخری رو بچه های واقعی میومدن معمولا... حالا یه 500 نفرم از متقلبا بیان. یکم اینورتر اونورتر میشه
ولی امسال نه. نه به ترازا میشه نگاه کرد نه به رتبه ها...
فقط درصدارو باید بالا برد. همین!
قبل از دعا کردن ببخش....
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)