برای من که اسون بودن سوالاتش
فقط من استرس گرفتم خراب کردم
بله بی ربطه اما دیگه چه میشه کرد
بخش سوالات احکام که تو یک اتاق مجزا ازتون مصاحبه میگیرن راجع به احکام و دولت و اینجور چیزا میپرسن ..از من فرق ولایت فقیه و مرجع تقلید رو پرسیدن و چندتا همچین سوالاتی که جوابشون رو دادم چون بیش از اندازه راحت بودن البته من استرس گرفته بودم چون اون جایی که سوالات روانشناسی پرسیدن و غیره احساس کردم ازم راضی نبودن و تاثیر گذاشت توی جواب دهیم به سوالات احکام و شخصی که ازم سوال میپرسید گفت "جواب ها رو حفظ کردی؟"... طرز وضو ... نماز ... باطل کننده های روزه ... حجابم و طرز پوششم ... از دوستانم پرسیدن که دوستام چجور پوششی و یا عقایدی دارن شرکت در راهپیمایی ها نماز جمعه ها مراسم عزاداری و شرکت در مسجد همشون رو میپرسن ...
سعی کنین چندباری برین نماز جمعه ..چون ممکنه بپرسن که فرقش با نمازی که فردی میخونی چیه (از من پرسیدن)
حتما اخر سر یا اولش ازتون میخوان که قران هم بخونین
حتی از من پرسیدن که تو کلاست اگر بخوایی از اسلام حرف بزنی یا عاشورا و محرم و اینجور چیزا چجوری اینکار رو میکنی (کلاس زبان انگلیسی !! بابا والا معلمهای ما همچین کاری نکردن که ما هم انجام بدیم )
حتی اگر به مصاحبه اموزش ابتدایی هم دعوت نشده باشین باز هم راجع بهش ازتون سوال میپرسن چون از من پرسیدن
چون زبان بود رشته قبولیم ازم خواستن یکم هم انگلیسی خودم رو معرفی کنم
سوال انحرافی هم میپرسننننننن اونجایی که روانشناسی بود و سوالات مخصوص معلمی چهار نفر بودن سه نفر میپرسید یکی هم نشسته بود چیزمیز مینوشت .... نفر سومی که از من خواست سوال بپرسه سه بار پرسید "خسته که نشدین" میخواست بگم خسته شدم چون گفت "اگر خسته شدین میتونیم تمومش کنیم " گفتم نه خسته نیستم
به صداتون گیر میدن بایدرسا و واضح باشه (اون شخصی که ازم سوال میپرسید خودش صداش از ته چاه میومد بعد به من گیر داده بود که بلندتر حرف بزنم .... اگر هم متوجه سوالش نمیشدم
.gif)
بخاطر صداش خودش جواب میداد ..سعی کنین نذارین جواب بدن و خودتون جواب صحیح رو بدین)
بعد اینکه راجع به شهرتون هم میپرسن "سوغات ..جاهای دیدنی و اینجور چیزا"
توی دفترچه ای که راجع به سوالات پیدا کرده بودم و تو نت میتونین بگردین پیدا کنین نوشته بود که راجع به شهردار و این سمت ها ازتون سوال میپرسن ولی از من نپرسیدن خدا رو شکرررررررررر
حتی مثلا نوشته بود که راجع به اخبار روز میپرسن ولی از اون هم از من سوالی نکردن
کلا خودتون رو برای هر سوالی اماده کنین
کلا توی مصاحبه ها از احکام سوال میپرسن
هر رشته و زمینه ای
.gif)
داداش من که پرستاره الان باید برای گزینشش به همچین سوالاتی هم جواب بده
.gif)
درحالیکه اصلا تو بیمارستان لازم نیست
.gif)