X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: کمک کنید

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کمک کنید

سلام
      الان مدتیه که اصلا نمیتونم برم سمت درس. صبح که بیدار میشم خیلی کسل و بی حالم و نمیتونم شروع کنم به درس خوندن. بخشی ازش به خاطر اینه که میدونم نمیرسم درس هارو تموم کنم و احتمالا زیاد رتبه ام زیاد میشه.
      لطفا راهنمایی کنید نمیدونم چکار کنم.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درس بخون
      Sil Baştan

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ham1 نمایش پست ها
      سلام
      الان مدتیه که اصلا نمیتونم برم سمت درس. صبح که بیدار میشم خیلی کسل و بی حالم و نمیتونم شروع کنم به درس خوندن. بخشی ازش به خاطر اینه که میدونم نمیرسم درس هارو تموم کنم و احتمالا زیاد رتبه ام زیاد میشه.
      خب حتی اگه نرسی درسها رو تموم کنی و رتبه ت بشه نفر آخر(که نمیشه)اگه بخوای یه سال پشت کنکور بمونی نیاز داری به تایم الان پس بشین و تا جایی که میتونی بخون
      فقط هدفه که میتونه بهت اراده بده برا خودت هدف داشته باشه نگو بعد از کنکور فکرشو میکنم
      الان بگو فلان رتبه رو میخام با فلان رشته و دانشگاه و براش تلاش کن هر وقتم حال نداشتی بخونی به این فکر کن که اگه نخونی به اون هدف نمیرسی پس باید به زورم شده بخونی
      LEFT
      4/19/2021

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کتابای درسیتو از دهم تا دوازدهم بزار جلوت،
      ببین تو هر درسی چه مباحث و درسایی رو حداقل یکبار خوندی و فهمیدی مشخصشون کن اونایی که ناقص خوندی و اصلا نخوندی رم مشخص کن،
      تا مرداد 3 ماه کامل داری،
      مباحث اولی که خوندی رو بشین کامل یکبار دیگه بخون اول بعد از روی درسنامه بخون و تستای مهم و کنکور و بزن
      بعد تو مباحث ناقص اونایی که بنظرت راحت تر بودی رو همینجوری بخون، وقتی تموم شد دوباره مباحثی که خوندی بخون و تست بزن

الان دیگه تایم یادگیری و آزمون خطا نیست، کنکور یه معاملس پس توام معامله کن

موفق باشی

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mndayi نمایش پست ها
      درس بخون
      کوتاه و کاربردی
      ممنون

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      بهترین راه اینه برنامه شخصی سازی شده واسه خودت بریزی تا از سردرگمی در بیای

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ادماي موفق كسايي هستن كه بر ترسشون غلبه كنن
      من خودم با اينكه درصدام خوبه ولي بازم خيلي اعتماد به نفس كم و ترس زيادي دارم ولي هميشه انگيزم نميزاره ول كنم درسو اگرچه اسفند يك هفته نخوندم
      يكي انگيزم و ديگري اينكه با خودم ميگم طرف تو صد روز پزشكي اورده اونم با پايه خيلي ضعيف
      اونوقت مني كه از مرداد ميخونم نتونم؟
      شما هم پايه تون متوسط باشه با برنامه درست ميتوني امسال موفق بشي
      من خودم دو سال اول كنكورم هميشه عقب كشيدم و نخوندم ولي امسال نميزارم ترسم پيروز شه

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      سلام

الان خود شما دارید برای خود نتیجه گیری می کنید که احتمالا اونی که میخوام نمیشه...
      خب اول دیدگاهتان رو عوض کنید در این زمینه در ثانی ببینید عیب کار از کجاست مشکل از روش مطالعه شماست یا عوامل بیرونی
      بعد از عوامل مخرب و دور کننده از هدف دوری کنید، و به برنامه درسی خود تنوع را اضافه کنید مثلا با زدن تست های نکته دار و چالشی یا حالا هر چیز دیگه
      حفظ انگیزه خیلی مهمه شاید نتوانید اون طور که می خواهید درس ها را ببندید ولی با انگیزه می توانید از آنچه که بلد هستید نهایت بهره رو ببرید...
      موفق باشید

عباس معروفی:

ما نسل بدبختی هستیم ؛
      دستمان به مقصر اصلی نمیرسد ،
      از همدیگر انتقام میگیریم !!

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام
      منطقا در درجه اول باید ساعت خوابتو تنظیم کنی
      ورزش و انگیزه و همه اینا هم هستن. اگه یه سرچ کنی داخل تاپیکای فروم چنتاییشون مفید هست. یه مقدار انگیزه + ساعت خواب درست + ورزش سبک رو اگه با هم مخلوط کنی قطعا میتونی ریکاوری کنی.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن