X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

پیشرفت در دروس مفهومی کنکور

سلام به همگی!
      میخواستم از بچه های موفق و با تراز و درصد خوب توی دروس ریاضی و فیزیک یا کسایی که درصد خوبی تو کنکورشون داشتن بپرسم که چجوری باید برای آزمونها و کنکور پیشرفت کرد؟
      من از نظر امتحانات مدرسه هیچ مشکلی ندارم ولی آزمونایی که شرکت میکنم کاملا نتایجش برعکس مدرسه است!
      نمیدونم تو مفهومه یا چی ولی سر آزمون که سوال میبینم کلا هنگ میکنم و همه چی میپره از ذهنم...و تقریبا نمیتونم چیزی جواب بدم!!
      چیکار کنم تو این مدت که بتونم یه پیشرفت خوب داشته باشم تو ریاضی و فیزیک تا روز کنکور؟
      خیلی دردناکه وقتی میبینم هی میخونمشون ولی پیشرفتی ندارم-_-
      و یه مسئله دیگه اینکه چجوری از سوالا تو ریاضی و فیزیک و سوالای حل کردنی شیمی نترسیم؟
      منظورم اینه که آدم گاهی میبینه سه خط سوال با ده تا عدد دادن بعد کلا هول میکنه در حالی که ممکنه سوال در اصل خیلی آسون باشه!
      برا این مشکل چیکار کنیم؟
      ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیار من و بچه هایی که از این نظر مشکل دارن بذارین

2. Top | #2
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      تست زیاد بزن مشکلت حل میشه
      این ک تو‌ مدرسه خوب هستی دلیلی نداره خوب تست بزنی
      الهی ...
      این بنده چه داند که چه می‌باید جُست ؟
      داننده تویی ، هر آنچه دانی ، آن ده ...
      مشاور کنکور سراسری

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط anis79 نمایش پست ها
      تست زیاد بزن مشکلت حل میشه
      این ک تو‌ مدرسه خوب هستی دلیلی نداره خوب تست بزنی
      نه منظورم اینه که فکر نمیکنم از نظر مفهوم مطالب مشکلی داشته باشم...ممنون از کمکت

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      علاوه بر تست زنی،مفهوم هم یه بخش مهمیه که باید بلد باشی
      مثلا وقتی میگه حد این عبارت چنده،صرفا روش بدست اوردنشو بلد نباشی!بلکه باید بدونی وقتی میگه حدش چنده اصلا یعنی چی
      اشنایی با نمودارها خیلی در حل سوالات ریاضی کمکت میکنه
      پس حتما باید درس رو مفهومی یاد بگیری و همچنین تست زیاد بزنی.مدرسه قضیش با تست زنیو کنکور و ازمون جداست.خیلیا تو مدرسه 20 میگیرن ولی سر ازمون20%میزنن!
      تست فراوان حل کن اگر در درک مفهوم هم مشکل داری حتما فیلم دیدن رو پیشنهاد میکنم

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      تست زیااااااد

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تسلطت روی تست پایینه
      زیاد تست بزن و زماندار

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg1997 نمایش پست ها
      مثلا وقتی میگه حد این عبارت چنده،صرفا روش بدست اوردنشو بلد نباشی!بلکه باید بدونی وقتی میگه حدش چنده اصلا یعنی چی
      پس حتما باید درس رو مفهومی یاد بگیری و همچنین تست زیاد بزنی.مدرسه قضیش با تست زنیو کنکور و ازمون جداست.خیلیا تو مدرسه 20 میگیرن ولی سر ازمون20%میزنن!
      این عزیز که امتحان تشریحیو خوب حل میکنه احتمالا مفهون رو بلده ولی توی تست مشکل داره(البته شاید)

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Heisenberg1997 نمایش پست ها
      خب پس به نظرتون اگه هر روز یه تعداد تستو بررسی کنم یعنی هم اگه تونستم حل کنم و هم جواباشونو بخونم میتونم تا کنکور نتیجه خوبی بگیرم و پیشرفت کنم؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.Faraz.Abr نمایش پست ها
      این عزیز که امتحان تشریحیو خوب حل میکنه احتمالا مفهون رو بلده ولی توی تست مشکل داره(البته شاید)
      آره مفاهیمو بلدم اکثرا ولی خب سر تست مشکل دارم

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unicorn_m نمایش پست ها
      سلام به همگی!
      میخواستم از بچه های موفق و با تراز و درصد خوب توی دروس ریاضی و فیزیک یا کسایی که درصد خوبی تو کنکورشون داشتن بپرسم که چجوری باید برای آزمونها و کنکور پیشرفت کرد؟
      من از نظر امتحانات مدرسه هیچ مشکلی ندارم ولی آزمونایی که شرکت میکنم کاملا نتایجش برعکس مدرسه است!
      نمیدونم تو مفهومه یا چی ولی سر آزمون که سوال میبینم کلا هنگ میکنم و همه چی میپره از ذهنم...و تقریبا نمیتونم چیزی جواب بدم!!
      چیکار کنم تو این مدت که بتونم یه پیشرفت خوب داشته باشم تو ریاضی و فیزیک تا روز کنکور؟
      خیلی دردناکه وقتی میبینم هی میخونمشون ولی پیشرفتی ندارم-_-
      و یه مسئله دیگه اینکه چجوری از سوالا تو ریاضی و فیزیک و سوالای حل کردنی شیمی نترسیم؟
      منظورم اینه که آدم گاهی میبینه سه خط سوال با ده تا عدد دادن بعد کلا هول میکنه در حالی که ممکنه سوال در اصل خیلی آسون باشه!
      برا این مشکل چیکار کنیم؟
      ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیار من و بچه هایی که از این نظر مشکل دارن بذارین
      سلام. اولین چیزی که به همه میگم اینه که هول نشید. من خیلی ها رو دیدم که مثل شما خوب مفاهیم رو یاد گرفتند و درک کردند اما سر تست خراب کردند. یک علتش هول شدن بخاطر وقته. شما در منزل اگه برای هر تست زمانی در نظر می گیرید مثلا 5 دقیقه، الان براش 10 دقیقه درنظر بگیرید و با آرامش به چیزهایی که خوندید فکرکنید و روی مساله پیاده کنید. اگه تستی رو اشتباه حل کردید بررسی کنید و اشتباهتون رو یادداشت کنید و کنارش بنویسید اشتباهات یا دام تستی. و حل درستش رو هم کنارش بنویسید. بعد به مرور زمان 10 دقیقه رو کم کنید. چیزی که تست رو از مساله ی تشریحی جدا می کنه، زمان کوتاهیه که بهش اختصاص داده میشه. اگه این کار رو هر روز انجام بدید و تست زیاد حل کنید هم هول نمیشید و هم سرعتتون بالا میره و هم درصد اشتباهاتون پایین میاد.
      در مورد سوالات طولانی هم اینو بگم که گاهی این کار رو برای پهن کردن دام های تستی انجام میدن. خیلی ها که خوب مفاهیم رو درک نکردند از داده های مساله اشتباه استفاده می کنند و جواب غلط میارن و این جواب غلط هم در گزینه ها هست! پس کلا نباید از چیزی بترسید. باور کنید ترس همه چیز رو خراب می کنه. بخش زیادی از کنکور وابسته به روحیه ی داوطلب هست.
      امیدوارم حرفام براتون مفید واقع بشه.
      ویرایش توسط Sepid Banou : 21 اردیبهشت 1399 در ساعت 16:03

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sepid Banou نمایش پست ها
      سلام. اولین چیزی که به همه میگم اینه که هول نشید. من خیلی ها رو دیدم که مثل شما خوب مفاهیم رو یاد گرفتند و درک کردند اما سر تست خراب کردند. یک علتش هول شدن بخاطر وقته. شما در منزل اگه برای هر تست زمانی در نظر می گیرید مثلا 5 دقیقه، الان براش 10 دقیقه درنظر بگیرید و با آرامش به چیزهایی که خوندید فکرکنید و روی مساله پیاده کنید. اگه تستی رو اشتباه حل کردید بررسی کنید و اشتباهتون رو یادداشت کنید و کنارش بنویسید اشتباهات یا دام تستی. و حل درستش رو هم کنارش بنویسید. بعد به مرور زمان 10 دقیقه رو کم کنید. چیزی که تست رو از مساله ی تشریحی جدا می کنه، زمان کوتاهیه که بهش اختصاص داده میشه. اگه این کار رو هر روز انجام بدید و تست زیاد حل کنید هم هول نمیشید و هم سرعتتون بالا میره و هم درصد اشتباهاتون پایین میاد.
      در مورد سوالات طولانی هم اینو بگم که گاهی این کار رو برای پهن کردن دام های تستی انجام میدن. خیلی ها که خوب مفاهیم رو درک نکردند از داده های مساله اشتباه استفاده می کنند و جواب غلط میارن و این جواب غلط هم در گزینه ها هست! پس کلا نباید از چیزی بترسید. باور کنید ترس همه چیز رو خراب می کنه. بخش زیادی از کنکور وابسته به روحیه ی داوطلب هست.
      امیدوارم حرفام براتون مفید واقع بشه.
      ممنون از اینکه وقت گذاشتین❤

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن