عزیز زیاد دیدم در مورد هزینه کلاس ها سوال میکنی برای همین بزار برات شفاف سازی کنم
قیمت کلاس ها در موسسه کلاسینو برای درس های اختصاصی یک ملیون و برای عمومی امسال 700 هزار تومن بود که سال بعد احتمالا افزایش هم پیدا میکنه.اما به مناسبت های مختلف(تقریبا به هر بهونه ای) برای کلاس ها تخفیف قرار میدن که قیمت کلاس تا حد زیادی پایین میاد.مثلا من امسال کلاس آقای سادات رو با 450 هزار تومن ثبت نام کردم در حالی که قیمت اصلی یک ملیون بوداگر میخوای کلاس ثبت نام کنی اول صبر کن جلسه اول کلاس برگزار بشه معمولا در جلسه اول کد تخفیف اعلام میکنن.صفحه اینستاشون رو هم فالو داشته باش تا اگر تخفیف گذاشتن از تخفیف ها خبردار بشی.
اما موسسه تاملند قیمت درس های اختصاصیش 780 و عمومی 450 برای منطقه2 بود.قیمت برای منطقه 3 تقریبا 100هزار تومن ارزون تر و برای منطقه1 100 تومن گرون تر هست و فقط تخفیف مناطق داره.
رایان کلاس،دروس اختصاصیش 1/5ملیون و دروس عمومیش 900هزار تومن بود و برای کلاس های سالیانه امسال هیچ تخفیفی نداد.

LinkBack URL
About LinkBacks.gif)

.gif)

بعد من جلسه اول کلاسای جامع طول سالش رو دیدم تو کلاسش خیلی به حاشیه میرفت و پرتی تایمش زیاد بود. ولی خب انصافا خوب درس میداد
حالا نمیدونم مشکل از میکروفونیه که کلاسینو بهش داده یا کلا خود اریان این مدلیه