لطفا به تراز های سابق من و تراز ۳ آزمون اخیر که آنلاین برگزار شدن دقت کنین
از نزدیک ۸۰۰۰رسیدم به ۵۸۰۰
قبول دارم توی آزمون آخر کمی درصدهام اومد پایین اما این همه افت طبیعیه به نظرتون؟به خاطر امکان تقلب و ایناست؟
آیا باید نگران بشم؟
لطفا به تراز های سابق من و تراز ۳ آزمون اخیر که آنلاین برگزار شدن دقت کنین
از نزدیک ۸۰۰۰رسیدم به ۵۸۰۰
قبول دارم توی آزمون آخر کمی درصدهام اومد پایین اما این همه افت طبیعیه به نظرتون؟به خاطر امکان تقلب و ایناست؟
آیا باید نگران بشم؟
درود
اختلاف تراز به این حد فاحش صددرصد میشه فهمید به خاطر کم کاری خودت هست یا تقلب کردن
اگر واقعن به خاطر تقلب کردن افراد دیگس باید قید گاج رو زد و نباید باعث بشه روحیه ات کم بشه
چون روحیه خیلی تاثیر داره تو کنکور(خودت هم میدونی)
به جای اینکه ترازت رو با قبل مقایسه کنی ببین درصدهات چقدر بالا پایین شدن
تراز آزمون های غیرحضوری پشیزی هم ارزش ندارن
ببین درصدهایی که میزنی چقدر با قبل تفاوت داره و سعی کن به وضعیت قبلی و بهتر از اون برگردی
آزمون غیر حضوری ای که 300 دقیقه زمان پاسخ گویی داره درحالی که باید 200 دقیقه باشه تازه بعد از منتشر شدن پاسخنامه آزمون بازهم میتونید برید و توی آزمون شرکت کنید ترازش هیچ وقت نمیتونه ملاک سنجش باشه
ناامید نباش و بیشتر تلاش کن
من نمیتوانم جلوی فرا رسیدن شب را بگیرم اما میتوانم از تاریکی برای کشف زیباییها استفاده کنید. تنها در تاریکی میتوانم ستارهها را ببینم.
من نمیتوانم جلوی فرا رسیدن شب را بگیرم اما میتوانم از تاریکی برای کشف زیباییها استفاده کنید. تنها در تاریکی میتوانم ستارهها را ببینم.
اهمال کاری کردی مثل من... من از تراز ۸۰۰۰ گاج اومدم رو ۶۹۰۰ و آرین آزمونمم شد ۶۲۰۰ .
۲۲ فروردین گاج رو نرفتم حالا ببینم ۲۹ فروردین سنجشو چیکار می کنم
هم برای تقلبه
هم اهمال کاری خودتون
هم اینکه بعضی درسارو خوب نزدین
و هم اینکه آزمون ها جامع تر شدن. ههمه اینا با هم دخیلن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)