نوشته اصلی توسط
Mahdyu
دوست عزیز خیلی داری اشتباه میکنی. آدمای موفق با رویا پردازی موفق شدن. شما ته آرزوت فقط یه رشته ی پزشکیه؟ ینی حاضری تا آخر عمرت یه کاریو که دوست نداری صبح تا شب انجام بدی واسه ی اینکه فکر میکنی تنها راه پول در اوردنه؟ تقصیر شما و امثال شما نیست, منم اگه هر دفعه تلوزیونیو روشن کنم صد نفر درمورد پزشکی و کنکور تجربی کلاس کنکور تبلیغ کنن خام میشم. الان دوران حقوق بگیری و رشته ی خوب بری و... تموم شده, نمونشم همه ی آدمای موفق دنیا ان
اگه میخوای تا آخر عمر واسه ی بقیه زندگی کنی برو دنبال اون رشته هایی که به ظاهر کلاس دارن, ولی اگه میخوای موفق بشی برو دنبال چیزی که دوست داری تا بتونی توی سختی ها ام ادامش بدی, خلاق باشی توش و باهاش زندگی کنی. اینم حرف من نیست, حرف همون کساییه که هممون دوست داریم مثل اونا بشیم.
چرا برم دنبال یه چیزی که دوسش ندارم چون بقیه میگن پول توشه بجای اینکه برم سراغ چیزی که دوست دارم و واقعا از تواناییام استفاده کنم. این افکار کپک زده متاسفانه به نسل ما از طریق پدر مادرامون و دبیرامون و... تزریق شده, الکی خودتونو گول نزنید.
احتمال بدنیا اومدنه ما یک در چهارصد تریلیون بوده و یعنی از اینکه چهارده بار صاعقه بهمون برخورد کنه ام احتمالش کمتره, شخصا ترجیح میدم از بزرگترین شانسم که زندگی کردنه درست استفاده کنم و همین چند سال رو واسه ی خودم زندگی کنم نع بخاطر بابام یا خالم یا هر کس دیگه
حالا خود دانید دیگه, من بعد از چند ماه تفکر و تحقیق تونستم به این باور برسم که باید واسه ی خودم زندگی کنم تا لذت ببرم, امیدوارم شما ها ام برسید.