X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7

موضوع: نکته عربی

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نکته عربی

سلام دوستان وقت بخیر یک سوال در مورد جملات اسمیه و فعلیه داشتم خب من عربی رو اول از dvd استاد واعظی نگاه میکنم بعد میرم سراغ تست ایشون تو توضیحاتشون میگن جملات اسمیه جملاتی هستند که دارای خبر اند و معادلاشون تو فارسی همون جملات اسنادی هس مثل انا معلم من معلم هستم ولی جملات فعلیه جملات دارای عمل هستند مثل انا اعلم من تعلیم میدهم خب اولن دو تا سوال اینجا پیش می اید 1 این تعریف با تعریف دیگر جملات اسمیه و فعلیه در تضاد هس چون اون تعریف میگه جملات اسمیه یا اسم شروع شده و دارای مبتدا و خبر اند اما جملات فعلیه با فعل شروع شده خب اگر قرار با فعل شروع بشه چرا بالا جمله انا اعلم رو فعلیه در نظر گرفته انا که اسم هست دوما در ترجمه عربی بع فارسی باز یک تناقض پیش میاد که اونم با مثال تستیش الان مینویسم الذین قد عرفواباخلاقهم الکریمه لم یضیعوا عمرهم و توصلو الی حقیقته الحیاه 1 انها که اخلاق کریمه خودرا شناخته وبدان مشهور شدند عمر را ضایع نکرده و به زندگی حقیقی دست می یابند2 کسانی که به اخلاق کریمه شان شناخته شده اند عمرشان را تباه نکرده و بر حقیقت زندگی دست یافته اند 3 انانکه که به اخلاق کریمه خود شهره هستند عمرشان را از بین نبرده اندو حقیقت زندگی شان را دریافته اند4انها که اخلاق کریمه خویش را شناختند عمرشان تلف نشدهو حقیقت زندگی واقعی را در می یابند خب تو تو ضیحات استاد میگه گزینه 4 چون مجهول نیس فعلش اول میرع چو عرفوا مجهول هس البته ببخشید حرکت ها رو نذاشتم و اما گزینه 3 هم چون هستند فعلش هس و اسنادی هستند میره خب اگر اینطور باشه گزینه 1و 2 هم بود دارن که جزو جملات اسنادی هس اونا چرا از بین نمیرن حقیقتا گیج شدم ممنون میشم راهنمایی کنید پیشاپیش از همه دوستان ممنونم
      ویرایش توسط general knobi : 20 اسفند 1398 در ساعت 23:17

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط general knobi نمایش پست ها
      سلام دوستان وقت بخیر یک سوال در مورد جملات اسمیه و فعلیه داشتم
      خب من عربی رو اول از dvd استاد واعظی نگاه میکنم بعد میرم سراغ تست

ایشون تو توضیحاتشون میگن جملات اسمیه جملاتی هستند که دارای خبر اند و معادلاشون تو فارسی همون جملات اسنادی هس (مثل "انا معلم": من معلم هستم) ولی جملات فعلیه جملات دارای عمل هستند مثل (انا اعلم: من تعلیم میدهم)
      خب اولن دو تا سوال اینجا پیش می اید:
      اولا: این تعریف با تعریف دیگر جملات اسمیه و فعلیه در تضاد هس چون اون تعریف میگه جملات اسمیه یا اسم شروع شده و دارای مبتدا و خبر اند اما جملات فعلیه با فعل شروع شده
      خب اگر قرار با فعل شروع بشه چرا بالا جمله انا اعلم رو فعلیه در نظر گرفته انا که اسم هست

دوما: در ترجمه عربی به فارسی باز یک تناقض پیش میاد که اونم با مثال تستیش الان مینویسم:
      "الذین قد عُرفوا باخلاقهم الکریمه لم یضیعوا عمرهم و توصلو الی حقیقته الحیاه"
      1) انها که اخلاق کریمه خود را شناخته و بدان مشهور شدند عمر را ضایع نکرده و به زندگی حقیقی دست می یابند
      2) کسانی که به اخلاق کریمه شان شناخته شده اند عمرشان را تباه نکرده و بر حقیقت زندگی دست یافته اند
      3) انان که که به اخلاق کریمه خود شهره هستند عمرشان را از بین نبرده اند و حقیقت زندگی شان را دریافته اند
      4) انها که اخلاق کریمه خویش را شناختند عمرشان تلف نشده و حقیقت زندگی واقعی را در می یابند

خب تو توضیحات استاد میگه گزینه 4 چون مجهول نیس فعلش اول میره چون عُرفوا مجهول هس (البته ببخشید حرکت ها رو نذاشتم)
      و اما گزینه 3 هم چون هستند فعلش هست و اسنادی هستند میره
      خب اگر اینطور باشه گزینه 1و 2 هم "بود" دارن که جزو جملات اسنادی هست. اونا چرا از بین نمیرن؟

حقیقتا گیج شدم ممنون میشم راهنمایی کنید پیشاپیش از همه دوستان ممنونم
      اولا که استاد مثالش اشتباه بود
      انا اعلم جمله اسمیه هست و فعل داخلش (اعلم) خودش یه جمله فعلیه محسوب میشه. معنی جمله هم میشه "من می دانم"

دوما که گزینه یک و دو "بود" نداره چی میگی (یادت باشه ما به افعال حذفی تو ترجمه و تعریب عربی کلا کار نداریم)
      اگه منظورت اینه که مثلا بگه "شناخته شده بود" خب اون دیگه فعل اسنادی نیست میشه فعل ماضی بعید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      موقع نقل قول کردن پستتو هم روون تر کردم که بقیه راحت تر بخونن

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون سینا جان مطلب جا افتاد منتها اگه یک فرمول باشه که بشه جملات اسمیه و فعلیه را بهتر درکش کرد خیلی عالی میشد

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من کلاس میرم این ها رو خوب توضیح داد قشنگ یاد گرفتم اگه می خوای پیام بده این قسمت رو برات بفرستم
      من نمی‌توانم جلوی فرا رسیدن شب را بگیرم اما می‌توانم از تاریکی برای کشف زیبایی‌ها استفاده کنید. تنها در تاریکی می‌توانم ستاره‌ها را ببینم.

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جمله فعلیه با فعل شروع می‌شد : جاء علی فی المدرسه
      جمله اسمیه با اسم یا ضمیر شروع میشه: علی ایز گوینگ تو مدرسه
      من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بله اون رو متوجه هستم اما کسانی که عربی اقای واعظی را دارن حتما در ابتدای فیلماشون دیدن که ایشون میگن جملات اسمیه همان جملات اسنادی هستند و با تاکید اما درحالی که جمله علی یذهب هم جمله اسمیه هس اما با فعل اسنادی ترجمه نمیشود و ترجمه اش میشه علی میرود

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن