X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 28
    1. Top | #1
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

لطفا بیاین ب راهنماییتون نیاز دارم

سلام دوستان امیدوارم ک تو این شرایط حال دل شما کنکوریای عزیز خوب باشه و سلامت باشین
      من اولین تاپیکم هست
      من رشته ام تجربی بوده کنکور ۹۷ و ۹۸ کنکور تجربی شرکت کردم ولی رتبه هام نجومی شد
      ولی واقعا هیچی نخوندم و ازاین بهترم انتظار نداشتم ک بشم
      امسال کنکور ریاضی نظام قدیم نوشتم
      میدونم ک عمومیا و شیمی رشته ریاضی و رشته تجربی یکسانه ولی فیزیک و ریاضی فرق میکنه
      حالا فیزیک خیلی جزئی تره
      اما ریاضیشون گسترده ترعه
      منابعمو تهیه کردم
      وهدفمم تربیت معلمه
      میخوام لطف کنید وکمکم کنید و بگین ک چیارو بخونم
      برا ریاضی برا فیزیک برا شیمی
      چی بخونم ک بتونم از هرکدوم ۳۰ یا ۴۰ درصدو بزنم
      خواهش میکنم هرکی میدونه کمکم کنه من واقعا اگ امسال نتونم قبول شم دیگ زندگی برام بی معنی میشه
      خیلی ناامیدم
      من درس مدرسه ام خوب بود ولی کنکور واقعا با مدرسه بحثش جداست و من سه ساله ک داره میگذره ولی هنوز تو ی روز درست و حسابی ۵ ساعت درس نخوندم چون نمیتونم
      امسالم ی اتفاقی تو زندگیم افتاد واقعا حالمو از اونی ک بود داغون تر کرد
      تنها امیدم قبولیه بهم کمک کنین ممنون میشم 🙏

2. Top | #2
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      و اینکه بنظر شما میتونم از فیلمای آلا استفاده کنم برا مباحثی ک بلد نیستم ؟؟

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اول هدفت رو معلوم کن همون چیزی که شاید بهش توجه نمیکنی ببین چی میخوای همون فقط همونه که تو از تلاش کردن ورسیدن بهش احساس رضایت میکنی در واقع تازه موفقیت رو تعریف کردم.
      حالا بگو چرا کنکور ریاضی میخوای بدی؟ هدفت رو تغییر دادی الآن میخوای معلم شی یا اینکه میخواستی معلم شی الآن فکرمیکنی ریاضی بری؟ من میگم اگه میخوای معلم شی از همون تجربیت بری بهترته چون تجربی خوندی نه ریاضی !البته من دلیل تغییر رشته شما رو نمیدونم.
      ضمنا من خودم کتاب های ریاضی وفیزیک وشیمی نظام قبلی رو با نظام خودم 6.3.3 مقایسه میکردم خیلی از مباحث اصلا حذف شدن چه برسه به اینکه اشاره بشن
      اصلا کل دروس. یه جوریه که هرچی معلم داشتیم از تجربه شون میگفتن که این کتاب ها رو خیلی براتون ساده کردن. به نظرم شما اگه ریاضی میخوای بدی نظام جدید برو البته به غیر از کم شدن مطالب باید چیز های دیگه رو هم که به نظرتون مهمه رو مدنظرقرار بدین
      ویرایش توسط neutrino : 12 اسفند 1398 در ساعت 21:54

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستمون کاملا درست میگه
      شما که سال های قبل رتبه خوبی نداشتید یعنی هیچ تسلط خاصی روی درسا ندارید و چون نظام جدید درساشون واقعا واقعا سبک تره نظام جدید ریاضی بخون
      منم شنیدم که رفتن به تربیت معلم از ریاضی آسون تره
      اگه زبانتون خوبه از زبان هم میشه به تربیت معلم رفت

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من دور وبر این دی وی دی می وی دی ها نرفتم ونمیرم فیلم تدریس این استاد واون استاد روهم نگاه نکردم اما خوب دو تا پسر عمو پیش دانشگاهی ریاضی مدرسه مون بودن کنکور96 دادن یکی شون رتبه شو نمیگم امیر کبیرهوا فضا اون یکی مواد متالوژی فردوسی . خلاصه با ارتباطی که با یکیشون داشتم میگفت که خیلی از این آلاء استفاده کردن چون معلم ریاضی شون به سازشون نمی رقصید جوری که میخواست درس میداد یعنی خلاء معلم رو جبران کرده بودن
      ویرایش توسط neutrino : 12 اسفند 1398 در ساعت 22:09

6. Top | #6
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مرسی از راهنماییتون
      ولی من نمیتونم منابع جدید تهیه کنم و اینکه اصلا از زیست سر در نمیارم تو مدرسه درحد ی نمره ۲۰ میخوندم ولی زیست مدرسه کجا و زیست کنکور کجا
      هدفم تربیت معلمه
      راستش خانوادم همش خط و نشون میکشن ک اگ قبول نشی ال میشه و بل میشه منم الان تنها هدفم قبولیه

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط B.R نمایش پست ها
      مرسی از راهنماییتون
      ولی من نمیتونم منابع جدید تهیه کنم و اینکه اصلا از زیست سر در نمیارم تو مدرسه درحد ی نمره ۲۰ میخوندم ولی زیست مدرسه کجا و زیست کنکور کجا
      هدفم تربیت معلمه
      راستش خانوادم همش خط و نشون میکشن ک اگ قبول نشی ال میشه و بل میشه منم الان تنها هدفم قبولیه
      خوب ربطی به تغییر رشته نداره رشته تجربی ریاضی و فیزیکش کمتر از ریاضی ها هستش تقریبا فکر کنم 15 الی 20در صد کمتره تازه مگه میشه آخه شما رفتی مدرسه هیچی نفهمیدی ببخشید ناشنوا که نبودی از زیست هیچی نمیدونی
      بعدش هم خانواده رو بذار کنار اونا نه در موفقیت تو نقش دارن نه در شکست تو به طور کلی فرد باید دیگران روبذاره کنار چون تنها خوده آدمه که زندگی میکنه بخون هر چی انتخاب میکنی بخون آخه چرا تلاش میکنی نتیجه نگیری؟

8. Top | #8
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ن اینکه هیچی نفهمیده باشم بهش علاقه ندارم و نمیتونم بخونمش
      زندگیم سراسر مشکله و فقط قبولی برام مهمه
      تو رشته تجربی ب قبولیم امیدی نداشتم و ریاضیو انتخاب کردم ک قبولیش راحت تره

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      ن اینکه هیچی نفهمیده باشم بهش علاقه ندارم و نمیتونم بخونمش
      زندگیم سراسر مشکله و فقط قبولی برام مهمه
      تو رشته تجربی ب قبولیم امیدی نداشتم و ریاضیو انتخاب کردم ک قبولیش راحت تره
      برو بابا مشکل چیه که بخوای کیلوش هم کنی. ول کن هرچی هست از خودته من پشت کنکوری ام تا دلت بخواد مشکل داررم داشتم وخواهم داشت اگه میخواستم بخوام وخدای نکرده بعدا بخوام کمر خم کنم کمرم میشکست. شما خانمی اما من کلی پول خرج کردم فقط برای کرایه های رفت وآمدم از مشهد به شهرستان محل تحصیلم که کار های دیپلم ومعافیت تحصیلیم روبدم اااااووووه اینقدر مردم و زنده شدم که بتونم کنکور99 بدم نرم سربازی این فقط یکی بود توهم مشکل داری بابای من وتو هم دارن ترامپ هم داره هرکی داره فقط سعی کن
      1-مشکل رو به وجود نیاری مثلا اگه من میخوندم قبول میشدم ...
      2- نبش قبر نکن دنبال چرا نگرد ببین چه جوری حلش کنی
      3- اگه تسلیم بشی مشکل بعدی بهت رحم نمیکنه
      4- من که اینقدر به خاطر بیکاریم خوانواده منو تحت فشار گذاشته بود بعد دیدم همش الکی بود هم غصه هایی که میخوردم هم مشکل کارم بزرگ میشی یادت میره
      5- این رو خودت بگو

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      علاقه روهم پیشنهاد میدم یه جوری درستش کنی آخه راهی غیر از خودت نداره یعنی مشکل خودته راه حل بیرونی هم نداره چرا ازش بدت میاد معلم خوب درس نداده که خوب نگرفتی یا وقتایی میرفتی سراغ کتاب که دغدغه دیگه داشتی که تورو دلسرد میکرده ؟ شیوه بیان مطالب زیست شناسی اگر جالب نیست میتونی سراغ کتاب های دیگری بری

11. Top | #11
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من الان کنکور ریاضیو ثبت نام کردم
      بفکر اینم ک چی بخونم و چی نخونم
      ن اینکه کنکور تجربی بدم

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      کتاب های درسی رو میتونی تهیه کنی بخونی؟ با آلاء و کتاب های درسی شروع کردی؟ یا صرفا دنبال انگیزه گرفتنی

13. Top | #13
      B.R
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      با رشته خودم ک فقط فیزیک و ریاضیش متفاوته ک برا ریاضی مهروماه گرفتم برا فیزیک گاج نقره ای
      شروع نکردم والا چیزیم نخوندم سردرگمم ک چی بخونم ک نتیجه بگیرم

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من الان کنکور ریاضیو ثبت نام کردم
      بفکر اینم ک چی بخونم و چی نخونم
      ن اینکه کنکور تجربی بدم
      اینارو ولکن موندم موندم خوب پیکانم وقتی تو چاله مونده گااااز میزنه دربیاد
      فقط بخون یعنی فعلا چون وقتی میخونی خم .چم درس میاد دستت که چه جوری از چی بخونی زیاد
      مثل اینه که یه نوری رو میبینی بعد که میخوای بری طرفش حواست به چیزای دیگه پرت میشه خانواده چند روز دیگه مونده اصلا میتونم فلانی وبهمانی که اینقدر میخوندن هم نتونستن به خاطر کرونا به تعویق میفته ؟... اگه خودتو اینجوری معطل کنیبعد کنکور میگی چرا به جای اینکه شروع کنم هی وقت کشی میکردم؟
      به نظرم کمک درسی فعلا نه کتاب های درسی رو بخون اونا مقدمه خوبی هستن در واقع هرچی کمک درسی هستش یه مکمله یعنی یه جوری بتونی باهم بخونیشون

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بعدشم خبرهستش که سال بعد آموزش وپرورش زیاد معلم میگیره. آره فکر کنم همین چند وقت پیش بود که فرهنگیان مرحله تکمیل ظرفیت داشت.تو یه کانال مدرسه آمار بیش از 30000 معلم داده بود یا حتی یه بنده خدایی که مسئول رای گیری بود انگاراداری آموزش وپرورش بود آمار 80000 نفر داد .حالاآمارو بیخیال راست و دروغ نمیدونم 99 معلم زیاد میخوان یک جوری هستش که مشاغل دولتی درسن باز نشستگی شون هستن جذب نیرو زیاده

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)