به نظرم برای ما فیلم بازی نکن ما خودمون ختم اخر کنکوربم وقتی میگی چهار سال خوندم اونی نیس که فک میکنی خوندی من خودم ۲ سال گوشیم از این معمولی ها بود هیچ فایده ای نداشت در حد ۵ درصد با الانی که گوشی دارم علتش اینه ۴ سال بی برنامه خوندی مثل من و خودتو حبس کردی تو خونه حس میکنی ادم با هدفی هستی در صورتی که هر کی قبول میشه من خودم دیدم ادم معمولی و شادیه و تفریحشم می کنه ما فقط زندگی رو سخت کردیم به اطرافیانمونم هم ضرر مالی و هم ضرر روحی زدیم فامیل هم میاد اعصابمون خورده نه به خاطر اون علتی که گفتی به خاطر اینکه وقتی میان دست خودشون نیس همه وقتی همدیگرو میبینن میگن چیکارا می کنی چه خبر این یه نوع احوال پرسیه و میخوان ببینن چیکار کردی این وقتی که نبودی این طبیعیه حتی خود ما هم پسر خاله دختر خاله هر فامیلی بعد چند وقت میبینیم میگیم چه خبر عصبانیت ما علتش اینه که نهایت تلاش رو نکردیم و عذاب وجدان داریم و از خودمون ناراحتیم و سر دیگران خالی می کنیم اون بیچاره ها که گناهی ندارن و بعد چند وقت ما رو میبینن و از حال و روز داغون پشت کنکوریمون خبر ندارن. خلاصه اینا میشه بی برنامگی و حبس در خانه بدون تفریح و احیانا نرفتن به قلمچی یا هر ازمونی و حس شاخ بودن از نرفتن . بار ها اینجا دیدم گفتن قلمچی نرو من خودم اوایل که جوون بودم اینجا
.gif)
به حرف این جماعت گوش دادم یکی نیس بگه عزیز از رتبه یک بگیر تا رتبه ۲۰ هزار همه رفتن قلمچی یا هر ازمونی بعد تو که تو باغ نیستی و هر روزم شب جمعه خواب تایلند میبینی میخوای نری
.gif)