X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

انتخاب واحد پیام نور و پیچوندن خدمت

سلام دوستان من رشتم اقتصاد هر سال برا پیچوندن خدمت پیام نور انتخاب واحد از درسای عمومی برمیداشتم ولی الان دیگه نمیتونم بردارم چون اکثرا پیش نیاز دارن به جاش یه سری درسای دیگه هس مثل اندیشه اسلامی ۱ یا حفظ قران کریم یا ایین زندگی موندم الان چیکار کنم جلوی این درسا هم نوشته تو پارانتز علوم انسانی. این علوم انسانی چیه ؟ البته یکی دو تا درس هم هست که جلوش نوشته الکترونیکی و اموزشگاه گفته برندار اونارو .نظرتون چیه
      ویرایش توسط God_of_war : 13 بهمن 1398 در ساعت 22:55

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      سلام دوستان من رشتم اقتصاد هر سال برا پیچوندن خدمت پیام نور انتخاب واحد از درسای عمومی برمیداشتم ولی الان دیگه نمیتونم بردارم چون اکثرا پیش نیاز دارن به جاش یه سری درسای دیگه هس مثل اندیشه اسلامی ۱ یا حفظ قران کریم یا ایین زندگی موندم الان چیکار کنم جلوی این درسا هم نوشته تو پارانتز علوم انسانی. این علوم انسانی چیه ؟ البته یکی دو تا درس هم هست که جلوش نوشته الکترونیکی و اموزشگاه گفته برندار اونارو .نظرتون چیه
      ​اون علوم انسانیی واسه رشته هایی هستش که تودفترچه انتخاب رشته انسانی ها میاد.تو یع ترم هم حداکثر ۸ واحد عمومی میشه برداشت.به نظرم برو تغییر رشته بده مثلا روانشناسی یا حقوق و ...

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin_gh2 نمایش پست ها
      ​اون علوم انسانیی واسه رشته هایی هستش که تودفترچه انتخاب رشته انسانی ها میاد.تو یع ترم هم حداکثر ۸ واحد عمومی میشه برداشت.به نظرم برو تغییر رشته بده مثلا روانشناسی یا حقوق و ...
      حداقل باید ۱۲ واحد بردارم همشون که علوم اسانی نیستن بعضیا پیش نیاز دارن بعضی ها الکترونیکی ان بعضی ها هم نظام خاص دارن
      ویرایش توسط God_of_war : 13 بهمن 1398 در ساعت 23:53

4. Top | #4
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      الان یه تاپیک بزنی ده روزه میشه پزشکی قبول شد ۱۰۰ نفر میریختن اینجا برا امید و برنامه دادن

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      با اینکه خیلی ادم بی ادبی هستی ولی چون خیلی معطلی منم نظرمو میگم بهت: )
      پاس کردن درس های پیام نور آسونه! مخصوصا رشته هایی مثل اقتصاد و روانشناسی و ..
      میتونی کاری که بکنی اینه چند تا درس معارف مثل همین اندیشه1 ، اندیشه2، انقلاب ، تفسیر قران برداری
      یا میتونی با استاد حرف بزنی و شرایطتت رو بگی که بهت 8 میانترم بده و تنها کاری که باید بکنی اینه یک و نیم نمره تو برگه بیاری!
      که به نظرم درسایی که کاملا تستی هستن رو برداری پاس هم میتونی بکنی
      موفق باشی

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط God_of_war نمایش پست ها
      وقتی به این مرحله میرسی راهی جز انصراف از دانشگاه برات نمی مونه

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aretmis نمایش پست ها
      با اینکه خیلی ادم بی ادبی هستی ولی چون خیلی معطلی منم نظرمو میگم بهت: )
      پاس کردن درس های پیام نور آسونه! مخصوصا رشته هایی مثل اقتصاد و روانشناسی و ..
      میتونی کاری که بکنی اینه چند تا درس معارف مثل همین اندیشه1 ، اندیشه2، انقلاب ، تفسیر قران برداری
      یا میتونی با استاد حرف بزنی و شرایطتت رو بگی که بهت 8 میانترم بده و تنها کاری که باید بکنی اینه یک و نیم نمره تو برگه بیاری!
      که به نظرم درسایی که کاملا تستی هستن رو برداری پاس هم میتونی بکنی
      موفق باشی
      اینایی که گفتی حوصله میخواد. من اگه درس میخواستم بخونم کنکورمو میخوندم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ترم پیش برای من هم همچین مشکلی پیش اومده بود
      همه درس ها الکترونیکی بود و اصلا نمیشد انتخاب واحد کرد ، اما رفتم دانشگاه و به مسئول اموزش گفتم که سیستم رو برام باز کنه تا انتخاب واحد کنم
      به همین راحتی
      این ترم هم تا سایت برای انتخاب واحد باز شد رفتم و انتخاب واحد کردم بدون هیچ مشکلی
      شما هم یه سر برو دانشگاه کارتو راه بنداز
      تا ترم ده میتونی انتخاب واحد کنی نگران نباش

9. Top | #9
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahmood2020 نمایش پست ها
      سلام ترم پیش برای من هم همچین مشکلی پیش اومده بود
      همه درس ها الکترونیکی بود و اصلا نمیشد انتخاب واحد کرد ، اما رفتم دانشگاه و به مسئول اموزش گفتم که سیستم رو برام باز کنه تا انتخاب واحد کنم
      به همین راحتی
      این ترم هم تا سایت برای انتخاب واحد باز شد رفتم و انتخاب واحد کردم بدون هیچ مشکلی
      شما هم یه سر برو دانشگاه کارتو راه بنداز
      تا ترم ده میتونی انتخاب واحد کنی نگران نباش
      منظورتو نفمیدم واسه من الانم سیستم بازه کل درسا رو میشه برداشت من الان فارسی زبان خارجی و اصول حسابداری و یه دونه مثلا حفظ قران کریم رو میتونم بردارم ولی جمعا میشه ۱۱ واحد به خاطر یه واحد علاف شدم چون همش الکترونیکی زده . فردا صبح باید زنگ بزنم ببینم میشه الکترونیکی برداشت. چون دانشگاه از خونه ما خیلی دوره من تبریزم ولی دانشگاه پیام نور تو اسکو هس

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نمیتونی اینکارو انجام بدی؟
      یک درس دیگه انتخاب کن. آخر ترم سر جلسه آزمون نرو و نامه پزشک ببر به دلیل مریضی درسو برات حذف میکنن و نمره ای برات ثبت نمیشه.
      خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
      نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.

درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است

درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش

نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد

شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند

بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_u نمایش پست ها
      نمیتونی اینکارو انجام بدی؟
      یک درس دیگه انتخاب کن. آخر ترم سر جلسه آزمون نرو و نامه پزشک ببر به دلیل مریضی درسو برات حذف میکنن و نمره ای برات ثبت نمیشه.
      اوکی شد داش تربیت بدنی رو میگفتن باید حضوری بیای کلاس نمیشه ولی امروز زنگ زدم گفت مشکل نداره ثبت نام کن.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن