X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

منبع دوم کدومش؟!

سلام دوستان برای تجربی نظام جدید به عنوان منبع دوم کدوم یک از کتابهای موج آزمون نشرالگو،فصل آزمون خیلی سبز، سه سطحی قلمچی رو پیشنهاد میکنید برای دروس شیمی و فیزیک و آیا اگه به جای اینها کتابهای جامع بگیرم مفیده یا وقت گیر؟!
      ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیارم بزارین

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Minooi نمایش پست ها
      سلام دوستان برای تجربی نظام جدید به عنوان منبع دوم کدوم یک از کتابهای موج آزمون نشرالگو،فصل آزمون خیلی سبز، سه سطحی قلمچی رو پیشنهاد میکنید برای دروس شیمی و فیزیک و آیا اگه به جای اینها کتابهای جامع بگیرم مفیده یا وقت گیر؟!
      فقط تجربه ی استفاده از فیزیک سه سطحی رو دارم. پیشنهادش میکنم. شیمیشو شنیدم زیاد خوب نیست.
      موفقیت به سراغ کسانی می آید که آن قدر در تلاش اند که وقت نمی کنند به دنبال آن بروند.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام
      زیست سه سطحی ام شنیدم خوبه!

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Minooi نمایش پست ها
      سلام
      بستگی داره منبع اولت چی باشه ، شاید منبع اول از لحاظ درس نامه ضعیف باشد و...
      اما به هر حال جامع را در اغلب اوقات توصیه نمی کنم مگر این که آن منابع اولیه خیلی خوب نباشند...
      برای فیزیک خط ویژه داشتم هم درس نامه اش را خوندم هم تستاش همه کنکوری بود و تعدادشان هم زیاد نبود اگر دنبال تست های چالشی هستی و صرفا تست می خواهی انتخاب خوبی نیست اما اگر درسنامه با تست های استاندارد و با تعداد کمتر هستی خوبه
      شیمی هم اگر تست می خواهی با نکات مهم کتاب ، شیمی موج آزمون مسعود جعفری را توصیه می کنم...

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما باید منبع اصلی تون رو میگفتید که چی هستن ..... اگر برای فیزیک میکرو* میکروطلایی* خیلی سبز یا نشر الگو داری منبع دوم لازم نیست.....برای شیمی هم اگه میکرو*میکروطلایی*خیلی سبز یا نشر الگو داری باز منبع دوم لازم نیست.... ولی اگه بازم احتیاج به منبع دوم رو احساس میکنید برای فیزیک سه سطحی یا موج برای شیمی فار انتخاب مناسبی هستن.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن