X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 40 از 40
    1. Top | #31
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یازدهمی؟
      پایه خیلی سبز بگیر برا تابستون امتحانشو پس داده.مهر هم اگه hqبازخورد خوبی داشت بگیر
      کلا منبع ناشناخته نخر همین iq مولفاش تازه کار تالیف شروع کردن تا قبل این کتاب فقط 2_3تا لقمه مهروماه تالیف کردن
      نقل قول نوشته اصلی توسط Django نمایش پست ها

برای 1400 آی کیو بخریم یا پایه های خیلی سبز؟
      ...

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

پایه خیلی سبز با فرض این تالیف شده که کسایی که اونو میخرن قبلا دهم و یازدهم جدا خریدن تموم کردن
      یعنی کتاب پایه پره از تست های ترکیبی و درسنامش هم خلاصست

اگه با اینا مشکلی نداری همون خیلی سبز بخر کتاب خوبیه
      اگه نه آیکیو پلاس یا سال به سال خیلی سبز

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کتاب های موجود در بازار برای کنکور 99 هستند و نمیشه برای کنکور 1400 از آنها استفاده کرد چون کتاب های درسی تغییرات داشته اند. من هم الآن موندم که چیکار باید بکنم. چون کنکوری 1400 هستم و هنوز هیچ کتاب کمک آموزشی نخریدم. از پشتیبانی گاج و خیلی سبز هم که پرسیدم گفتن نمیشه از این کتاب ها برای کنکور 1400 استفاده کرد چون تغییرات زیاد بوده. کتاب های جامع برای کنور 99 هستند . سال به سال هم بخوام بخرم زیست دهم امسال برای کنکور 1401 مناسبه.

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ای کیو پلاس گاج خوبه یا همون ازمون فاگو رو بزنم کفایت میکنه؟

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=SinaMegapolis;1584803]پایه خیلی سبز با فرض این تالیف شده که کسایی که اونو میخرن قبلا دهم و یازدهم جدا خریدن تموم کردن
      یعنی کتاب پایه پره از تست های ترکیبی و درسنامش هم خلاصست

اگه با اینا مشکلی نداری همون خیلی سبز بخر کتاب خوبیه
      اگه نه آیکیو پلاس یا سال به سال خیلی سبز[/QUOT
      هیچ ربطی نداره من از مهر فقط زیست خوندم اغلب کتابای بازارم زدم 1400کنکور میدم فقط ای کیو نزدم ک اونم تازه رسید دستم نیازی نیست خیلی سبز پایه رو زده باشید
      ما دوباره سبز میشویم

6. Top | #36
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یک سوال از NVIDIA
      شما کتاب درسی خودتون رو دارید یا از جایی تهیه کردید. من نیاز به کتاب درسی دارم و فقط زیر ذره بین سه کتاب رو با هم یکی کرده و خیلی شلوغه. جای دیگه میشه کتاب درسی تهیه کرد؟
      سلام
      به ناچار یکسری رو پرینت گرفتم و یکسری کتابهارو از بازار ازاد تهیه کردم

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      من پایه یازدهمم قسمتی از ای کیو پلاس رو تازه اومده بود دیدم ( فصل گوارش ) به نظر خوب میامد ساختار کتاب که خوب بود ( تستهایtnt+تستایr+تستار بدون علامت+آزمون ) سوالات کنکور 7 سال اخیر بعضا از 90 به قبل رو هم پوشش می داد ولی باید منتظر اومدن ای کیو نام آقای زارع بشیم ( چون گفتن دیگه به اسم ای کیو چاپ نمیشه ) ولی اگه عجله دارین و کنکوری هستین این کتاب می تونه کمک کننده باشه ( نویشنده هاش طراحان قلمچی و گاج و نویسنده کتای فانتوم هستن )
      موفق باشید

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دوستان یه سوالی ؛
      من امروز با انتشارات خیلی سبز تماس گرفتم گفتن تست زیست دهم چاپ 97 رو موجود نداریم.
      دوتا راه باقی میمونه.
      اول اینکه اگر زیست دهم چاپ 98 بگیرم با چاپ 97 خیلی تفاوت داره ؟ واسه کنکور 1400 میخوام
      راه دوم هم اینه که واسه دهم کتابی غیر از خیلی سبز بگیرم. ولی خودمم نمیدونم چی بگیرم گیج شدم

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NVIDIA نمایش پست ها
      دوستان یه سوالی ؛
      من امروز با انتشارات خیلی سبز تماس گرفتم گفتن تست زیست دهم چاپ 97 رو موجود نداریم.
      دوتا راه باقی میمونه.
      اول اینکه اگر زیست دهم چاپ 98 بگیرم با چاپ 97 خیلی تفاوت داره ؟ واسه کنکور 1400 میخوام
      راه دوم هم اینه که واسه دهم کتابی غیر از خیلی سبز بگیرم. ولی خودمم نمیدونم چی بگیرم گیج شدم

سلام دوست عزیز اگه کتاب جامعی مثل ای کیو آقای زارع اگه اومد و یا ای کیو پلاس و یا همون پایه ماز خیلی سبز استفاده کنی بهتره ولی اگه خواستی با یه منبع تک سال و سبک تر شروع کنی میکرو آقای زارع انتخاب بهتری هستش ( خودم هر دو رو برا دهم داشتم میکرو هم از لحاظ درسنامه و هم از لحاظ تستی بهتره ) همین طور تستای ترکیبی رو جدا آورده گر چه خودم خیلی موافق نیستم با این کار

10. Top | #40
      کاربر اخراجی

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیررضاجبرائیلی نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز اگه کتاب جامعی مثل ای کیو آقای زارع اگه اومد و یا ای کیو پلاس و یا همون پایه ماز خیلی سبز استفاده کنی بهتره ولی اگه خواستی با یه منبع تک سال و سبک تر شروع کنی میکرو آقای زارع انتخاب بهتری هستش ( خودم هر دو رو برا دهم داشتم میکرو هم از لحاظ درسنامه و هم از لحاظ تستی بهتره ) همین طور تستای ترکیبی رو جدا آورده گر چه خودم خیلی موافق نیستم با این کار
      سلام
      من تازه اومدم نظام جدید و بخاطر همین اصلا نتونستم با کتاب پایه ماز خیلی سبز ( پینوکیو ) ارتباط برقرار کنم. بنظرم بیش از حد ترکیبی کار کرده بود و واسه من نوعی که هیچ دیدگاهی نسبت به کتاب زیست یازدهم و دوازدهم ندارم آزاردهنده بود .
      پس پیشنهاد شما واسه منبع تست زیست دهم کتاب میکرو آقای زارع هست ؟
      درواقع این کتاب رو میگین ؟ https://www.gajmarket.com/کتاب-زیست-...-کنکور-99

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن