X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 47
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.hav نمایش پست ها
      منظور از یک نفر یک موجود هست که هستی داره میگم اگه هستی جهان رو به طور عام در نظر بگیرم مثلا یک کره تو پر بعد هستی یک موجود یک اتم ازین کره باشه با نابود شدن این موجود آیا هستی نقص میشه
      اگه تمایل داشتین نظزتونو کامل بگین و نتیجه گیری کنین تا نظر کلیتون در مورد یک موضوع مشخص بشه و بتونیم در موردش صحبت کنیم.
      چون سعی میکنم کمتر بیام اینجا صحبت به این شکل زمانبر میشه.
      ممنون.

خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
      نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.

درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است

درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش

نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد

شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند

بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WallE06 نمایش پست ها
      نظرتون راجع به این چیه ؟ : سرنوشت های متفاوتی داریم و انتخاب هامون میتونه باعث این سرنوشت های متفاوت بشه
      یک انسان یک دنیا، این اساس هستی هست. هر انسان خدای یک دنیا است که خودش انسان های اون دنیا است.،ساده تر بگم یعنی، هر اکشنی باعث میشه توی دنیای این انسان، یک انسان جدید با عاقبت و زندگی متفاوت تولید بشه، بنابراین انسان خدای این دنیایی هست که آفریده هاش هم خودش هستن.
      ?Hello
      ?Is there anybody in there
      Just nod if you can hear me
      ?Is there anyone home

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_u نمایش پست ها
      میگن اگه ابتدا هیچی نبوده پس خدا چطوری وجود داشته.
      و اگه خدا وجود داشته پس چیز دیگه ای هم غیر از خدا میتونسته وجود داشته باشه.
      سوال اینه چرا خدا باید زودتر از بقیه وجود داشته باشه؟
      چه نیازی داره موجوداتی بوجود بیاره تا براش بندگی کنن؟
      چرا خدا باید فقط خوبی باشه .خدا قبل از آفرینش چه کار ویژه ای انجام داده که سراسر خوبی هست و اصلا قدرت آفرینش بهش داده شده؟
      چرا در هیچ مذهبی نحوه آفرینش بطور شفاف توضیح داده نشده و درباره پیدایش خدا صحبتی نشده.
      وقتی بزرگترین فجایع رخ میده خدا کجاست؟
      آیا خدا ساخته ذهن بشر برای آرامش پیدا کردن و حذف سوالات بیشمار از ذهن هست؟

سلام تاپیک جالبیه*-*
      خب من اطلاعاتم اندکه تو این زمینه
      ولی تقریبا میشه گفت یه مذهب جدید شکل گرفته که تقریبا شما عقاید اونا رو گفتی الان اسمشم آتئیسمه
      و اینکه خدا نیاز به بندگی ما نداره،ماییم که به خدا نیاز داریم
      خدا در واقع یه احساس قلبی میتونه باشه مثلا وقتایی که به آدم الهام میشه بره مسجد بعد ناخوداگاه گره از کارش باز میشه
      و اینکه یه آیه هست که میگه کسایی که ایمان ندارن اگه میدونستن خدا چقد منتظرشونه فوری برمیگشتن(تو این مایه ها بود)
      خیلی از این سوالا میتونه جوابش تو تفسیر قرآن باشه،شما تا حالا کتاب تفسیرو خوندی؟چون به قول پیامبر معجزه ی تمام قرن هاست
      خدا نمیتونه ساخته ذهن بشر باشه، به معجزه اعتقاد دارین؟
      مثلا یه نفر مثل پیامبر میتونه به تنهایی یه کتاب به اسم قرآن بنویسه؟
      یا حضرت موسی عصایی که داشتو از جادوگر گرفته بود؟
      دنیا سراسر معجزه اس،اکثر افرادی که علمشون بالاتره بیشتر به وجود خدا پی میبرن مثل انیشتین
      بنظرم هر چی علم بشر بیشتر بشه سوالای بیشتریم براش پیش میاد
      مثل همین چراهایی که مطمئنم تو ذهن خیلی از ماهاست
      مشکل اینه در حال حاضر کسیو نداریم که بتونه با علم امروزی قانعمون کنه مثل پیامبر که تو زمان خودش تونست دینو گسترش بده
      ♡Be your Own HERO

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mysterious نمایش پست ها

سلام تاپیک جالبیه*-*
      خب من اطلاعاتم اندکه تو این زمینه
      ولی تقریبا میشه گفت یه مذهب جدید شکل گرفته که تقریبا شما عقاید اونا رو گفتی الان اسمشم آتئیسمه
      و اینکه خدا نیاز به بندگی ما نداره،ماییم که به خدا نیاز داریم
      خدا در واقع یه احساس قلبی میتونه باشه مثلا وقتایی که به آدم الهام میشه بره مسجد بعد ناخوداگاه گره از کارش باز میشه
      و اینکه یه آیه هست که میگه کسایی که ایمان ندارن اگه میدونستن خدا چقد منتظرشونه فوری برمیگشتن(تو این مایه ها بود)
      خیلی از این سوالا میتونه جوابش تو تفسیر قرآن باشه،شما تا حالا کتاب تفسیرو خوندی؟چون به قول پیامبر معجزه ی تمام قرن هاست
      خدا نمیتونه ساخته ذهن بشر باشه، به معجزه اعتقاد دارین؟

یا حضرت موسی عصایی که داشتو از جادوگر گرفته بود؟
      دنیا سراسر معجزه اس،اکثر افرادی که علمشون بالاتره بیشتر به وجود خدا پی میبرن مثل انیشتین
      بنظرم هر چی علم بشر بیشتر بشه سوالای بیشتریم براش پیش میاد
      مثل همین چراهایی که مطمئنم تو ذهن خیلی از ماهاست
      مشکل اینه در حال حاضر کسیو نداریم که بتونه با علم امروزی قانعمون کنه مثل پیامبر که تو زمان خودش تونست دینو گسترش بده
      به هیچکدوم از سوالها پاسخ ندادین.
      این سوالتون جای تفکر داره "
      مثلا یه نفر مثل پیامبر میتونه به تنهایی یه کتاب به اسم قرآن بنویسه؟"
      اصلی ترین دلیلی که میارن که قران نوشته پیامبر نیست و سخنان خداست این هست که پیامبر امی بود پس این سخنان نمیتونه کار پیامبر باشه.
      اگه شما یک فرمول ریاضی بسیار پیچیده به من بگین و بگین من تا به حال ریاضی نخوندم و این از طرف خداست میشه حرف شما رو قبول کرد.
      ولی اگه معلوم بشه شما رفیق یک ریاضیدان برجسته هستین بازم میشه قبول کرد فرمولی که ارائه دادین از طرف خداست.
      شما کسیو کنار پیامبر به نام سلمان فارسی دارین که از بچگی با تعلیمات مذهبی بزرگ شده و با ادیان مختلف آشنایی خوبی داره.
      سلمان فارسی همون رفیق ریاضیدان شماست که باعث میشه فکر کنم فرمولی که ارائه دادین از طرف خدا نیست.
      حتی تو اون زمان هم این عقیده بوده سوره نحل 103 رو بخونین
      http://www.parsquran.com/data/show.php?lang=far&sura=16&ayat=103&user=far&tran=2

گفتم هیچ جای قران آفرینش درست زمین و انسان گفته نشده و در مورد ماهیت خدا هم که بیشتر تصور یک انسان هست.

برای اینکه خدا این جهانو بیافرینه(جهان دوم بهش میگم) خودش باید در دنیای دیگه ای از قبل وجود داشته باشه(در دنیای اول). اون جهان دیگه رو کی آفریده.
      حالا در نظر بگیرین اون جهان اول باید قبل از وجود خدا وجود داشته باشه که خود خدا میشه یک آفریده وگرنه جهان اول مساوی خدای خالص میشه.
      خوب این خدای خالص چگونه شکل گرفته؟

ویرایش توسط sina_u : 27 دی 1398 در ساعت 22:17

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اصلی ترین دلیلی که میارن که قران نوشته پیامبر نیست و سخنان خداست این هست که پیامبر امی بود پس این سخنان نمیتونه کار پیامبر باشه.
      اگه شما یک فرمول ریاضی بسیار پیچیده به من بگین و بگین من تا به حال ریاضی نخوندم و این از طرف خداست میشه حرف شما رو قبول کرد.
      ولی اگه معلوم بشه شما رفیق یک ریاضیدان برجسته هستین بازم میشه قبول کرد فرمولی که ارائه دادین از طرف خداست.
      شما کسیو کنار پیامبر به نام سلمان فارسی دارین که از بچگی با تعلیمات مذهبی بزرگ شده و با ادیان مختلف آشنایی خوبی داره.
      سلمان فارسی همون رفیق ریاضیدان شماست که باعث میشه فکر کنم فرمولی که ارائه دادین از طرف خدا نیست.
      http://www.parsquran.com/data/show.php?lang=far&sura=16&ayat=103&user=far&tran=2

گفتم هیچ جای قران آفرینش درست زمین و انسان گفته نشده و در مورد ماهیت خدا هم که بیشتر تصور یک انسان هست.

برای اینکه خدا این جهانو بیافرینه(جهان دوم بهش میگم) خودش باید در دنیای دیگه ای از قبل وجود داشته باشه(در دنیای اول). اون جهان دیگه رو کی آفریده.
      حالا در نظر بگیرین اون جهان اول باید قبل از وجود خدا وجود داشته باشه که خود خدا میشه یک آفریده وگرنه جهان اول مساوی خدای خالص میشه.
      من گفتم اطلاعاتم کمه تو این مورد
      خودم یه مدت خیلی این سوالا ذهنمو درگیر کرده بودن یه بار تصمیم گرفتم از مرجعم بپرسم که گفت صلاح نیست انقدر تو این قضیه پافشاری کنی چون ذهن انسان محدوده ولی خدا نامحدوده
      قانعم نکرد:/ بعدم ارجاع داد به کتابای تفسیر
      همین آیه داره نقض میکنه حرف شما رو که میگین سلمان فارسی علمو به پیامبر یاد داده

یه سوال کلی:شما دنبال اثبات واسه وجود خدا میگردی؟

پ.ن:این بحثا واسه من جالبه
      ♡Be your Own HERO

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mysterious نمایش پست ها

من گفتم اطلاعاتم کمه تو این مورد
      خودم یه مدت خیلی این سوالا ذهنمو درگیر کرده بودن یه بار تصمیم گرفتم از مرجعم بپرسم که گفت صلاح نیست انقدر تو این قضیه پافشاری کنی چون ذهن انسان محدوده ولی خدا نامحدوده
      قانعم نکرد:/ بعدم ارجاع داد به کتابای تفسیر
      همین آیه داره نقض میکنه حرف شما رو که میگین سلمان فارسی علمو به پیامبر یاد داده

یه سوال کلی:شما دنبال اثبات واسه وجود خدا میگردی؟

پ.ن:این بحثا واسه من جالبه
      واقعا فکر میکنی جوابت دست کسایی که عمرشونو تو حوزه گذروندن هست.
      این آیه رو برات آوردم که بدونی این صحبت بی اساس نیست و اون موقع هم این نظر بوده.
      اگه این نظر درست باشه به نظرتون خیلی سخته سلمان یک خط دیگه بنویسه این کتابو من ننوشتم

من فکر نمیکنم کتب مذاهب مختلف سخن خدا باشه چون از نظر من پر از تناقض با تفکرات والای بشری هستن و در خیلی از جاها قانونهای نوشته دست بشر که بر اثر پیشرفت تمدن به وجود اومده از اونها بهتر هستن. پس قطعا جواب سوالم هم اونجا نیست.
      وقتی نمیدونم خدا وجود داره یا نه قطعا در پی اثبات یا ردش نیستم ولی ترجیح میدم تا از چیزی اطلاع درستی ندارم بهش اعتقاد هم نداشته باشم.

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه تمایل داشتین نظزتونو کامل بگین و نتیجه گیری کنین تا نظر کلیتون در مورد یک موضوع مشخص بشه و بتونیم در موردش صحبت کنیم.
      چون سعی میکنم کمتر بیام اینجا صحبت به این شکل زمانبر میشه.
      ممنون.

داداش بیخیال کسی مارو نمیفهمه اگرم بفهمه اشتباه میفهمه

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Unknown_ نمایش پست ها
      یک انسان یک دنیا، این اساس هستی هست. هر انسان خدای یک دنیا است که خودش انسان های اون دنیا است.،ساده تر بگم یعنی، هر اکشنی باعث میشه توی دنیای این انسان، یک انسان جدید با عاقبت و زندگی متفاوت تولید بشه، بنابراین انسان خدای این دنیایی هست که آفریده هاش هم خودش هستن.
      نظر بسیار ساده ایه چه فرقی بین یک حیوان و انسان هست به جز اینکه یکم مغز انسان پیچیده تره؟محدود کردن جهان به انسان و جدا کردن جهان از انسان یه اشتباه بنیادیه

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

این نظریه مطرحه که خدا یه موجودیه که فراتر از مکان و زمانه یعنی جز ذاتش هست که به مکان و زمان محدود نشه پس نمیشه گفت قبل از خلقت جهان چیکار میکرده یا کجا بوده چون به مکان و زمان محدودش میکنیم

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      +از کم استقبالی به اینجور تاپیکا و پر رونقی تاپیکای نفر قبلیتو چقد دوست داری یا بیا برات فال بگیرم بگذریم قبلا انجمن پر از بحث و جدل بود آدمای خفن و خوبی وجود داشتند ولی الان کم رونقه که تاثیر تلگرام و اینستا و ایناس

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      +از کم استقبالی به اینجور تاپیکا و پر رونقی تاپیکای نفر قبلیتو چقد دوست داری یا بیا برات فال بگیرم بگذریم قبلا انجمن پر از بحث و جدل بود آدمای خفن و خوبی وجود داشتند ولی الان کم رونقه که تاثیر تلگرام و اینستا و ایناس
      سلام

خب قبلا اعضای انجمن بیشتر شصتی و هفتادی بودن و اونزمان شبکه های مجازی وجود نداشت به این شکل....به همین دلیل و حوصله و درک عمیقم هرکسی برخورداست.. و برای بحث های اینچنینی خیلی پارامترها نیازه

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش بیخیال کسی مارو نمیفهمه اگرم بفهمه اشتباه میفهمه
      نظر بسیار ساده ایه چه فرقی بین یک حیوان و انسان هست به جز اینکه یکم مغز انسان پیچیده تره؟محدود کردن جهان به انسان و جدا کردن جهان از انسان یه اشتباه بنیادیه
      حتما لازم نیست همه درکت کنن. ممکنه بهت ایراد بگیرن با تاییدت کنن.
      نظر خودتو درست یا غلط بگو. تاپیک برای این هست تا بتونیم افکارمونو بدون ترس از نظرات دیگران نسبت به تفکراتمون بگیم.
      من اگه اصرار میکنم نظرتو کامل بگی برای این هست که بشه فهمید نظر کلیت چی هست یک ابتدایی داشته باشه یک نتیجه گیری داشته باشه.
      مثلا وقتی درباره خدا صحبت میکنی خدایی هست که توسط مذاهب ارائه شده یا تئوری هایی از خدا که دانشمندان ارائه میدن.
      برای همین برای خواننده یک سردرگمی بوجود میاد که تفکر دقیقت چی هست.

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واقعا فکر میکنی جوابت دست کسایی که عمرشونو تو حوزه گذروندن هست.
      این آیه رو برات آوردم که بدونی این صحبت بی اساس نیست و اون موقع هم این نظر بوده.
      اگه این نظر درست باشه به نظرتون خیلی سخته سلمان یک خط دیگه بنویسه این کتابو من ننوشتم

من فکر نمیکنم کتب مذاهب مختلف سخن خدا باشه چون از نظر من پر از تناقض با تفکرات والای بشری هستن و در خیلی از جاها قانونهای نوشته دست بشر که بر اثر پیشرفت تمدن به وجود اومده از اونها بهتر هستن. پس قطعا جواب سوالم هم اونجا نیست.
      وقتی نمیدونم خدا وجود داره یا نه قطعا در پی اثبات یا ردش نیستم ولی ترجیح میدم تا از چیزی اطلاع درستی ندارم بهش اعتقاد هم نداشته باشم.
      این سوالا که شما میپرسی مربوط به بعد زمان و مکان که واسه ما تعریف شده در صورتیکه خدا خارج از بعد زمان و مکان هست که اینم در حد گنجایش بشر نیست.خدایی که بشه نحوه بوجود اومدنشو توضیح داد که دیگه خدا نیس چون در اون صورت بشر هم شاید ی روز بتونه بهش برسه.
      خدا مسئول فجایعی ک انفاق میوفته نیست تمام اینا عواملش خود ادما هستن خدا که نمیتونه بیاد جلو کسی که جنگ رو شروع میکنه یا کار بدی انجام میده رو بگیره در اون صورت اختیار بشر نقض میشه این دنیای کثیف و این همه ظلم همش دست خود آدماست، بعدشم مفهوم عدالت و خوبی از نظر هر کس با اون یکی فرق داره چون ادما خودمحورن ، و بنظرم جهان عادلانه توی این دنیا هیچ وقت قابل تصور نیست اگه قرار بود هیچ مشکلی وجود نداشته باشه باید همه ادما یک شکل با ویژگی های کاملا یکسان از نظر هوش و جسم و ذهن و فکر و...بوجود میومدن و دیگه حتی جنسیتی هم نباید وجود داشت خب این جهان بینهایت بیخود بود و بنظرم تصورشم خنده داره.
      در نهایتم خدا واسه من حس هستش و باور دارم که هست حتی اگه صرفا برای آروم شدن خودم باشه. البته فقط وجود خدارو وگرنه درباره مسائل دین و مذهب و بقیه چیزا خیلی چیزا واسه خودمم سواله ایناهم نظر خودم‌بود و اطلاع زیادی درباره این موضوعات ندارم.
      رها چو برگ خسته در باد🍃

ویرایش توسط Uncertain : 29 دی 1398 در ساعت 23:54

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Eli.1997 نمایش پست ها

این سوالا که شما میپرسی مربوط به بعد زمان و مکان که واسه ما تعریف شده در صورتیکه خدا خارج از بعد زمان و مکان هست که اینم در حد گنجایش بشر نیست.خدایی که بشه نحوه بوجود اومدنشو توضیح داد که دیگه خدا نیس چون در اون صورت بشر هم شاید ی روز بتونه بهش برسه.
      خدا مسئول فجایعی ک انفاق میوفته نیست تمام اینا عواملش خود ادما هستن خدا که نمیتونه بیاد جلو کسی که جنگ رو شروع میکنه یا کار بدی انجام میده رو بگیره در اون صورت اختیار بشر نقض میشه این دنیای کثیف و این همه ظلم همش دست خود آدماست، بعدشم مفهوم عدالت و خوبی از نظر هر کس با اون یکی فرق داره چون ادما خودمحورن ، و بنظرم جهان عادلانه توی این دنیا هیچ وقت قابل تصور نیست اگه قرار بود هیچ مشکلی وجود نداشته باشه باید همه ادما یک شکل با ویژگی های کاملا یکسان از نظر هوش و جسم و ذهن و فکر و...بوجود میومدن و دیگه حتی جنسیتی هم نباید وجود داشت خب این جهان بینهایت بیخود بود و بنظرم تصورشم خنده داره.
      در نهایتم خدا واسه من حس هستش و باور دارم که هست حتی اگه صرفا برای آروم شدن خودم باشه. البته فقط وجود خدارو وگرنه درباره مسائل دین و مذهب و بقیه چیزا خیلی چیزا واسه خودمم سواله ایناهم نظر خودم‌بود و اطلاع زیادی درباره این موضوعات ندارم.
      اعتقاد به خدا از طریق مذهب یک بحث هست
      اعتقاد به خدا از این جهت که فقط حس میکنم باید خدا باشه و بهش اعتقاد دارم بحث دیگه.

شما اگه به خدا از طریق مذهب اعتقاد دارین باید قبول داشته باشین که پیامبر هم پیامبر خداست و احکامی هم که گفته بدون چون وچرا باید اجرا کنین.و من دلیلمو تو چند پست گفتم که چرا چنین چیزیو قبول ندارم.

در غیر اینصورت فقط حس میکنی که باید خدا باشه چون مثلا اگه نباشه عدالت زیر سوال میره و ... یعنی مذهبو قبول نداری ولی یه حسی بهت میگه خدا هست.

این دو تفکر با هم فرق دارن و شیوه زندگی متفاوتیو بوجود میارن.

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اعتقاد به خدا از طریق مذهب یک بحث هست
      اعتقاد به خدا از این جهت که فقط حس میکنم باید خدا باشه و بهش اعتقاد دارم بحث دیگه.

شما اگه به خدا از طریق مذهب اعتقاد دارین باید قبول داشته باشین که پیامبر هم پیامبر خداست و احکامی هم که گفته بدون چون وچرا باید اجرا کنین.و من دلیلمو تو چند پست گفتم که چرا چنین چیزیو قبول ندارم.

در غیر اینصورت فقط حس میکنی که باید خدا باشه چون مثلا اگه نباشه عدالت زیر سوال میره و ... یعنی مذهبو قبول نداری ولی یه حسی بهت میگه خدا هست.

این دو تفکر با هم فرق دارن و شیوه زندگی متفاوتیو بوجود میارن.

خب مشکل اینه که هیچ کس نمیتونه بگه این احکام که الان هست واقعا از زمان پیامبر بوده یا بعدا بوجود اومده
      من درباره بقیه ادیان مطالعه نداشتم و درباره اسلامم اطلاعاتم زیاد نیست اما چه طبق عقل سلیم چه سوالایی که از چن نفر مطلع پرسیدم گفتن که اسلام تحریف شده مخصوصا توی قسمت احکام، اصلا نمیشه این احکامی که الان هست رو مبنای اون موقع در نظر گرفت بعد اسلام حکومتایی که اومدن خیلی از مسائل و احکام رو به نفع خودشون پیش بردن و خب اینم هست که همیشه یه عده از دین واسه سو استفاده از آدما و کنترلشون برای منافع خودشون استفاده کردن و میکنن.

مبنای همه دین ها هم طبق گفته خدا اینه که ما به خودش برسیم به نظرم جزئیاتش دیگه چیزایی که میشه با عقل و منطقم ردش کرد یا قبولش کرد لزومیم واسه اثباتش نیس
      ولی میفهمم مشکل اصلی اینکه این احساسات توی اکثر جوونا هستش بخاطر جامعه ماست که مثلا داره دینی اداره میشه و باعث اینهمه تناقض شده.
      رها چو برگ خسته در باد🍃

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 22 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 22 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن