سلام.حفظ لغات ۵۰۴ برای کنکو فایده ای داره؟
برای کنکور ریاضی و تجربی اضافه کاریه
و خدایی که در این نزدیکی
میزند لبخندی
به تمام گره هایی که تصور دارم
همگی کور شدند...!
سلام
اگر میخواید کنکور منحصرا زبان بدید کتاب منحصرا زبان اناری کافیه و 504 بنظرم یکم بیشتر از سطحشه ولی برای منحصرا زبان میتونه به مقدار خوبی مفید باشه(در صورت وقت داشتن)
برای کنکور زبان عمومی هم که 100 درصد اضافه ست و اصلا لازم نیست.با وقتی که برای 504 میزارید میتونید تست کنکور لغت بزنید و میبینید که لغات 504 سطحشون بالاتر از کنکوره
من خودم 504 رو حفظم و ندیدم تو این 3 تا کنکوری که دادم لغتی بیاد که تو این کتاب باشه و تو کتاب خودمون نباشه
وقت طلاست اگر آزمون خاصی نمیدید حدالامکان این کتاب رو برای بعد کنکور نگه دارید
موفق باشید
*یقیــن چه خوب اندوه را میراند...*علی(ع)
سلام.دوستان گفتنی ها رو گفتند ولی اگه هدفتون از مطالعه 504 تسلط روی لغات خارج از کتاب کلوز و ریدینگ هست که نیازی به مطالعه اش نیست.همون ریدینگهای کنکور های مختلف ریاضی تجربی انسانی هنر زبان و خارج رو از 90 تا 98 (میشه 108 ریدینگ و 54 کلوز) کار کنید میبینید بیشتر لغات خارج از کتاب در کنکور های قبل تکرار شدند.برای کنکور زبان هم به نقل از اقای اناری میگم که ایشون گفته بودن در کانالشون که 504 جزو منابع کنکور سراسری و کنکور زبان نیست .برای کنکور ارشد هست.

خیلی زیاده
لغت های کتاب اناری رو بخون
تموم که شد
کنار کتاب درک مطلبش هم یه دیکشنری داره
اونم بخون
دیگه ترکوندی لغتارو
![]()
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
یه لغت نامه همراه درک مطلب شهاب اناری هست لغتای خوبی داره که خیلیاشو تو درک مطلبای کنکوری دیدم
یه کار دیگه اینه که همه کنکورای زبانو بررسی کنی
مثلا همه عمومیای ۶ سال اخیر رو
هر لغت جدیدی دیدی بنویسیش و حفظ کنی
زیاد حاشیه نرید با لغتای کتابم میتونید ۶۰ درصد سوالاتو(غیر از گرامر) حل کنید که ۲۰ درصدم گرامر کنارش میزنید میشه ۸۰
تنهایی تمامی معادلات را بهم میزند
عشق و تنهایی ، چون دم و بازدم دچار یکدیگرند
گاهی برای فرار از تنهایی ، عاشق میشوی و گاهی برای فرار از عاشقی تنها
فایده ک داره ب هر حال دامنه لغاتت میره بالا شاید یه چن تایی ش ب دردت بخوره از اون همه
شما اگ لغات کتاب کمک درسی رو خوندید و فول شدید با لغات کتاب
میتونید اقدام کنید برا خوندن این
توو یوتیوب هم کانال هس ک اموزش داده
میتونید توو تایم های استرراحت اینارو گوش بدید ک وقت گیرم نباشه
ولی ب هر حال انچنان لازم نیست شاید فقط چن تا لغتش ب دردت بخوره ن همه ش
https://www.youtube.com/watch?v=gYFZCieqOC0&t=90s
https://www.youtube.com/watch?v=ijhU8VjnfF4
کلا برای کنکور هرچی لغت بیشتر بدونی مثل برگ برنده میشه برایت،اما لازم نیست این قدر وقت گذاشتن،خودم همیشه ریدینگ وکلوز که کار می کردم لغات جدید را می نوشتم در دفتری جداگانه که الحق و الانصاف اثر خیلی مثبتی روی روند من داشت با مطالعه این دفتر...
اگ تایم اضافی داری علاوه بر لغات کتاب درسی خوبه که بلد باشی
ولی خب لغت حفظ کردن تنها به درد نمیخوره باید تمرین و تکرار انجام بدی تاخوب حفظت بشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)