وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .

آقا منبع پیشنهادیتون واسه ی کسی که فیزیک نخونده کلا چیه.
من متاسفانه توی فیزیک خیلی کم کار بودم پارسال و البته مریضی هم نمیزاشت برنامه هام اجرا بشه و فقط در حد نهایی بلد بودم که یه هیفده هیجدهی بگیرم و خلاص.
وضعیتم توی دوازدهم بدک نیست ولی پایه چیزی بلد نیستم متاسفانه.
به نظرتون زدن کتابه جمعبندی توی این موقع مناسبه؟ چون وقته خیلی زیادی نیست که بخوایم از اول تا آخره یه منبع رو بزنیم.
واسه ی ادبیات هم یه منبع برای قواعد و آرایه میخواستم. قواعدم خیلی ضعیفه و درسنامه ی قابل فهم لازم دارم.

فیزیک پایه خیلی سبز ، فیزیک ۳ الگو و یا میکرو و یا خیلی سبز
ببین با توجه به شرایطت مجبوری از اول بخونی ولی نه کامل . تست های نشان دار خود کتاب هارو باید بزنی و خیلی زیاد هم نیست
به مرور بیا جلو و همزمان هم با برنامه کانون پیش بیا
این ۵ هفته رو بذار روی فیزیک ۱ که کامل جمع کنی
تا عید هم فیزیک ۲ بخون (برنامه جدا واسشون داشته باش)
بعد عید هم دگ کاملا منطبق با کانون
من میخواستم توی این چهار هفته فیزیک 2 رو بخونم چون بازم تسلطم روی فیزیک 2 خیلی بیشتر از فیزیک یکه. به نظرتون فرقی داره 1 بخونم یا 2؟ چون من میخواستم دوتا از فصل های یک رو حذف کنم و فقط گرمارو بخونم با چگالی.
بعدش من منبع. آموزشیم چی باشه؟ فیلم های آلا به نظرتون مفیده و میتونه موتورمو راه بندازه تا درصده 50 برسونم؟

نه مشکلی نداره
اگه تسلط بیشتری داری فیزیک ۲ بخون
فیزیک ۱ ، کار وانرژی رو که حتما باید بخونی عزیز چون پیشنیاز دینامیکه
فیزیک ۱ فصلاول هم خلی سادست چرا میخوای حذف کنی
من فیلم کلا ندیدن و بنظرم نیازی هم نیست
نهایتا تدریس خصوصی . ولی این زمان رو بذار روی کتاب های تست . چون فیزیک ۱ و ۲ هم انقدر سنگین نیستن که نشه خودخوان یادگرفت
سلام آقای غیور ببخشید چند سوال داشتم. اول اینکه داروسازی اصفهان به نظرتون تو سهمیه منطقه 3 چه رتبه میخواد؟ دوم اینکه راستش من ترازم حدود 5000 هست یعنی صفر صفر نیستم تقریبا عمومیا حدود 40 - 50 میانگین میزنم اختصاصیا هم فیزیک 50-60 و ریاضی 30-40 میزنم و زیست و شیمیم ضعیفه به نظرتون میشه تو این 6 ماه بتونم یه رتبه 3 رقمی با این وضعیت سهمیه ها ( که شنیدم میگن خیلیاش برداشته شدن) بیارم؟
داداش من مشاور و اینا نیستم ولی دوستام توی کنکور 98 بعضیاشون درصدای ریاضی و فیزیکشون نزدیکه 90 بود ولی چون شیمی زیستشون زیره شصت بود حتی نزدیکه پزشکی ام نشد رتبشون. سعی کن خیلی وقت بزاری روی زیست و شیمی مخصوصا زیست, واقعا کمبودو توی بعضی درسا جبران کرد طبق اون کارنامه هایی که از دوستام دیدم

سلام شبتون بخیر
راستش درمورد داروسازی اطلاعی ندارم از سایت کانون خیلی راحت میتونید با کارنامه پیدا کنین
سهمیه ها هنوز برداشته نشده و نهایتا واسه ۱۴۰۰ ...
آره قطعا میشه
تراز ۵۰۰۰ تا ۶۵۰۰ کمتر از ۲ ماه و نیم نیاز دارید (من خودم ۳ هفته از ۵۴۰۰ تا ۶۹۹۰)
ولی بعدش یکم سخت میشه که نیازی هم نیست چون با ۶۵۰۰ ۳ رقمی میشه اورد
زیست و شیمی حرف اول رو میزنن و اصلا به درصد ریاضی و فیزیک بسنده نکنید . چون ریاضی و فیزیک هرچقدر هم خونده باشین ممکنه سوالایی توی کنکور بدن که تازه باشه و هول کنین و ... ولی زیست و شیمی خوندن و نتیجه گرفتنشون قطعیه
عمومیارو شدیدا بکشید بالا که تاثیرشون سالای اخیر وحشتناک شده
روی دینی خصوصا تمرکز ویژه ای کنید که مطمئن باشید کنکور ، دینی یکی از سخت ترین دروسه (طبق آزمونای موسسات)
پنج تا سوال دارم ممنون میشم جواب هر دو رو کامل بدی :
سوال صفر:برای انگلیسی کنکور کتاب کار های کتاب درسی هم باید خوند؟ چون نظام جدید ها کتاب کار هم دارن برای انگلیسی یا نه فقط انگلیسی دهم و یازدهم و دوازدهم کافی خوندنش؟ بعد برای ادبیات هم کتاب های نگارش باید خوند چون کتاب نگارش هم دارن نظام جدید ها یا نه صرفا فقط کتاب فارسی دهم و یازدهم و دوازدهم خونده شه کافی؟
سوال اول: آموزش فضای ریاضی جامع مهر و ماه (نه ریاضی جامع دوجلدیش )برای کسایی که توی ریاضی ضعیف هستن خوبه؟(صرفا برای آموزش ) بعد برای تست هم ترکیب ریاضی کامل میکرو طلایی (فقط تست های آموزشی و جمع بندیش) و تست های نشان دار ریاضی جامع خط ویژه که خود کتاب مشخص کرده کافی؟
سوال دوم: برای دینی میکروطلایی گاج خوبه؟ بعد توی دینی آیات ابتدای درس رو نباید برای کنکور خوند؟
سوال سوم: برای زیست دهم و یازدهم و دوازدهم خیلی سبز و میکرو پایه و میکرو دوازدهم همه رو داشته باشیم کافی برای کنکور؟(هم از نظر درس نامه هم تست)
سوال چهارم: این منابع برای کنکور خوبه یا نه؟( برای یه کسی که از نظام قدیم اومده نظام جدید و پایه ضعیف داره)
فیزیک: فیزیک پایه و دوازدهم خیلی سبز
شیمی:شیمی مبتکران برای هر سه سال دهم و یازدهم و دوازدهم
زیست: زیست پایه و دوازدهم میکرو نقره ای گاج و سه جلدی های خیلی سبز + عکس و مکث میکرو طلایی گاج
عربی: عربی کامل میکروطلایی گاج تک جلدی+فنون ترجمه و قواعد عربی مینی میکرو طلایی گاج+واژگان سطر به سطر عربی مینی میکروطلایی گاج
ریاضی:ریاضی کامل میکروطلایی کنکور دو جلدی( فقط تست های نشانه دارش ) و آموزش شگفت انگیز ریاضی جامع مهروماه برای (درسنامه ) و خط ویژه ریاضی جامع گاج(فقط تست های نشانه دارش) و موج آزمون ریاضی نشر الگو
فارسی:فارسی جامع میکرو طبقه بندی گاج دوجلدی + موضوعی های نشرالگو
دینی: دینی کامل میکروطلایی دو جلدی همراه لقمه طلایی آیات و نکات کنکور دینی مهر و ماه
انگلیسی: انگلیسی جامع خیلی سبز + درک مطلب و کلوزتست مینی میکروطلایی گاج+واژگان سطر به سطر و گرامر مینی میکروطلایی گاج
ویرایش توسط sina_hp : 02 دی 1398 در ساعت 07:44
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)