سلام دوستان سوالی ازتون داشتم!
با سر وصدا چه طوری درس میخونی؟؟
راستش این موضوع منو خیلی درگیر کرده!!
داستان درس خوندن من اینه که صبح از 6 تا 11 میخونم.خیلی خوب!بعدش بامشکلات زیادی روبه رو میشم .به ترتیب ساعت:11صبح شده پسر آپارتمان بقلی که اتاق به اتاقه منه یادش میافته باید آهنگ گوش بده!!اصلا این منو کشده صدای آهنگ تقریبا بی نهایته!!تازه بعضی موقع ها رپ میذاره دست میزنه!!ههههه خیلی بسی جواده!!(منظورم خودمه):میگی باشه یکم تحمل میکنم یارو آهنگشو بقطعه!ساختمون روبه رو مون یه شرکته خصوصیه همشون هم جوون.اینا هر 15minیه بار میان تو تراسشون جوک میگن هرهر میخندن!!صدا تا بی نهایت!!من موندم این چه جور کاریه.منم میخوام برم کار کنم هی تو فاز استراحت باشم!!هه هه.حالا ساعت نزدیک 8شبه.پدرم اومده خونه.TVرو روشن میکنه با صدای ملایم البته چون اتاقم نزدیکهTVه صداش تو اتاقم اکو میشه !!به پدرم میگم لطفا کم کن صداشو ایشون هم کم میکنه ومیگه دخترم من از 7 صبح رفتم الان اومدم(8شب)تا الان میتونستی 12ساعت درس بخونی!! نمی دونم واقعا چی بگم.چون 8 شب تمومه اون یکی صداها قطع شده این یکی شروع شده!!گفتم برم کتابخونه.کتابخونه محل ما بالا یه پاساژه!!میخوای بری باید کلی دعا کنی حرفی بت نزنن که ذهنتو درگیر کنه وبخوای جوابشو بدی!!و هزار دلیله دیگه که فک کنم خودتون بهتر بدونین!!
حالا با این تفاسیر شما چه پیشنهادی دارید؟!!