خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 66
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات

با سر وصدا چه طوری درس میخونی؟؟

سلام دوستان سوالی ازتون داشتم!

راستش این موضوع منو خیلی درگیر کرده!!
      داستان درس خوندن من اینه که صبح از 6 تا 11 میخونم.خیلی خوب!بعدش بامشکلات زیادی روبه رو میشم .به ترتیب ساعت:11صبح شده پسر آپارتمان بقلی که اتاق به اتاقه منه یادش میافته باید آهنگ گوش بده!!اصلا این منو کشده صدای آهنگ تقریبا بی نهایته!!تازه بعضی موقع ها رپ میذاره دست میزنه!!ههههه خیلی بسی جواده!!
      (منظورم خودمه):میگی باشه یکم تحمل میکنم یارو آهنگشو بقطعه!ساختمون روبه رو مون یه شرکته خصوصیه همشون هم جوون.اینا هر 15minیه بار میان تو تراسشون جوک میگن هرهر میخندن!!صدا تا بی نهایت!!من موندم این چه جور کاریه.منم میخوام برم کار کنم هی تو فاز استراحت باشم!!هه هه.حالا ساعت نزدیک 8شبه.پدرم اومده خونه.TVرو روشن میکنه با صدای ملایم البته چون اتاقم نزدیکهTVه صداش تو اتاقم اکو میشه !!به پدرم میگم لطفا کم کن صداشو ایشون هم کم میکنه ومیگه دخترم من از 7 صبح رفتم الان اومدم(8شب)تا الان میتونستی 12ساعت درس بخونی!! نمی دونم واقعا چی بگم.چون 8 شب تمومه اون یکی صداها قطع شده این یکی شروع شده!!گفتم برم کتابخونه.کتابخونه محل ما بالا یه پاساژه!!میخوای بری باید کلی دعا کنی حرفی بت نزنن که ذهنتو درگیر کنه وبخوای جوابشو بدی!!و هزار دلیله دیگه که فک کنم خودتون بهتر بدونین!!
      حالا با این تفاسیر شما چه پیشنهادی دارید؟!!
      ویرایش توسط n.rajaei : 17 مهر 1392 در ساعت 12:32

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط n.rajaei نمایش پست ها

داستان درس خوندن من اینه که صبح از 6 تا 11 میخونم.خیلی خوب!بعدش بامشکلات زیادی روبه رو میشم .به ترتیب ساعت:11صبح شده پسر آپارتمان بقلی که اتاق به اتاقه منه یادش میافته باید آهنگ گوش بده!!اصلا این منو کشده صدای آهنگ تقریبا بی نهایته!!تازه بعضی موقع ها رپ میذاره دست میزنه!!ههههه خیلی بسی جواده!!میگی باشه یکم تحمل میکنم یاره آهنگشو بقطه(منظورم خودمه)!!ساختمون روبه رو مون یه شرکته خصوصیه همشون هم جوون.اینا هر 15minیه بار میان تو تراسشون جوک میگن هرهر میخندن!!صدا تا بی نهایت!!من موندم این چه جور کاریه.منم میخوام برم کار کنم هی تو فاز استراحت باشم!!هه هه.حالا ساعت نزدیک 8شبه.پدرم اومده خونه.TVرو روشن میکنه با صدای ملایم البته چون اتاقم نزدیکهTVه صداش تو اتاقم اکو میشه !!به پدرم میگم لطفا کم کن صداشو ایشون هم کم میکنه ومیگه دخترم من از 7 صبح رفتم الان اومدم(8شب)تا الان میتونستی 12ساعت درس بخونی!! نمی دونم واقعا چی بگم.چون 8 شب تمومه اون یکی صداها قطع شده این یکی شروع شده!!گفتم برم کتابخونه.کتابخونه محل ما بالا یه پاساژه!!میخوای بری باید کلی دعا کنی حرفی بت نزنن که ذهنتو درگیر کنه وبخوای جوابشو بدی!!و هزار دلیله دیگه که فک کنم خودتون بهتر بدونین!!

با سروصدا اصلا امکان نداره درس خوند...من که نمیتونم..ولی به شما پیشنهاد میکنم یه جای ارومی رو برای خوندن درس انتخاب کنید...همیشه تمرکز مهمترین قدم یادگیریه..موفق باشی

از دوستانی که برات مزاحمت ایجاد میکنن خواهش کن و براشون توضیح بده که نمیتونی با سرو صدای اونا درس بخونی...اگه جواب نداد با بزرگترت برو ...بوققققققققققققققققققققق. ...خخخخخخخخ
      وقتی داری یواشکی یک غلطی میکنی
      علاوه بر چپ و راست
      به بالا هم یک نگاهی بنداز

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      یه پیشنهاد اساسی===خونتون رو عوض کنید!!!!همین!!

ولی اگه هم نتونستید خونتون رو عوض کنید به نظرم از این گوش گیرا هستن که بچه ها تو محیط شلوغ میزارن و درس میخونن بزارید اصلا صدا هارو دیگه نمیشنوید و با خیال راحت درس بخونید اگه خواستید بگید لینک براتون میزارم خرید کنید!!!

فعلن ...!!!

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آها من برای سر و صدا یه هندزفری میزارم تو گوشمو اهنگ رو هم تا حدی میزارم که صدای کسی رو نشنوم
      آخه همیشه یادم میره دارم اهنگ گوش میدم زیاد توجه نمیکنم بهش
      البته برای بعضی درسا نمیشه اینکارو کرد اما برای درسایی مثل ریاضی و فیزیک و شیمی راحتم
      برای تو نمیدونم شاید جواب نده چون بازم یه صدای دیگه به سرو صداها اضافه میشه

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      حالا در این حدم نه ولی همیشه اصرار بر این نداشته باشید که موقع درس خوندن سکوت مطلق حاکم باشه و شرایط کاملا بر وفق مراد شما باشه چون عمرا همچین شرایط ایده آلی رو سر جلسه کنکور نمیبینید و اگر به سکوت مطلق عادت کرده باشید، سر جلسه با کوچیکترین صدایی به هم میریزید

این قضیه فقط برای صدا صادق نیس، سردی و گرمی هوا و خیلی چیزای دیگه هم نباید همیشه طبق ایده آل شما باشه

بی ادبیه ولی حتی وقتی دس به آب هم دارید نرید و به درس خوندن و تست زدنتون ادامه بدید تا بتونید با این وضع هم تمرکز بکنید
      تجربه کردم که میگم!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حرفا رو بچه ها گفتن
      یه جورایی عرایض بنده جمع بندی فرمایشات دوستان هست.
      اتسفاده از گوش گیر
      به هیچ عنوان موزیک گوش نده هنگام درس
      تذکر فوق العاده محترمانه به همسایه بغلی
      رفتن (با چادر و بدون آرایش) به کتابخونه
      راه غیراخلاقی:
      غربتی بازی در آوردن برای پدر که من دارم واسه شما درس میخونم همه فلان میکنن شما چی.....
      (:

بعدا نوشت»
      مهدیه راست میگه مثلا خودم میرفتم خونهمادر بزرگم خیلی خوب بود.
      ویرایش توسط No Name : 17 مهر 1392 در ساعت 15:04

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      صبحا که راحتین هیچی
      ولی از ظهر به بعد برید کتابخونه ........تنها راه همینه
      یا اگه میتونیدو راحت هستین برید خونه اقوامی که میدونین خونشون خلوته وساکته
      چه زیباست
      اگر حاجت دلت..
      با حکمت خدایت...
      یکی باشد

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khabalod
      نمایش مشخصات
      اوه چجوری تحمل میکنی تو؟؟؟؟؟؟؟؟ما خونه قبلیمون روبروش پسرا همسایمون خودشون کنکور داده بودن اومده بودن ی زمین والیبال راه انداخته بودن تا اخرای شب هم بازی میکردن کلا رو اعصابم بودن.مامانم رو میفرستادم ک ساکتشون کنه.مامانت رو بفرس ک ب همسایه ها تذکر بده.ب بابات یا مامانت بگو ببرنت کتابخونه هیچکی هم نمینتونه چیزی بگه ک حواست پرت بشه یا اگه میخوای تنهایی بری لباسای ساده بپوش که هیچکی ب خودش این جرئتو نده ک بخواد چیزی بگه

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیابون ماهم فوق العاده شلوغه جلو خونمونم دارن یه آپارتمان میسازن دیگه سرصدای اون از همه بدتر

اما من تحمل میکم و سعی میکنم توجه نکنم چون چاره ی دیگه ای ندارم ..
      .
      http://www.8pic.ir/images/43234048140810718855.jpg

چــ تقدیرے از ایـטּ بهتـــر کــاز عشــق تــو میمیرم ...

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      حالا اینا خوبه من یه داداش 2 ساله دارم که ناتنی هم هست
      مادرش که میشه زن بابام اینو میفرسته سر و صدا راه میندازه در حد ورزشگاه سانتیاگو برنابئو

بد وضعیه جون داداش

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما ها زیادی خوبین
      سال سرنوشت ساز زندگیتون یخورده جدی باشین
      من طبقه ی بالا به کل در اختیارمه
      هیچکس جرات نمیکنه تو طبقه بالا باهام حرف بزنه
      از بچه ی 1 ساله گرفته تا داداشم که 10 سال ازم بزرگتره

همسایتون رو هم باید حالشو بگیری اگه کسی تو خونه هست بفرست بره تذکر بده اگه گوش نکردن
      یکی رو بفرس سه چار تا نر و ماده بزاره زیر گوششون تا آدم شن
      اون جوون های روبه رویی ـتون هم میتونی به 110 بزنگی بگی اینا مزاحمت ایجاد میکنن
      ..
      ..
      ..

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi7543 نمایش پست ها
      حالا اینا خوبه من یه داداش 2 ساله دارم که ناتنی هم هست
      مادرش که میشه زن بابام اینو میفرسته سر و صدا راه میندازه در حد ورزشگاه سانتیاگو برنابئو

بد وضعیه جون داداش
      خیلی ببخشید

کسی اگه با من اینکارو بکنه کاری میکنم روزی هزار بار ارزوی مرگ کنه
      یه ماسک ترسناک بخر بچه اومد تو یه کار کن دل و روه ـش به گردنش پاپیون شه
      ..
      ..
      ..

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه به جات بودم با یه فیلیپینی ناک اوتش میکردم !
      البته بعدم با کف گرگی میرفتم توی حلقش!
      بزرگترین خطر در زمان پیروزی رخ میدهد.
      امضا؛ ناپلئون بناپارت

ویرایش توسط as1374 : 18 مهر 1392 در ساعت 00:21

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AMIR BEKAM نمایش پست ها
      شما ها زیادی خوبین
      سال سرنوشت ساز زندگیتون یخورده جدی باشین
      من طبقه ی بالا به کل در اختیارمه
      هیچکس جرات نمیکنه تو طبقه بالا باهام حرف بزنه
      از بچه ی 1 ساله گرفته تا داداشم که 10 سال ازم بزرگتره

همسایتون رو هم باید حالشو بگیری اگه کسی تو خونه هست بفرست بره تذکر بده اگه گوش نکردن
      یکی رو بفرس سه چار تا نر و ماده بزاره زیر گوششون تا آدم شن
      اون جوون های روبه رویی ـتون هم میتونی به 110 بزنگی بگی اینا مزاحمت ایجاد میکنن
      راستیش این پسره که همسایه نیست آپارتمان بقلیه!!بعدشم ما تذکر دادیم اونا گوش نمیدن!!راستی درسته خونمون بزرگه ولی دوبلکس نیست که برم یه جای دیگه!!وهمچنین ما اهل این کارا(یکی رو بفرس سه چار تا نر و ماده بزاره زیر گوششون تا آدم شن!!) نیستیم داداش!!
      ویرایش توسط n.rajaei : 18 مهر 1392 در ساعت 01:36

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط n.rajaei نمایش پست ها

داستان درس خوندن من اینه که صبح از 6 تا 11 میخونم.خیلی خوب!بعدش بامشکلات زیادی روبه رو میشم .به ترتیب ساعت:11صبح شده پسر آپارتمان بقلی که اتاق به اتاقه منه یادش میافته باید آهنگ گوش بده!!اصلا این منو کشده صدای آهنگ تقریبا بی نهایته!!تازه بعضی موقع ها رپ میذاره دست میزنه!!ههههه خیلی بسی جواده!!
      (منظورم خودمه):میگی باشه یکم تحمل میکنم یارو آهنگشو بقطعه!ساختمون روبه رو مون یه شرکته خصوصیه همشون هم جوون.اینا هر 15minیه بار میان تو تراسشون جوک میگن هرهر میخندن!!صدا تا بی نهایت!!من موندم این چه جور کاریه.منم میخوام برم کار کنم هی تو فاز استراحت باشم!!هه هه.حالا ساعت نزدیک 8شبه.پدرم اومده خونه.TVرو روشن میکنه با صدای ملایم البته چون اتاقم نزدیکهTVه صداش تو اتاقم اکو میشه !!به پدرم میگم لطفا کم کن صداشو ایشون هم کم میکنه ومیگه دخترم من از 7 صبح رفتم الان اومدم(8شب)تا الان میتونستی 12ساعت درس بخونی!! نمی دونم واقعا چی بگم.چون 8 شب تمومه اون یکی صداها قطع شده این یکی شروع شده!!گفتم برم کتابخونه.کتابخونه محل ما بالا یه پاساژه!!میخوای بری باید کلی دعا کنی حرفی بت نزنن که ذهنتو درگیر کنه وبخوای جوابشو بدی!!و هزار دلیله دیگه که فک کنم خودتون بهتر بدونین!!
      من معمولا دروس اختصاصی وث دیف و حسابان رو تو شلوغی و سروصدا میخونم

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)