X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Sara- نمایش پست ها
      سلام !
      میگم ما چون شبیه هم هستیم!
      علتشم درس نخوندنه!
      اونا اراده داشتن درس خوندن و خوندن
      پی بهانه ها بالا نیمدن..
      نگفتن از شنبه شروع میکینم
      نگفتن سخته این بحث
      و شایدم بتونیم بگیم امکاناتشون بهتر بوده که البته خیلی هم تاثیر نداره ولی خب بی تاثیرم نیست.

بله
      قطعا تلاش کردن
      خیلیاهم بودن تو همون مدارس که قبول نشدن چیزی چون تلاش نکردن و نخاستن

ولی امکانات هم تاثیر زیاد داشته
      معلماشون باهاشون زیاد کار میکرده دستشون و فکرشون بیشتر از حد کتاب تقویت شده

ما جایی بودیم که معلممون گام به گام داشت سرکلاس یه نگاه به گام به گام میکرد بعد میرفت تمرین رو حل میکرد
      ینی در این حد همت نمیکرد از قبل حفظ کنه
      من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت

2. Top | #17
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط V_buqs نمایش پست ها
      یکی رتبه 10 شده نوشته از کلاس پنجم آزمون کانون شرکت میکردم

اونوقت من میخام شرکت کنم باید دودوتا چارتا کنم ببینم پولم میرسه یا نه

وضعیتو -_-

من از آخر کلاس چهارم فهمیدم درست روز آخر ثبت نام کنکور سال 97
      مدیرمون زنگ زد خونمون گفت کنکور میدونی چیه
      گفتم نه گفت برو این سایت ثبت نام کن و ... میری سرجلسه بهت کیک ساندیس میدن

منم نتو زیر و رو کردم تا اینجارو پیدا کردم
      من شرایطو داشتم نمونه دولتی هم میرفتم معلمام خوب بودن کلاس خصوصی هم میرفتم کلاسام میپیچوندم))))
      الان مثل خر پشیمونم
      جزوه استاد فیزیکمو نگاه کردم یه لحظه حس کردم طراح سواله)))

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aryan- نمایش پست ها
      کامنت بعضی دوستان چقدر دردناکه و آدم غصه می خوره. بگذریم.....

اما برای تایم مطالعه. ببینید بچه هایی که از تابستون شروع می کنن من بهشون توصیه می کنم مثلا با 4 ساعت برای هفته اول و بعد 6 ساعت برای ادامه و نهایتا در اواسط شهریور به 8 ساعت برسونن.

شما برای اینکه عادت به ساعت مطالعه بالا داشته باشید باید از صبح زود مثلا 7:30 دقیقه مطالعه رو شروع کنید. اختصاصی های اصلی (زیست و شیمی هر روز تو برنامه باشه و 2 ساعت) باقی اختصاصی ها به این صورت که مثلا امروز ریاضی فردا فیزیک.

در کل اگر عادت کنید معمولا بعد 3 تا 4 هفته عادت می شه براتون که صبح زود شروع کنید مشکل قابل حله. از اون طرف هم شب دیگه 11 خواب باشید که صبح بتونید زود بلند شید. اینم یادتون باشه مطالعه پیوسته باشه مثلا اگر 2 ساعت زیست هست حتی آمریکا بمب اتم زدم شما تکون نخوری. اگر محیط خونه اجازه نمی ده برید کتابخونه. هرچند که تازگی شنیدم ساعات کاری شون از 9 صبح شده. به هر حال پیوسته درس بخونید و وسطش حتی برای آب خوردن یا هیچ کاری بلند نشید. بعد 3 یا 4 هفته دیگه عادت می کنید.

اینترنت رو هم به ساعاتی خاص محدود کنید. خصوصا تلگرام و اینستا.........
      ممنون باز
      سوال دیگه با توجه به اطلاعاتی ک ه از شرایطم دادم بنظرتون برای زیست و شیمی چه کاری رو میلنگم احتمالا؟

ریاضی فیزیک رو هم ضعیفم واقعا و خب اونارو میدونم باید فقط بخونم اما زیست و شیمی درصدم به ی نقطه ای رسیده توی مطالعه ی درسنامه چیز جدیدی یاد نمیگیرم ولی توی مسئله سرعتم پایینه و گیر میکنم پیشنهادتون برای این مورد چیه

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      د همین دیگه
      بعدم افتخار میکنن ما کلاس نرفتیم و مشاور نداشتیم
      د لامصب با اون مدرسه و معلماتون به کلاس و مشاوره هم احتیاج داشتید؟
      مثلا دوست من میرفت پیش یکی از مشاوره های سرشناس شهرمون و کلاس خصوصی و این کلاسای قلمچی و کلا خدا تومن خرجش کردن تا رتبش شد زیر 300
      اگه این همه امکانات نداشت میتونست خداوکیلی؟
      پ.ن:تاپیک رو به حاشیه نکشیم

@V_buqs
      ویرایش توسط -Sara- : 17 مهر 1398 در ساعت 11:45

5. Top | #20
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سابقه کنکور نشون داده کسی ک بخواد قبول بشه میشه چ با امکانات چ بی امکانات!بی امکانات سخت هست ولی غیرممکن نیس

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BenN نمایش پست ها
      ممنون باز
      سوال دیگه با توجه به اطلاعاتی ک ه از شرایطم دادم بنظرتون برای زیست و شیمی چه کاری رو میلنگم احتمالا؟

ریاضی فیزیک رو هم ضعیفم واقعا و خب اونارو میدونم باید فقط بخونم اما زیست و شیمی درصدم به ی نقطه ای رسیده توی مطالعه ی درسنامه چیز جدیدی یاد نمیگیرم ولی توی مسئله سرعتم پایینه و گیر میکنم پیشنهادتون برای این مورد چیه
      خواهش می کنم. متشکرم.

نظر دادن خیلی سخته، شاید مشکل شما عدم تسلط کافی باشه. باید ساعت مطالعه بالایی برای این 2 درس یعنی زیست و شیمی هر روز بذارید، از روی کتاب درسی بخونید و کتاب رو در زیست خوب حفظ کنید خصوصا شکل ها رو، شیمی هم بیشتر محاسباتی هست و 40 درصد حفظی.

خیلی سبز هم برای زیست کامل مطالعه کنید. هر کدوم از این دو درس رو در روز حداقل 90 تا 120 دقیقه مطالعه کنید و خلاصه نویسی.
      مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور

در اولین فرصت به سوالتون پاسخ داده خواهد شد.

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BenN نمایش پست ها
      ممنون باز

خواهش می کنم. متشکرم.

نظر دادن خیلی سخته، شاید مشکل شما عدم تسلط کافی باشه. باید ساعت مطالعه بالایی برای این 2 درس یعنی زیست و شیمی هر روز بذارید، از روی کتاب درسی بخونید و کتاب رو در زیست خوب حفظ کنید خصوصا شکل ها رو، شیمی هم بیشتر محاسباتی هست و 40 درصد حفظی.

خیلی سبز هم برای زیست کامل مطالعه کنید. هر کدوم از این دو درس رو در روز حداقل 90 تا 120 دقیقه مطالعه کنید و خلاصه نویسی.
      مشاوره تحصیلی و برنامه ریزی کنکور

در اولین فرصت به سوالتون پاسخ داده خواهد شد.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن