X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11

موضوع: زيست100

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Question زيست100

سلام استاد.من درسام عاليه وهمه درس هارو مفهومي ميخونم.و امسال ميرم پيش تجربي.بنظر شما شركت در كلاس كنكو رواقعا ضروري است؟؟اگه خودم از كتاب هاي تستي استفاده كنم ميتونم به عالي ترين درجه موفقيت برسم؟؟/ابا اينكه معلم هاي مدرسمون چندان عالي و كنكوري تدريس نميكنن/از اين به بعد چگونه ميتونم واسه خودم برنامه ريزي كنم تا بتونم در اين درس درصد عالي كسب كنم؟؟از اول تابستان تا امروز بسياري از مباحث پايه رو مطالعه كرده ام و مباحث خيلي كمي باقي مانه.من در نحوه برنامه ريزي واسه درسام مشكل دارم ميشه راهنمايي كنين؟؟؟؟؟؟تو يه روز چندتا درس بخونم بهتره؟بنظر جناب عالي كدام كتاب ها در اين در عالي تر هستن؟؟زمين رو چطور بخونم؟

باتشكر فراوان از استاد گرامي
      ميشه سريع تر جواب بدين

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      قوانین سایت

قانون شماره 5) لطفا" از ارسال تاپیکهای تکراری جدا" خودداری فرمایید. قبل از ایجاد تاپیک یا طرح سوال با استفاده ازگزینه جستجو از عدم وجود مطلب ارسالی در انجمن ها مطمئن شوید.. از نوشتن یک سوال و یا یک نامه درانجمن های مختلف خودداری فرمایید.

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      سلام خدمت شما دوست عزیز..!!!

بازم با اجازه استاد

اگه تابستون امسال رو از دست نداده باشی بدون که بردی

اینم که کدوم کتاب را بخونم بهتره بار ها و بارها گفته شده که هر کسی کتاب خاص خودشا داره !!!

استاد نمیدونن شما در چه سطح علمی هستید که بگه چی بخون یا نخون باید به ایشون زنگ بزنی و با شون شخصا صحبت کنی

ولی اگه پزشکی یا کلا رشته های دکتری میخوای بدون شک باید کتابای خیلی سبز و تخته سیاه یا همون تانک تست و مهر و ماه را بخونی

تست زیاد(یه جورایی بیش از حد ) در زیست شناسی کلید موفقیت هست.

اینکه شما تو بسیاری از دروس خوب هستی پس برنامه ریز خوبی هم هستی !!!

تو یه روز چند تا درس بخونی هم باز شخصیه ولی اگه منظورت زیست بود فقط ببین تو یه جمله**اگه دنبال رشته های دکتری هستی باید روزی بیشتر از 7 ساعت بخونی که زیستم میتونه روزی 2 ساعت را شامل بشه این حد اقل بود**

بازم میگم تمام سوالاتت جوابشون به خودت بستگی داره و باید با اساد تماس بگیری

شماره ایشون تو امضا ایشون هست اگرم نمیتونی تماس بگیری باشون براشون پیام خصوصی بفرست

موفق باشی....
      بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام شماره استاد چنده؟میشه بدید ماهم استفاده کنیم؟

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      شماره دکتر توی امضاشون هست

09381645169 دکتر کوچکزاده

زنگ بزنید خودتونو معرفی کنید و اگه خواستین بگید که امیر در سایت کنکور شمارتونو داده

ایشون هم به شما بهترین روش متناسب با خودتونو میگن خیلی راحت صحبت کنید ایشون بسیار راحت و پاسخگو هستن!!!!
      بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با سلام
      کلاس کنکور برای دروسی که ضعیف هستید توصیه می شود اگر شیوه صحیح مطالعه همه درسا مخصوصا زیست شناسی رو بدانید میتونید با خوندن کتاب کمک اموزسی به نتیجه ایده ال برسید که نکته گفته شده مهم است
      بنده الان شاگردی دارم که بعد از 2 سال پشت کنکور ماندن هنوز به شیوه خودش و سنتی زیست میخونه و همین باعث کسب نکردن رتبه خوب و قبول نشدن در رشته ذکترا میشه
      کتاب های خیلی سبز مهر و ماه و تخته سیاه برای زیست شناسی توصیه می شود البته با توجه به سطح درسی شما به طرو جداگانه باید خوتنده شوند و ترتیب اصولی آن
      به طور کلی روزانه 7 شاعت خواندن با کیفیت می تواند برای قبولی در کنکور کافی باشد البته با توجه باز به سطح درسی شماست
      زمین شناسی رو توصیه میکنم از کتاب درسی مطالعه شود و در کنار آن برای جمع بندی از کتاب همایش دکتر چلاجور نشر دریافت استفاده کنید
      موفق باشد
      دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
      www.piruzanpub.ir
      ویرایش توسط biology : 23 مهر 1391 در ساعت 01:23

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دستت درد نکنه-اگه کنکوری هستی ایشالا بهترین دانشگاه قبول شی.ولی اسمتو نمیگمممممممممممم

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ​تاپیک های آموزنده با مشاورای فوق العاده و بازدید کم متاسفانه!!!

فعلن ...!!!

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      زيست 100 ( كه من بارها توي آزمون هاي قلمچي بهش دست پيدا كردم ) يه رمز بيشتر نداره : يادگرفتن مفهومي و عميق پسپ درآوردن نكته ها از منابع خوب و ست ها

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology نمایش پست ها
      با سلام
      کلاس کنکور برای دروسی که ضعیف هستید توصیه می شود اگر شیوه صحیح مطالعه همه درسا مخصوصا زیست شناسی رو بدانید میتونید با خوندن کتاب کمک اموزسی به نتیجه ایده ال برسید که نکته گفته شده مهم است
      بنده الان شاگردی دارم که بعد از 2 سال پشت کنکور ماندن هنوز به شیوه خودش و سنتی زیست میخونه و همین باعث کسب نکردن رتبه خوب و قبول نشدن در رشته ذکترا میشه
      کتاب های خیلی سبز مهر و ماه و تخته سیاه برای زیست شناسی توصیه می شود البته با توجه به سطح درسی شما به طرو جداگانه باید خوتنده شوند و ترتیب اصولی آن
      به طور کلی روزانه 7 شاعت خواندن با کیفیت می تواند برای قبولی در کنکور کافی باشد البته با توجه باز به سطح درسی شماست
      زمین شناسی رو توصیه میکنم از کتاب درسی مطالعه شود و در کنار آن برای جمع بندی از کتاب همایش دکتر چلاجور نشر دریافت استفاده کنید
      موفق باشد
      سلام خدمت شما
      منظور از این جمله می تونید شرح بدید که چطوری می خونه؟
      شبیه من می خونه؟ چون من دو سال از چرخه درس خوندن دور بودم میگم شاید ایراد داشته باشه
      من که اول فصل رو می خونم + روز بعد مرور و خوندن از درسنامه و اینکه در درسنامه چه چیز جدیدی در مورد بحث گفته رو می برم تو کتاب + روز بعد تست های خط به خط و مفهومی از خیلی سبز می زنم و نکات جدید رو یادداشت می کنم
      میرم فصل بعد
      البته اون کلیپی که توی سایت تخته سیاه گذاشتن + خشت اول نشر دریافت واسه زیست از روی این دوتا یه برنامه جدا نوشتم که فصل های مرتبط رو در کنار هم بخونم و نکات مربوط به اونارو باهم در بیارم البته چون من به علت سربازی نتونستم از تابستون استفاده کنم واسه همین برای این برنامه دومی از آذر ماه باید شروع کنم

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      ممنون از شما
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن