X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 50
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

فوری؛طرح جدید اصلاح سهمیه ها به مجلس خواهد رفت تسلیت به ۵ درصدیا+جزئیات

متن خبر؛
      https://www.irna.ir/news/83490614/ام...-می-یابد
      تهران- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: لایحه جدیدی برای بازنگری سهمیه‌های کنکور پیشنهاد شده که بر اساس آن امکان قبولی داوطلبان بدون سهمیه افزایش می‌یابد.«منصور غلامی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش اظهار داشت: نتایج کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۸ بررسی مجدد نمی شود و هیچ وقت نتایج اعلام شده را بررسی نمی کنیم چون کاملا مطمئن است.
      وی خاطرنشان کرد: سال گذشته برای تجدید نظر در سهمیه های کنکور لایحه ای به مجلس شورای اسلامی ارائه شد که بنا به دلایلی، نمایندگان رسیدگی به این لایحه را در اولویت قرار ندادند.
      وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به تازگی در جلسه هیئت دولت این مسئله مطرح و مقرر شد لایحه جدیدی برای تعدیل و اصلاح سهمیه ها تهیه شود.
      غلامی در این باره یادآور شد: این لایحه هنوز آماده نشده اما پیشنهاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این است که در مورد درصدها و سطوح سهمیه ها که امتیاز به آن تعلق می گیرد، بازنگری صورت گیرد.
      وی اظهار داشت: وقتی این سهمیه ها محدود شود، امکان قبولی سهمیه های آزاد که نمره بالایی دارند، فراهم خواهد شد.

پس از انتشار نتیجه نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۸، تعدادی از داوطلبان بدون سهمیه نسبت به قبول نشدن یا پذیرش در دانشگاه هایی که مدنظرشان نبود اعتراض کردند و دلیل آن را استفاده سایر سهمیه ها از ظرفیت های آزاد دانستند.
      و اما جزئیات؛
      دایی بنده معاون اموزشی بنیاد شهیده
      طبق گفه ایشون ۲ رویکرد درباره سهمیه ها فعلا قطعی شده؛
      اصلاح مقوله تراز ها
      حذف سهمیه پنج درصدی و دادن مازاد ۲۵ درصدی ها به داوطلبین ازاد
      چندتا چیزم فعلا قطعی نیست؛
      اینکه به کسایی که از حد معینی تراز کنکورشون پایین تر میشه اصلا سهمیه ندن مثلا زیر۹۵۰۰
      که فعلا ۲۵ درصدیا درباره این موضوع دارن بدجوری پاچه میگیرن
      و اصلاح فرایند پذیرش هیئت علمی و استعداد درخشان
      و تسلیت میگم خلاصه به تمام سهمیه ای ها که ۴ سال داوطلبین مظلومو غارت کردن
      به خصوص ۵ درصدیا
      یه سری سهمیه ای ۵ درصدی تو انجمن هستن دنبال اصلاح سهمیه به نفع خودشون بودن تا راحت برن دانشگاه اینارو میتونین اینطور بشناسید که تاپیک ظام سهمیه میزنن اما تهش میگن از طرف ۵ درصدیا که ظلمی نمیشه همش تقصیر ۲۵ درصدیاست
      امثال امرایی و اصغر سلیمی نماینده سمیرم همچین قشری هستن اینا میخوان با ادغام کردن سهمیه ۵ و ۲۵ درصد و دراوردنشوم به صورت سهمیه واحد بچه های خودشونو بفرستن دانشگاه
      و اینو بدونید اگه این اتفاق بیفته بلایی که سر داوطلبا نو کنکور ارشد اومد تو کنکور سراسری سرتون میاد
      طرف با رتبه ۳ بینایی سنجی تو انتخاب رشته مردود شده
      و این دلیلش این بود که سهمیه ای ها از کل ظرفیت ۳۰ درصد سهمیه شون امسال استفاده کردن

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      انقد حرف نزنن
      وعده ندن
      خدایی چه وضعشه
      بهتر که نمیشه ، بدترم میشه (!)

سهمیه ها کم بود حالا دست کسایی که با پول هم صندلی میخرن رو شده

ب کجا داریم میریم؟

چخبرهههههه
      از خواب غفلت برخیزید
      مسئولای مفت خور

3. Top | #3

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fawzi نمایش پست ها
      انقد حرف نزنن
      وعده ندن
      خدایی چه وضعشه
      بهتر که نمیشه ، بدترم میشه (!)

سهمیه ها کم بود حالا دست کسایی که با پول هم صندلی میخرن رو شده

ب کجا داریم میریم؟

چخبرهههههه
      از خواب غفلت برخیزید
      مسئولای مفت خور

چشم
      دلبر که جان فرسود از او ...

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MikMik نمایش پست ها
      چشم
      بوس

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      حالا که همه اینجا هستن یه نظری هم به تاپیک اخر من بدین امروز قضیه رو جمع کنم بره پی کارش

6. Top | #6
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      والا من سهمیه5درصدی دارم کنکور98 هم استفاده نکردم چون چیز چرتی هست
      من خودم دوست دارم یا با25 درصدی ادغام بشه یا کلا برداشته بشه
      چون اگه با25درصدی ادغام بشه به نفع 5درصدی ها هست
      ولی با این وضعیت نباشه بهتره چون نه کمکی به ما میکنه تازه به ضرر بدون سهمیه ای ها هست چون5درصد از ظرفیت کل و مازاد سهمیه25درصدی از دست عادی ها میپره
      در اخرم برچسب سهمیه ای میخوره روی5درصدی ها درحالیکه تفاوت چندانی با مناطق نداریم

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arash2001 نمایش پست ها
      والا من سهمیه5درصدی دارم کنکور98 هم استفاده نکردم چون چیز چرتی هست
      من خودم دوست دارم یا با25 درصدی ادغام بشه یا کلا برداشته بشه
      چون اگه با25درصدی ادغام بشه به نفع 5درصدی ها هست
      ولی با این وضعیت نباشه بهتره چون نه کمکی به ما میکنه تازه به ضرر بدون سهمیه ای ها هست چون5درصد از ظرفیت کل و مازاد سهمیه25درصدی از دست عادی ها میپره
      در اخرم برچسب سهمیه ای میخوره روی5درصدی ها درحالیکه تفاوت چندانی با مناطق نداریم
      موضوع همینه دیگه اکه ادغام میشه شما ۵ درصدیا بیشتر سود میکنن داوطلبای عادی بیشتر ضرر میکنن رشته هایی مثل پیرا و پرستاری چون از سهمیه ایثارگران مازاد میرسه به مناطق در صورت ادغام شدن قبولی توشون سخت تر میشه

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arshaa نمایش پست ها
      متن خبر؛
      https://www.irna.ir/news/83490614/ام...-می-یابد
      تهران- ایرنا- وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: لایحه جدیدی برای بازنگری سهمیه‌های کنکور پیشنهاد شده که بر اساس آن امکان قبولی داوطلبان بدون سهمیه افزایش می‌یابد.«منصور غلامی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش اظهار داشت: نتایج کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۸ بررسی مجدد نمی شود و هیچ وقت نتایج اعلام شده را بررسی نمی کنیم چون کاملا مطمئن است.
      وی خاطرنشان کرد: سال گذشته برای تجدید نظر در سهمیه های کنکور لایحه ای به مجلس شورای اسلامی ارائه شد که بنا به دلایلی، نمایندگان رسیدگی به این لایحه را در اولویت قرار ندادند.
      وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: به تازگی در جلسه هیئت دولت این مسئله مطرح و مقرر شد لایحه جدیدی برای تعدیل و اصلاح سهمیه ها تهیه شود.
      غلامی در این باره یادآور شد: این لایحه هنوز آماده نشده اما پیشنهاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این است که در مورد درصدها و سطوح سهمیه ها که امتیاز به آن تعلق می گیرد، بازنگری صورت گیرد.
      وی اظهار داشت: وقتی این سهمیه ها محدود شود، امکان قبولی سهمیه های آزاد که نمره بالایی دارند، فراهم خواهد شد.

پس از انتشار نتیجه نهایی کنکور کارشناسی ارشد سال ۹۸، تعدادی از داوطلبان بدون سهمیه نسبت به قبول نشدن یا پذیرش در دانشگاه هایی که مدنظرشان نبود اعتراض کردند و دلیل آن را استفاده سایر سهمیه ها از ظرفیت های آزاد دانستند.
      و اما جزئیات؛
      دایی بنده معاون اموزشی بنیاد شهیده
      طبق گفه ایشون ۲ رویکرد درباره سهمیه ها فعلا قطعی شده؛
      اصلاح مقوله تراز ها
      حذف سهمیه پنج درصدی و دادن مازاد ۲۵ درصدی ها به داوطلبین ازاد
      چندتا چیزم فعلا قطعی نیست؛
      اینکه به کسایی که از حد معینی تراز کنکورشون پایین تر میشه اصلا سهمیه ندن مثلا زیر۹۵۰۰
      که فعلا ۲۵ درصدیا درباره این موضوع دارن بدجوری پاچه میگیرن
      و اصلاح فرایند پذیرش هیئت علمی و استعداد درخشان
      و تسلیت میگم خلاصه به تمام سهمیه ای ها که ۴ سال داوطلبین مظلومو غارت کردن
      به خصوص ۵ درصدیا
      یه سری سهمیه ای ۵ درصدی تو انجمن هستن دنبال اصلاح سهمیه به نفع خودشون بودن تا راحت برن دانشگاه اینارو میتونین اینطور بشناسید که تاپیک ظام سهمیه میزنن اما تهش میگن از طرف ۵ درصدیا که ظلمی نمیشه همش تقصیر ۲۵ درصدیاست
      امثال امرایی و اصغر سلیمی نماینده سمیرم همچین قشری هستن اینا میخوان با ادغام کردن سهمیه ۵ و ۲۵ درصد و دراوردنشوم به صورت سهمیه واحد بچه های خودشونو بفرستن دانشگاه
      و اینو بدونید اگه این اتفاق بیفته بلایی که سر داوطلبا نو کنکور ارشد اومد تو کنکور سراسری سرتون میاد
      طرف با رتبه ۳ بینایی سنجی تو انتخاب رشته مردود شده
      و این دلیلش این بود که سهمیه ای ها از کل ظرفیت ۳۰ درصد سهمیه شون امسال استفاده کردن

من موندم شما که این همه آشنا دارید چرا دیگه می خوایید کنکور بدین؟؟ به همون آشناتون بگین یه کاری براتون بکنه دیگه

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sina_hp نمایش پست ها

من موندم شما که این همه آشنا دارید چرا دیگه می خوایید کنکور بدین؟؟ به همون آشناتون بگین یه کاری براتون بکنه دیگه
      باشه این ترم که نشد از ترم بهمن از در پشتی میرم دندون بهشتی خوبه؟

10. Top | #10
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      5درصدیا اکثرا قوی هستن فرقی با عادیا ندارن از نظر درصد درساشون
      نقل قول نوشته اصلی توسط arshaa نمایش پست ها
      موضوع همینه دیگه اکه ادغام میشه شما ۵ درصدیا بیشتر سود میکنن داوطلبای عادی بیشتر ضرر میکنن رشته هایی مثل پیرا و پرستاری چون از سهمیه ایثارگران مازاد میرسه به مناطق در صورت ادغام شدن قبولی توشون سخت تر میشه

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام : ) امیدوارم حال همه خوب باشه .
      حقیقتا صحبت کسانی که سهمیه 5 درصد دارن رو متوجه نمیشم . دوست من درصدهاش مثل من بود با پنج درصد سهمیه رتبه ش عملا بیشتر از نصف شد و شد 730 ! . 250 منطقه ی دو 900 بود که شد 250 . هرچه که هست ، استفاده ازین سهمیه به هر نحوی ، حتی به اندازه ی یک نفر ، اگر یک آدم رو هم جابه جا کنه اسمش ظلمه . چندان متوجه ساز و کار سهمیه ها نبودم ، تا اینکه کنکور دادم . بحثم سر خودم نیست ، چه بسا کسانی که در این سالهای متمادی لب مرزی بودن و قبول نشدن ، کسی رو میشناسم که بخاطر سطح مالی پایین نمیتونه بره پزشکیِ آزاد . ظلم ظلمه ، درد درده و نمیشه هیچ جوره کتمانش کرد . به آدمایی فکر میکنم که سرنوشتشون سر چند عدد رتبه عوض میشه و واقعا به نتیجه ای نمیرسم که چرا اوضاع این شکلیه . خیلی وقت ها عدالت آموزشی ، این ترکیب وصفی خنده دار ، جوکی بیش نیست . ان شاءالله که خدا عاقبت هممون رو ختم به خیر کنه .

12. Top | #12
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من که منطقه3هستم فکر کنم همین منطقه3 بهتره 5درصدی هست تازه منطقه محروم هستم
      پارسال منطقه محروم با 1200منطقه رفتن پزشکی که5درصدیا تو خواب هم نمیبینن
      نقل قول نوشته اصلی توسط YasharUR نمایش پست ها

اسمش روشه دیگه 5 درصد .تا جایی که دیدم و شنیدم در حد همین 5 درصد تاثیر داره
      منیمم منیمم 300-400 نفر نسبت به هر کد رشته رو که قبول داری ؟
      همین تاثیر نه چندان رو وقتی یه نفر حس میکنه ک بخاطر همین 300-400 نفر مجبور یه سال پشت کنکور بمونه مجبوره بره یه شهر دورتر و چند سال سختیش بیشتر بشه و هزار تا مشکل داشته باشه مثل خطرات جاده ای یا یه رشته پایین تر رو انتخاب کنه .

13. Top | #13
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اون که با 1200پزشکی اورد اگه 5درصدی بود الان باید تست فیزیک بزد نه اینکه پزشکی بخونه

قیاس با رتبه بی معنیه .25 درصدی ها هم رتبه 1200 دارن .بحث اصلی رو درصداست
      با درصد های یکسان کد رشته قبولی یه 5 درصدی 500 نفر بهتر از یه منطقه ای هست

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

نه 5 درصدی ک تاثیر چندانی نداره .الکی هم اسمش رو میزارن سهمیه ای ....
      خداروشکر به حد کافی داریم و ندار نیستیم خودم تو موزابیک بزرگ نشدم همونطور که گفتم بچه کارم نبودم ولی با چهار نفر نشست برخواست کردم دوتا جارو دیدم
      ولی اینا به قدری نشستن تو خونه و پر قو و زیر پول خونه که هیج جا رو نمی بینن هیچ کس رو نمیبنن .اینا تعریفی از یه سال موندن و نداری ندارن .نهایت متراژی که میبینن جلو بینیشونه و نهایت سختی ک داشتن گرفتن پول از ددیه .
      درک و شعور و ادم بودنم که هیچ ..بعد میگن چرا وضعمون اینه وقتی که جای منفعت خودت باشه پا رو یه عده دیگه میزاری .وقتی که واسه دریدنت ناراحت نیستی نارحت از اینکه چرا نمیتونی بیشتر بدری
      عزیزِ دلم من چیزهایی که گفتم رو به چشم دیدم که میگم . تاثیر همین 5 درصد رو دیدم که عرض میکنم . اینکه کسی غرورش رو دستش بگیره و بخواد یکسال پشت بمونه رو دارم کاملا لمس میکنم .
      بیش ازین چیزی نمیدونم ، صرفا امیدوارم که همه چیز بهتر بشه و همه به حقشون برسن .میدونم که خدا روی زمین برای همه مون جا داره ، باقیش رو میسپریم دست خدا :**
      : ) موفق باشی عزیز 3>

15. Top | #15
      کاربر حرفه ای

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سهمیه پنج درصد فاجعه قانون گذاری بود و فقط یک فرد نادان میگه اثری نداره اثرش تو کنکور ارشد و تخصص وحشتناک به ضرر سهمیه ازاده و کنکور سراسری هم نسل 25 ها کم کم منقرض میشد و قانون عوض نمیشد چند سال بعد خود به خود سهمیه ها بی اثر میشد ولی با این سهمیه جدید سهمیه ها تا ابد موندگار شد

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن