X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد و بیانیه جدید سازمان محترم! سنجش

وقت بخیر
      دیروز بود که دانشگاه آزاد دفترچه تکمیل ظرفیت بیرون داد که حدود 500 نفر سراسر کشور برای پزشکی و دندانپزشکی ظرفیت اعلام کرده بودن ! 44 تومنم دوباره گرفتن ! امروز سازمان سنجش بیانیه داده این کار وجاهت قانونی نداره ! یعنی چه خدایی ؟! چرا هیچی سرجاش نیست !!!
      نام: Capture.JPG نمایش: 193 اندازه: 31.8 کیلو بایت
      من ترازم 9002 منطقه یک هستم ، زنگ زدم علوم پزشکی آزاد زاهدان گفت نمیاری اینجا ! پرسیدم دفعه اول با چه ترازی قبول شدند گفت با تراز 8700 ایثارگری قبول شدند ... گناه من اینه که پدرم جنگ نرفته وگرنه منم الان میتونستم "پزشک" بشم !
      من حتی به آزاد علوم پزشکی زاهدان هم فکر کردم که قبول بشم حتما میرم ، ولی اونجا هم انگار مقدر نیست

از همه دوستان یه تقاضایی دارم عاجزانه ، اگه فقط برای این انتخاب رشته میکنید که بفهمید کجا قبول میشید این کارو با یه تماس ساده هم میشه انجام داد ولی اگر قبول شدید و نرفتید حق الناس مرتکب شدید چون هیچ تکمیل ظرفیت دومی برای اون بدبختایی که اگه شما نمی زدید قبول بودن نیست ! اگر به هردلیلی نمیخاید برید یا نمیتونید برید رشته /محلی رو خواهشا نرید انتخاب رشته کنید ...

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      واضحه طرح حذف تکمیل ظرفیت که سال گذشته توسط وزرات مافیایی علوم ارائه شد برای فروش صندلی بوده
      وگرنه چه دلیلی برای حذف تکمیل ظرفیت وجود داره وقتی صندلی خالی وجود داره؟
      خداوند آن خویش خویش است

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن