X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 36
    1. Top | #1
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سد بزرگی به نام //فیزیک//

سلام این فیزیک خیلی سخته من کلا دوران دبیرستانم معلم درست حسابی نداشتم مخصوصا واسه فیزیک

اصن نمیتونم بفهمم فیزیکو اینور اونور چرخیدم گفتن 4 جلدی گاج بخون تست بزن اوکی میشی مشکل اینجاس من همون گاجم میخونم متوجه نمیشم درست حسابی (البته گفتن با یه بار خوندن نمیشه یاد گرفت کامل ) ولی خب مشکل من اینه که همون یه ذره هم نمیفهمم اصن نمیدونم چرا کسیسنوس گذاشته چرا سیسنوس گذاشته حتی بعضی از علامتاشم نمیدونم چی هستن (البته بعضی مباحثشو متوجه شدم ولی خب خیلیییییی کمههه)

فیزیک میخونم این روزا احساس میکنم فقط خودمو فرستادم دنبال نخود سیاه وقتم سر فیزیک الکی میسوزه (البته ریاضی رو میفهمم تقریبا... مشکلم با فیزیکه)

بنظرتون برم دنبال فیلم دیدن؟؟!!

اگه آره فیلما کیو ببینم که بدرد من با چنین شرایط بخوره؟ (لطفا منبع کتابی دیگه ایی اضافه نکنین مثل 4 جلدی خ.سبز و جزوات کامران و .... )

کارزانیان میگن خوبه ولی به ادمی با شرایط من میخوره؟
      موسسه های کنکوری کدومشون فیزیک خوب درس داده که واسه یه سطح 0 یا حتی منفی خوب باشه ؟
      من واسش حرف آخر بودم اما اون آلاء دوست داشت

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میدونی کی از بدبختی ما سطح متوسط ها ضعیفای کنکور چیه؟ میشینم حرف اون رتبه برتر گوش میدیم ک میگه فیلم یه کلاس چیه غافل ازاینکه همون ادم 4سال 3سال مثلا با یکی عین ذهبی یحیوی تو فلان مدرسه کلاس داشته خب این میاد میگه فیلم نخریدم کلاسش نرفتم ماهم گمراه میکنه نمیاد بگه من دبیر مدرسه ام شاخ ترینه شما هم باید دبیر خوب داشته باشید...داداش گلم شماهم باید یا کلاس بری یا فیلم ببینی ذهبی تام لند یا یحیوی خیلی خوبن...
      ما دوباره سبز میشویم

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_habibi نمایش پست ها
      میدونی کی از بدبختی ما سطح متوسط ها ضعیفای کنکور چیه؟ میشینم حرف اون رتبه برتر گوش میدیم ک میگه فیلم یه کلاس چیه غافل ازاینکه همون ادم 4سال 3سال مثلا با یکی عین ذهبی یحیوی تو فلان مدرسه کلاس داشته خب این میاد میگه فیلم نخریدم کلاسش نرفتم ماهم گمراه میکنه نمیاد بگه من دبیر مدرسه ام شاخ ترینه شما هم باید دبیر خوب داشته باشید...داداش گلم شماهم باید یا کلاس بری یا فیلم ببینی ذهبی تام لند یا یحیوی خیلی خوبن...

ممنون از نظرت.

اره بیشتر بچه ها انجمن تیز هوشان بودن یا معلما شاخ داشتن ... ما با معلما تو بازی کلش ، کلن داشتیم

اینایی که گفتین واس کسی مثل من با این سطح خوبن یا در کل دبیرای عالی هستن؟

تو چه موسسه ایی هستن؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط V_buqs نمایش پست ها
      سلام این فیزیک خیلی سخته من کلا دوران دبیرستانم معلم درست حسابی نداشتم مخصوصا واسه فیزیک

اصن نمیتونم بفهمم فیزیکو اینور اونور چرخیدم گفتن 4 جلدی گاج بخون تست بزن اوکی میشی مشکل اینجاس من همون گاجم میخونم متوجه نمیشم درست حسابی (البته گفتن با یه بار خوندن نمیشه یاد گرفت کامل ) ولی خب مشکل من اینه که همون یه ذره هم نمیفهمم اصن نمیدونم چرا کسیسنوس گذاشته چرا سیسنوس گذاشته حتی بعضی از علامتاشم نمیدونم چی هستن (البته بعضی مباحثشو متوجه شدم ولی خب خیلیییییی کمههه)

فیزیک میخونم این روزا احساس میکنم فقط خودمو فرستادم دنبال نخود سیاه وقتم سر فیزیک الکی میسوزه (البته ریاضی رو میفهمم تقریبا... مشکلم با فیزیکه)

اگه آره فیلما کیو ببینم که بدرد من با چنین شرایط بخوره؟ (لطفا منبع کتابی دیگه ایی اضافه نکنین مثل 4 جلدی خ.سبز و جزوات کامران و .... )

موسسه های کنکوری کدومشون فیزیک خوب درس داده که واسه یه سطح 0 یا حتی منفی خوب باشه ؟
      من یه مدت خیلی تو فیزیک مشکل داشتم گفتن فیلم ببین تو الا کلی فیلم دیدم اما نمره هام یکی از یکی داغون تر 12 13 خوبش 15 بود
      مبتکران فرید شهریاریو خوندم تستاشم زدم بعدشم از گاج تستای ستاره دارو میزدم کلا سطح فیزیکم خیلی اومده بود بالا نمره هام ک 19 20 شده بود تو ازمونام مورد قبول بود درصدم

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohi.goli نمایش پست ها
      من یه مدت خیلی تو فیزیک مشکل داشتم گفتن فیلم ببین تو الا کلی فیلم دیدم اما نمره هام یکی از یکی داغون تر 12 13 خوبش 15 بود
      مبتکران فرید شهریاریو خوندم تستاشم زدم بعدشم از گاج تستای ستاره دارو میزدم کلا سطح فیزیکم خیلی اومده بود بالا نمره هام ک 19 20 شده بود تو ازمونام مورد قبول بود درصدم
      کتاب فکر نکنم بتونه کمکم کنه چون من حتی خیلی چیزای ابتداییشم نمیدونم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام،کلاس شرکت کن...
      با این شرایط،کلاس آقای شهریاری بیشتر از همه میتونه کمکت کنه.
      در مورد کتاب هم کتاب های آموزش شگفت انگیز فیزیک خیلی سبز درسنامش بهتر از گاج هست ومی تونه کمک کننده باشه.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین اکثر قسمت های تست خیز فیزیک مثه نوسان و امواج نیاز ه مثلثاته ریاضی داره
      تواگه داری اون قسمتارو مطالعه میکنی
      حتما یه ن**** به مثلثات ریاضی بنداز

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ولی خب مشکل من اینه که همون یه ذره هم نمیفهمم اصن نمیدونم چرا کسیسنوس گذاشته چرا سیسنوس گذاشته حتی بعضی از علامتاشم نمیدونم چی هستن (البته بعضی مباحثشو متوجه شدم ولی خب خیلیییییی کمههه)
      اولش گفته بودی معلم خوب فیزیک نداشتی. پر واضحه تو هیچ کلاسی همه ی دانش اموزا ب ی اندازه یاد نمیگیرن. همیشه بعضیا از بقیه بهترن. معلم خوب داشتن ن شرط لازم یاد گیریه و ن شرط کافیش. هرچند معلم کاملا بی تاثیر نیست در یادگیری ولی خوب و بد رو فقط باور و تلاش دانش اموز تعیین میکنه و ن توانایی معلم.

میگی سینوسی و کوسینوس و علامتها رو متوجه نمیشی! ریاضی و فیزیک در هم تنیده شدن. ریاضی، چارچوب فلسفی-ذهنی تحلیل مسائل فیزیکه. مثلثات، هندسه، حساب دیفرانسیل رو تو ریاضی میخونیم ک کاربرد زیادی ب ویژه در فیزیک دارن(شنیدی گاهی پرسیده میشه ریاضی ب چ درد میخوره!). خوشبختانه همه ی ریاضیاتی ک واسه فیزیک دبیرستانی نیاز داریم رو میشه ی طرف از نصف یک برگ a4 نوشت و با چن ده دقیقه تمرین بهشون مسلط شد؛ حالا شاید ی خورده بیشتر یا کمتر.

قوانین فیزیک بطرز خنده داری در بیان سادن... تعدادشون هم از انگشتای یک دست کمتره. پیچیدگی حل مسائل فیزیک ب چگونی کاربرد قوانین فیزیک مربوطه. خوشبختانه حتی نیاز نیست خودت ب تنهایی همه ی این کاربردها پیش بری. مدل های فیزیک ک تو کتاب درسی بیان شدن بخش بزرگی از چگونگی کاربرد قوانین رو توضیح میدن.

کتابای فیزیک درسی رو بخون. ممکنه تا امروز قسمتی از فیزیک رو میخوندی ک با ریاضیاتش اشنا نبودی. مشکلی نیست، وقتی ریاضیشو بخونی در اینده، بهتر میفهمیشون. همشون ی سری تعاریف ساده ن. امروز مبهم هستن ولی فردا روشن... ادامه بده.
      مرا داد فرمودُ خود داورَست.

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام. من تقریبا مثل شما بودم. نمره ی فیزیکم توی دبیرستان معمولا 16 بود. (هر سال همین می شد!)
      من هم مثل دوستان، نظرم اینه که حتما از کلاس یا فیلم استفاده کن. چون فیزیک و ریاضی، اگه سطحت پایین باشه، معلم می تونه خیلی سریع تر شما رو بکشه بالا و بندازه روی غلطک.
      خودم از فیزیک حرف آخر 6040 استفاده کردم. بعد از این که فیلمش رو ببینی، می بینی که چقدر کتاب گاج برات شیرین میشه! (انگار این دو تا مکمل هم هستن!)
      اینو که میگم، به خاطر اینه که خودم اوایل درسنامه ی گاج نقره ای رو که می خوندم، مطلب به اون صورت برام جا نمی افتاد. مثلا بخشی که در درسنامه ی گاج، درباره ی نامگذاری نقاط مدار توضیح داده؛ واقعا گنگ و ناقصه و باید سه ساعت روش فکر کنی تا بفهمی دلیل نامگذاری نقاطش چیه.
      در آخر هم از گفتن این جمله خیلی بدم میاد، ولی چون اخیرا زیاد فحش می خورم اینجا، مجبورم بگم:درصد فیزیکم در امتحانات قلم چی تابستون امسال معمولا بالای 70 بود.

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من یه معلم فیزیک داشتم اینجوری بود ک سوال کنکور رو پای تخته مینوشت بعد یکساعت تخته رو پر میگرد و حل میکرد و حل میکرد و حل میکرد بعد یه جوابی بدست میاورد میدیدیم عه جوابی ک بدست اورده اصن توی گزینه ها نیس باور کن ب همین داغونی بود...اصن علاقه ای ب فیزیگ دیگه نداشتم‌...اخرای سال سوم دی وی دی های امیر مسعودی کنکور اسان است رو خریدم استفادا کردم درکنارش گاج و خیلس سبز هردو رو تستاشو زدم درصد کنکورم شد ۷۰.....
      توی درسایی مث ریاضی و فیزیک مهمترین چیز منابع خوبه و بعد تمرین و تمرین و تمرین...هرچی بیشتر تست بزنی الگوهای تستی بیشتر دستت میان و مسلط تر میشی باید اونقد تست بزنی ک برات فرمولا جا بیفته..بعد یه مدت دیگه اصن نیازی ب مرور هم نخواهی داشت چون اونقد تست زدی ک دیگخ فرمولا یادت نمیرن و توی این مرحله بازم باید تمرین کنی و بازم تست بزنی تا روز کنکور...هرجقد بیشتر مناببع خوب استفادا کنی و هرچقد بیشتر تست بزنی درصدت بالاتر میاد...اگ ک با این وجود بازم پیشرفتس نداشتی احتمالا مشکل توی جاهای دیگه س باید دنبالش گشت

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

طلوعی آلا و دیگر هیچ...

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr_ali.omp نمایش پست ها
      من یه معلم فیزیک داشتم اینجوری بود ک سوال کنکور رو پای تخته مینوشت بعد یکساعت تخته رو پر میگرد و حل میکرد و حل میکرد و حل میکرد بعد یه جوابی بدست میاورد میدیدیم عه جوابی ک بدست اورده اصن توی گزینه ها نیس باور کن ب همین داغونی بود...اصن علاقه ای ب فیزیگ دیگه نداشتم‌...اخرای سال سوم دی وی دی های امیر مسعودی کنکور اسان است رو خریدم استفادا کردم درکنارش گاج و خیلس سبز هردو رو تستاشو زدم درصد کنکورم شد ۷۰.....
      توی درسایی مث ریاضی و فیزیک مهمترین چیز منابع خوبه و بعد تمرین و تمرین و تمرین...هرچی بیشتر تست بزنی الگوهای تستی بیشتر دستت میان و مسلط تر میشی باید اونقد تست بزنی ک برات فرمولا جا بیفته..بعد یه مدت دیگه اصن نیازی ب مرور هم نخواهی داشت چون اونقد تست زدی ک دیگخ فرمولا یادت نمیرن و توی این مرحله بازم باید تمرین کنی و بازم تست بزنی تا روز کنکور...هرجقد بیشتر مناببع خوب استفادا کنی و هرچقد بیشتر تست بزنی درصدت بالاتر میاد...اگ ک با این وجود بازم پیشرفتس نداشتی احتمالا مشکل توی جاهای دیگه س باید دنبالش گشت
      ​چ سالی کنکور دادی؟واقعا با مسعودی تمرین تلاش کردی
      ما دوباره سبز میشویم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سال ۹۳...اره ازش راضی بودم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کازرانیان نیگا کن بعدش تست
      منم منفی زدم فیزیکو ولی دارم خوب پیش میرم با فصل حرکت
      مفاهیم اصلی رو کازرانیان میگه و بقیش با خودته

15. Top | #15
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

سلام...
      اولا بگم منم مشکل شمارو اون اوایل داشتم و بعدش متوجه شدم اینکه همچین چیزی رو متوجه نمیشم دلیلش فیزیک ضعیف نیست، ریاضی ضعیفه!

مثال: توی فصل حرکت باید هر چند خیلی هم ساده یکم‌مثلثات پایه بلد باشی که تا سوالو دیدی بدونی سینوس میشه یا کسینوس

راه حلشم اینه که میری سریع تو ریاضی مبحثشو پیدا میکنی و بعدا میفهمی چرا اینجوری شد!
      یه جای دیگه باز مشتق داری باز باید بری حداقل مشتق پایه رو بلد باشی که بدونی عدد توان دار رو چجور مشتق بگیری!

تو فیلم فیزیک که مشتق رو کامل به شما یاد نمیده!!!
      یکم همت کنید مراجعه کنید... کلاس و فیلم خیلی وقت گیرن یه نظر من بهتر از کلاس عادی، کلاس رفع اشکاله یعنی شما یکی دو فصل رو تموم میکنی با چندتا از دوستات از یه دبیر میخواین یه کلاس رفع اشکال واسه شما برگزار کنه هزینه ش تقسیم میشه سوالات اون دو سه فصل رو میپرسید! اصلا وقت گیر نیست و خیلی به نفع شماست!

توی کلاس نهایتا سه چهار تیپ سوال برای هر مبحث بهتون داده بشه که با خودتون فکر میکنید وااااای چقد بلدم حالا کافیه باز بعد کلاس بیاید سوالات گاج رو بزنید تازه متوجه میشید عه... اون مباحثی که به ما گفته شد خیلی کمتر از این حرفاس که جوابگوی تمام نمونه سوالات باشه!
      ویرایش توسط Rafolin403 : 02 مهر 1398 در ساعت 09:10

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن