سلام دوستان عزیزم

بنده به دلایلی تصمیم گرفتم کنکور نظام جدید بدم . به همین دلیل کتابهای نظام قدیمم رو قصد دارم بفروشم . تقریبا تمام کتابها آخرین چاپ موجوده و دقیقا منابع کنکور 99 نظام قدیم تجربی هم همین موارده .

عکس با نام کاربری تا امشب قرار میدم . با این حال اگر کتابی رو خریدارین پ.خ بدین هرجور عکسی خواستین میگیرم و تقدیمتون میکنم

ذکر چند نکته خالی از لطف نیست ؛
- قیمت تمام کتابها بصورت توافقی هست . درواقع شما اگر کتابی رو خواستین پیام خصوصی میدین بنده قیمت پشت جلد و قیمت فروش مدنظرم رو میفرستم تا باهم به توافق برسیم .
- هزینه پست با خریدار محترمه . با این حال خریدهای بالاتر از 100 هزار تومن هزینه پست سفارشیش رایگانه .
- بنده شهر کرمان هستم و عزیزانی که ساکن کرمانن میتونن حضوری خریدشون رو انجام بدن .
- تمام کتابهایی اینجا قرار دادم مشکل چاپی یا ظاهری خاصی ندارن .
- حداقل خرید هر شخصی باید 50 هزار تومن باشه چون کمتر از این مقدار واسه من صرف نداره برم دفتر پست . یا اینکه اگر خریدتون کمتر از 50 هزار تومنه باید تا سه شنبه هر هفته صبر بفرمایید .
- کتابهایی که کنارشون نوشتم " کاملا نو " یعنی هیچ استفاده ای ازشون نشده .
- کتابهایی که علامت خوردگی دارن تو پرانتز مشخص کردم .
- کتابهایی که فروش برن از این لیست حذف میشن بنابراین پست اول تاپیک از نظر موجودی کاملا آپدیته .
- یه سری از کتابهای درسی نظام قدیم هم موجوده . اگر کتاب خاصی رو لازم دارین پیام خصوصی بدین بررسی کنم . ( مثلا تمام زیست و شیمی های دوم تا چهارم موجوده )

" لیست کتابها "

ادبیات :

آرایه الگو ( کاملا تمیز - فقط درحد 20 تا سوال کنارشون با مداد علامت خورده )
قرابت الگو ( فقط چند صفحه اولش کنار بعضی سوالات با مداد علامت خورده )
زبان فارسی الگو ( کاملا نو)
ادبیات موضوعی گاج ( کاملا نو - هنوز تو سلفونی هست که انتشارات برام فرستاده )
قرابت معنایی نشر دریافت ( کاملا تمیز - صرفا چند صفحه اولش خونده شده و کنار یکی دوتا بیت علامت با مداد زده شده )
لقمه تاریخ ادبیات ( کاملا تمیز )
لقمه املا و لغت ( کاملا تمیز )
زبان فارسی هفت خان خیلی سبز ( درحد 2-3 تا درس زیر بعضی از جملات با مداد خط کشیده شده - کتاب فنرزنی شده )

دین و زندگی :
جامع سفیر خرد ( کاملا تمیز )

انگلیسی :
جامع مبتکران ( کاملا تمیز )
انگلیسی جامع گاج تالیف ارشاد عظیمی ( کاملا نو - هنوز تو سلفونی هست که انتشارات برام فرستاده )
درک مطلب شهاب اناری ( کاملا تمیز - فقط 3 صفحه اولش بعضی جاها علامت زده شده )
درک مطلب کیاسالار ( کاملا نو )

عربی :
جامع خیلی سبز غزال موسوی ( کاملا نو )

زیست :
زیست آیکیو ( کاملا نو - فنرزنی شده )
زیست سوم الگو ( کاملا تمیز - سیمی شده - فقط فصل اول و دوم داخل کتاب بعضی جاهاش با مداد علامت زده شده )
زیست پیش 1 الگو ( کاملا نو - فنرزنی شده )
زیست پیش 2 الگو ( کاملا نو - فنرزنی شده )
زیست سوم خیلی سبز ( کاملا نو - هنوز تو سلفونی هست که انتشارات برام فرستاده )
زیست دوم نشر دریافت عمارلو ( کاملا تمیز - فنرزنی شده - اگر اشتباه نکنم فصل 1 تا 4 کتاب بعضی از جاها با خودکار پرانتز زدم )
زیست سوم نشر دریافت عمارلو ( کاملا تمیز - فنرزنی شده )
زیست پیش نشر دریافت عمارلو ( کاملا نو - فنرزنی شده )

* زیست دوم الگو هم موجوده اما چون تمام فصول با مداد علامت خورده تو لیست نیاوردمش

شیمی :
شیمی دوم واجب مبتکران ( فصل 1 تا 3 کتاب بعضی جاها با مداد علامت زده شده )
شیمی سوم خیلی سبز ( کاملا تمیز )
شیمی پیش 1 خیلی سبز ( کاملا نو - فنرزنی شده )
شیمی پیش 2 خیلی سبز ( کاملا نو )
شیمی موج ازمون پایه و پیش ( کاملا نو )

فیزیک :
فیزیک پیش گاج چاپ 95 ( کاملا تمیز - فنرزنی شده )
فیزیک پایه خیلی سبز چهار جلدی ( کاملا تمیز - فقط 2 فصل ازش داخل کتاب با مداد علامت زده شده )
فیزیک پایه الگو ( کاملا نو )
فیزیک پیش الگو ( کاملا نو ) لازم به ذکره این کتاب پاسخنامه چاپ شده نداره و خودتون باید pdfی که سایت الگو قرار داده رو دانلود کنین و پرینت بگیرین

ریاضی :
ریاضی خیلی سبز ( کاملا نو - فنرزنی شده )
ریاضی جامع تخته سیاه ( کاملا تمیز - فنرزنی شده - فقط 2 فصل بعضی جاها با مداد علامت زده شده ) این کتاب واقعا کمیابه

دوستان عزیزم هر سوالی داشتین پیام خصوصی بدین درخدمتتون هستم .