خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

فوریییییییی: پزشکی جندی شاپور بجای سمنان

الان که کارنامه سبز آمده میخواستم بدونم بنظرتون از پزشکی سمنان انتقالی بگیرم به جندی شاپور؟(البته من تو مازندران زندگی میکنم.)

2. Top | #2
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط فرهود نمایش پست ها
      الان که کارنامه سبز آمده میخواستم بدونم بنظرتون از پزشکی سمنان انتقالی بگیرم به جندی شاپور؟(البته من تو مازندران زندگی میکنم.)
      سلام تبریک،من میگم بمون سمنان چون نزدیکه بهت...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.H.D نمایش پست ها
      سلام تبریک،من میگم بمون سمنان چون نزدیکه بهت...
      حرف شما درسته ولی اگه سطح علمی سمنان رو با جندی شاپور مقایسه کنید ...

4. Top | #4
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      حرف شما درسته ولی اگه سطح علمی سمنان رو با جندی شاپور مقایسه کنید ...
      مشخصه که جندی شاپور سطح بالاتری از سمنان داره اما نزدیک بودن امتیاز بزرگی محسوب میشه،قبلش از خودت سوال کن میتونی دوری خانواده را تحمل کنی یا نه؟و این نکته هم مهمه که همه چیز به تلاش خودت بستگی داره الزاما دانشگاه خوب موفقیت نمیاره...البته من خودم شهر دور رو ترجیح دادم....

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.H.D نمایش پست ها
      مشخصه که جندی شاپور سطح بالاتری از سمنان داره اما نزدیک بودن امتیاز بزرگی محسوب میشه،قبلش از خودت سوال کن میتونی دوری خانواده را تحمل کنی یا نه؟و این نکته هم مهمه که همه چیز به تلاش خودت بستگی داره الزاما دانشگاه خوب موفقیت نمیاره...البته من خودم شهر دور رو ترجیح دادم....
      درسته الان زوده برای این حرف ها ولی اگه نتونم برای تخصص رتبه خوب بیارم یه جورایی اصلاً 7 سال پزشکی‌ام به باد میره، همونطور که تو مدرسه‌مون شاهدش بودم با اینکه تیزهوشان بود ولی سطح کلاس انقدر بد بود که سال اول پزشکی قبولی نداشت.

6. Top | #6
      کاربر حرفه ای

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      طول کشور رو میخوای بخاطر یکی دو تا رتبه گز کنی مومن؟؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سمنان هم دانشگاه خوبیه نگران نباش
      برای تخصص بیشتر تلاش مهمه،به جز تهران و شهیدبهشتی و شیراز و مشهد بقیه دانشگاه های علوم پزشکی تقریبا سطح نزدیکی دارند.

8. Top | #8
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      فاصله بهشهر تا اهواز حدود1100کیلومتر
      بهشهر تا سمنان حدود250کیلومتر
      خودم هم400کیلومتر دورتر قبول شدم به نظرم بیشتر از500کیلومتر سخته

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Churchill نمایش پست ها
      طول کشور رو میخوای بخاطر یکی دو تا رتبه گز کنی مومن؟؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اولا انتقالی گرفتن با کارنامه سبز اصلااااااا کار ساده ای نیست بارها تو تاپیک های مختلف گفتم فک نکن کار یه هفته یا یکماهه
      ثانیا تا جایی ک میدونم و همه میگن سطح علوم پزشکیای برای دوره عمومی تو همه جا یکیه و اختلافشون اونقدا فاحش نیست...
      دانشگاه عین مدرسه نیست ک بگی فلان مدرسه کلاس کنکور خوب گذاشت فلان مدرسه نزاشت... همه جا موظفن یه سری واحد مشخصو از منابع مشخصی ارائه بدن ، تخصصم هم بستگی به خودت داره ۸۰ ۹۰ درصد ... اونقد نیست ک بگی اگ سمنان باشم قبول نمیشم اگ اهواز باشم قبول میشم.
      فاصله رو هم در نظر بگیر الان داغی به خودت و پدرمادرت رحم کن... ۷ ساله کم نیست.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrab98 نمایش پست ها
      اولا انتقالی گرفتن با کارنامه سبز اصلااااااا کار ساده ای نیست بارها تو تاپیک های مختلف گفتم فک نکن کار یه هفته یا یکماهه
      ثانیا تا جایی ک میدونم و همه میگن سطح علوم پزشکیای برای دوره عمومی تو همه جا یکیه و اختلافشون اونقدا فاحش نیست...
      دانشگاه عین مدرسه نیست ک بگی فلان مدرسه کلاس کنکور خوب گذاشت فلان مدرسه نزاشت... همه جا موظفن یه سری واحد مشخصو از منابع مشخصی ارائه بدن ، تخصصم هم بستگی به خودت داره ۸۰ ۹۰ درصد ... اونقد نیست ک بگی اگ سمنان باشم قبول نمیشم اگ اهواز باشم قبول میشم.
      فاصله رو هم در نظر بگیر الان داغی به خودت و پدرمادرت رحم کن... ۷ ساله کم نیست.
      خیلی ممنون بابت راهنمایی‌ات

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همون سمنان ...واقعا ۷ سال چیز کمی نیس هرچقد نزدیک تر باشی بهتره...یه نفر بود واسه سال ۹۶ یاسین صادقی بازرگانی ...تک رقمی منطقه دو شد خودشم واسه تبریز بود...تهران نزد همون تبریز موند با اینکه خیلی از لحاظ سطح فرق میکنن..استدلالشم این بود تبریز باشم راحت ترم وقتم آزادترِ واسه تخصص شرایطم بهترِ...دیگه حالا سمنان و جندی شاپور که اختلاف چندانی هم ندارن:/کلا تخصص همش به تلاشت بستگی داره...دانشگاه مث کلاس کنکور نیس که استاد خودشو جر بده واسه تو ...منبع میده تو باید خودت بخونی:/

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Soheil.si نمایش پست ها
      همون سمنان ...واقعا ۷ سال چیز کمی نیس هرچقد نزدیک تر باشی بهتره...یه نفر بود واسه سال ۹۶ یاسین صادقی بازرگانی ...تک رقمی منطقه دو شد خودشم واسه تبریز بود...تهران نزد همون تبریز موند با اینکه خیلی از لحاظ سطح فرق میکنن..استدلالشم این بود تبریز باشم راحت ترم وقتم آزادترِ واسه تخصص شرایطم بهترِ...دیگه حالا سمنان و جندی شاپور که اختلاف چندانی هم ندارن:/کلا تخصص همش به تلاشت بستگی داره...دانشگاه مث کلاس کنکور نیس که استاد خودشو جر بده واسه تو ...منبع میده تو باید خودت بخونی:/
      من تصورم این بود که مثل کلاس های کنکوری هست و میترسیدم اینطوری عقب بیفتم، مرسی از توضیحتون.

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      منم بارها این نکته رو گفتم
      همیشه برای دوره عمومی پزشکی نزدیک ترین شهر رو بزنید حتی اگر اون شهر چابهار باشه
      رتبه بندی و اینا هیچ تاثیری تو دانش شما نخواهد داشت
      ایشالا عمومی رو تموم کردین برا تخصص بزنید تهران

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALI-LEGEND نمایش پست ها
      منم بارها این نکته رو گفتم
      همیشه برای دوره عمومی پزشکی نزدیک ترین شهر رو بزنید حتی اگر اون شهر چابهار باشه
      رتبه بندی و اینا هیچ تاثیری تو دانش شما نخواهد داشت
      ایشالا عمومی رو تموم کردین برا تخصص بزنید تهران
      سطح پزشکی علوم پزشکی کاشان چطوری هست
      کسی می‌دونه ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)