الان که کارنامه سبز آمده میخواستم بدونم بنظرتون از پزشکی سمنان انتقالی بگیرم به جندی شاپور؟(البته من تو مازندران زندگی میکنم.)
الان که کارنامه سبز آمده میخواستم بدونم بنظرتون از پزشکی سمنان انتقالی بگیرم به جندی شاپور؟(البته من تو مازندران زندگی میکنم.)
سمنان هم دانشگاه خوبیه نگران نباش
برای تخصص بیشتر تلاش مهمه،به جز تهران و شهیدبهشتی و شیراز و مشهد بقیه دانشگاه های علوم پزشکی تقریبا سطح نزدیکی دارند.
فاصله بهشهر تا اهواز حدود1100کیلومتر
بهشهر تا سمنان حدود250کیلومتر
خودم هم400کیلومتر دورتر قبول شدم به نظرم بیشتر از500کیلومتر سخته
اولا انتقالی گرفتن با کارنامه سبز اصلااااااا کار ساده ای نیست بارها تو تاپیک های مختلف گفتم فک نکن کار یه هفته یا یکماهه
ثانیا تا جایی ک میدونم و همه میگن سطح علوم پزشکیای برای دوره عمومی تو همه جا یکیه و اختلافشون اونقدا فاحش نیست...
دانشگاه عین مدرسه نیست ک بگی فلان مدرسه کلاس کنکور خوب گذاشت فلان مدرسه نزاشت... همه جا موظفن یه سری واحد مشخصو از منابع مشخصی ارائه بدن ، تخصصم هم بستگی به خودت داره ۸۰ ۹۰ درصد ... اونقد نیست ک بگی اگ سمنان باشم قبول نمیشم اگ اهواز باشم قبول میشم.
فاصله رو هم در نظر بگیر الان داغی به خودت و پدرمادرت رحم کن... ۷ ساله کم نیست.
همون سمنان ...واقعا ۷ سال چیز کمی نیس هرچقد نزدیک تر باشی بهتره...یه نفر بود واسه سال ۹۶ یاسین صادقی بازرگانی ...تک رقمی منطقه دو شد خودشم واسه تبریز بود...تهران نزد همون تبریز موند با اینکه خیلی از لحاظ سطح فرق میکنن..استدلالشم این بود تبریز باشم راحت ترم وقتم آزادترِ واسه تخصص شرایطم بهترِ...دیگه حالا سمنان و جندی شاپور که اختلاف چندانی هم ندارن:/کلا تخصص همش به تلاشت بستگی داره...دانشگاه مث کلاس کنکور نیس که استاد خودشو جر بده واسه تو ...منبع میده تو باید خودت بخونی:/
منم بارها این نکته رو گفتم
همیشه برای دوره عمومی پزشکی نزدیک ترین شهر رو بزنید حتی اگر اون شهر چابهار باشه
رتبه بندی و اینا هیچ تاثیری تو دانش شما نخواهد داشت
ایشالا عمومی رو تموم کردین برا تخصص بزنید تهران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)