من کلا از آدم های سخت کوش و واقع بین خوشم میاد.
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
به نظر من شخصیت شما از مصاحبه مشخصه و نتونستم بهتون تبریک نگم،کاری که حتی در مصاحبه های امسال هیچ وقت نکردم.
موفق باشید
من کلا از آدم های سخت کوش و واقع بین خوشم میاد.
امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشید.
به نظر من شخصیت شما از مصاحبه مشخصه و نتونستم بهتون تبریک نگم،کاری که حتی در مصاحبه های امسال هیچ وقت نکردم.
موفق باشید
جای تاسفِ خیلی از تبریزی ها در حسرت دانشگاه شهر خودشونن اون وقت یکی که n کیلومتر دورتر از تبریزه میاد دانشگاه شَهرِت و تو رو میزاره جیبت تازه مینویسه دانشگاه تبریز بدک نیسهمین ها هم اتفاقا کار درست اند و پولی که میگیرن حلالشون. ( گر جایت در جای خوب نیس تایلند را بجوی
)
رفع اسپم=موفق باشی ( از ته دل نگفتم)
ویرایش توسط God_of_war : 17 شهریور 1398 در ساعت 22:01
ساغولاسان داداش
من خودم بیشتر خیلی سبز رو کار کردم و میکرو رو کمتر کار کردم (البته خیلی سبز هم سوالاتش شبیه کنکور نبود )به نظرم خیلی سبز رو نسبت به گاج اولویت بدین
در مورد الگو هم نمیتونم نظر بدم چون اصلا نزدمش
ریاضی جامع مهر و ماه هم تعریفشو شنیدم ولی اونم نزدم
هر منبعی می تونه بهترین باشه اگه کاملا مطالعش کنین و تستاشو بزنین
برا درس زیست کتاب ها خیلی مختلف هستن من خودم واسه سال دوازدهم خیلی سبز و فاگو زیست میزدم که هر دو تا خوب بودن
در مورد درس زیست اگه خلاصه بگم سعی کنین متن کتاب رو خوب بفهمین و همه چیز رو درک کنین و زیاد به نکته های ریز و مبهم که تو بعضی کتاب ها هستن گیر ندین
یه چیز دیگه که میتونین بکنین و واسه من هم خیلی کمک میکرد این بود که از تو متن کتاب سوالات صحیح و غلط در میاوردم(یا بعضا چهار گزینه ای ) و خیلی کمک میکرد بهم و متن کتاب رو بهتر می فهمیدم
پیشنهاد من اینه
کاری با هیچی ندارم، دمتم گرم، موفق باشی، اما چطوریاس که سلامت و بهداشتو با چرندیات پر کردی و نصف برگتم خالی بود شدی ۱۷ اما من که دو روز براش خوندم تا تونستم شبیه کتاب نوشتم شدم ۱۰؟ درضمن اعتراضم دادم ولی هیچی اضافه نکردن بهشمن در شکم!
ممنونم
سوال سختی پرسیدین
اگه بخوام بگم یعنی اینکه خودتون رو بهتر بشناسین
مثبت نگر باشین
به مسائل کوچیک کمتر گیر بدین و خودتون رو با اونا زیاد درگیر نکنین
و مهمترینش اینه که برنامه داشته باشین (مثلا وقتی دوران جمعبندی میرسه قبل از اون بهش فکر کرده باشین و از قبل در موردش مطالعه داشته باشین و بدونین چه کار هایی باید انجام بدین) یعنی بدونین گام بعدی ای که برمیدارین چیع و شانسی جلو نرین
روش مطالعتون رو در هر درس کاملا شفاف بدونین و بتونین اونو بیان کنین
ببخشین اگه نتونستم خوب توضیح بدم ❤
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)