واقعا چقدر جالب .برای چی آقای زارع گفتن جامع میکرو طلایی رو اصلا پیشنهاد نمی کنم .خوب اسم خودشون که خورده رو جلد کتاب!
واقعا چقدر جالب .برای چی آقای زارع گفتن جامع میکرو طلایی رو اصلا پیشنهاد نمی کنم .خوب اسم خودشون که خورده رو جلد کتاب!
من هر 3 تا کتابا رو مرجوع کردم عزیز
هیچ دلیلی وجود نداره 200 هزار تومان پول به کتاب ویرایش نشده بدم اونم با کاغذ های کاهی
اکر ویرایش جدید کتاب درسنامه زیستش اومد که تغییرات رو اعمال کرده بودن دوباره میخرمش وگرنه از همین زیست پایه و دوازدهم خیلی سبز که خریدم به تنهایی استفاده میکنم
خوب برای چی؟ از دانش آموز مظلوم تر گیر نیوردن؟ آدم اینجوری گربه رو هم نمی رقصونه.من رفتم میکرو بخرم که فروشنده با کلی دلیل کتاب میکرو طلایی رو بهم داد حالا خود نویسنده میاد میگه به درد نمی خوره.واقعا کجا زندگی می کنیم؟ طرف اون سر دنیا یه مقاله میده تا چند سال از طریق ایمیل با کل دنیا در ارتباط هست و توضیحات مبسوط میده .بعد ایشون می ره قایم میشه و از یه کانال غیر رسمی میگه ببخشید دوباره بخرید.
دوستان میشه نظرتون رو راجع به دینی خیلی سبز خانم سمیعی عارف و کتاب دینی میکرو طلایی محسنی کبیر بگید .ممنون میشم
سلام دوستان
من شیمی پایه رو مبتکران واجب گرفتم نظام جدید
حالا برای دوازدهم میحوام انتشارات دیگه رو بگیرم نظرم خیلی سبز بود اما متوجه شدم درسنامه نداره و فقط در قسمت پاسخ تشریحی درسنامه خلاصه شده
پیشنهاد شما برای شیمی دوازدهم چیه ؟ میخوام درسنامه داشته باشه مثل مبتکران
دوم برای زیست هم فعلا خیلی سبز تهیه کردم که اونم درسنامه کاملی نداره و برای تست گرفتم میخواستم برای درسنامه گاج رو تهیه کنم که هیچ کدوم جالب نبود ( نه میکرو نه طلایی ) انگارمولفین عجله داشتن و خواستن یه کتاب برای 99 بدن بیرون و تالیف واقعی نشده لطفا یه کتاب برای زیست پایه و دوازدهم معرفی کنید که واقعا برای کنکور 99 تالیف شده باشه و درسنامه کامل داشته باشه
و سوم من برای درس عربی نظرم رو خیلی سبز بود که در این تاپیک تعریف میکرو طلایی هم دیدم زیاد شده کدومشون از نظر درسنامه و اموزشی قوی تر عمل کرده چون پایه عربی بسیار ضعیفی دارم
لطفا برای هر 3 درس نظر بدید ممنون
سلام
ـــ من پیشنهادم صرفا جلد درسنامه میکروطلایی گاج هستش برای درسنامه شیمی، برای تست هم همون دوازدهم خیلی سبز کافیه، تمومش که کردید تا قبل عید شیمی iq اگر اومد اون رو بخرید
ـــ برای زیست متاسفانه گاج و جناب زارع بسیار بد و ناامیدکننده عمل کردند، کتاب ویرایش نشده دادن بیرون که بدرد هیچی نمیخورد
من زیست پایه و دوازدهم میکروشون خریدم ولی بعدش مرجوعش کردم
الان منتظرم صرفا جلد درسنامه میکروطلایی موجود بشه به امید که ویرایش شده باشه واقعا تا اون رو بخرم
راستش من برای تست زیست پایه و دوازدهم خیلی سبز رو خریدم که انصافا ویرایش شده بود، هم متن و تصاویر و درسنامه و تست هاش تغییر کرده بودن
ـــ شک نکن عربی خیلی سبز بهتره من خودم دارمش (چاپ جدید تک جلدیش که ویرایش و تغییرات داشته البته)
دوستان زیست یازدهم که تغییر چندانی نداشته؟؟؟ اخه من زیست دهم رو از رو الگو میخونم و یازدهم رو قصد دارم از روی میکرو پایه بخونم
مشکلی که نی؟؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)