X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 90
    1. Top | #76
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا چقدر جالب .برای چی آقای زارع گفتن جامع میکرو طلایی رو اصلا پیشنهاد نمی کنم .خوب اسم خودشون که خورده رو جلد کتاب!

2. Top | #77
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      بر اساس این اسکرین شاتای مربوط به کانال ایشون می گی که کتابای تک جلدی میکرو زیست دهم و یازدهم ایشون ویرایش شده .... ؟
      البته من خودم میکرو دهمش رو دیدم( همونی که روش نوشته مخصوص کنکور 99 ب بعد) ، به نظر می اومد که ویرایش شده ....
      ولی در مورد زیست میکرو یازدهمش ، زیاد مطمئن نیستم که آیا ویرایش خورده باشه یا نه ؟
      بله دقیقا بر اساس اسکرین شات ها گفتم البته فکر نکنم سال به سال ها مشکلی داشته باشه من خریداریشون نکردم از دوستان دیگه بپرسین شاید اون عزیزان بتونن شما رو راهنمایی کنن

3. Top | #78
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Gizish نمایش پست ها
      واقعا چقدر جالب .برای چی آقای زارع گفتن جامع میکرو طلایی رو اصلا پیشنهاد نمی کنم .خوب اسم خودشون که خورده رو جلد کتاب!
      دلیلش رو نگفتن ولی خوب حتما دلیلی داره

4. Top | #79
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها
      درود
      بارها گفتم جناب زارع رو قبول دارم، آدم فرهیخته ای هستش و تو زیست شناسی حرف برای گفتن زیاد داره
      ولی پافشاری های اولیه ایشون بر ویرایش کتابشون وجهه و شخصیت علمی ایشون رو زیر سوال برد به نوعی
      به هر حال امیدوارم مشکل بچه ها زودتر حل بشه
      بدرود
      بله منظور من هم این نبود که شما توهین کردید به عنوان خریدار به شما قولی داده شده مبنی بر اینکه کتاب ویرایش شده و مناسب کنکور ۹۹ هستش ، خدایی چه خوب شد شما و عده ای از دوستان متوجه این مسئله شدید . البته قابل حل هست ، حالا باید ببینیم آقای زارع چیکار می کنن

5. Top | #80
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hexa01 نمایش پست ها
      بله منظور من هم این نبود که شما توهین کردید به عنوان خریدار به شما قولی داده شده مبنی بر اینکه کتاب ویرایش شده و مناسب کنکور ۹۹ هستش ، خدایی چه خوب شد شما و عده ای از دوستان متوجه این مسئله شدید . البته قابل حل هست ، حالا باید ببینیم آقای زارع چیکار می کنن
      من هر 3 تا کتابا رو مرجوع کردم عزیز
      هیچ دلیلی وجود نداره 200 هزار تومان پول به کتاب ویرایش نشده بدم اونم با کاغذ های کاهی
      اکر ویرایش جدید کتاب درسنامه زیستش اومد که تغییرات رو اعمال کرده بودن دوباره میخرمش وگرنه از همین زیست پایه و دوازدهم خیلی سبز که خریدم به تنهایی استفاده میکنم

6. Top | #81
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hexa01 نمایش پست ها
      دلیلش رو نگفتن ولی خوب حتما دلیلی داره
      خوب برای چی؟ از دانش آموز مظلوم تر گیر نیوردن؟ آدم اینجوری گربه رو هم نمی رقصونه.من رفتم میکرو بخرم که فروشنده با کلی دلیل کتاب میکرو طلایی رو بهم داد حالا خود نویسنده میاد میگه به درد نمی خوره.واقعا کجا زندگی می کنیم؟ طرف اون سر دنیا یه مقاله میده تا چند سال از طریق ایمیل با کل دنیا در ارتباط هست و توضیحات مبسوط میده .بعد ایشون می ره قایم میشه و از یه کانال غیر رسمی میگه ببخشید دوباره بخرید.

7. Top | #82
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saj8jad نمایش پست ها
      من هر 3 تا کتابا رو مرجوع کردم عزیز
      هیچ دلیلی وجود نداره 200 هزار تومان پول به کتاب ویرایش نشده بدم اونم با کاغذ های کاهی
      اکر ویرایش جدید کتاب درسنامه زیستش اومد که تغییرات رو اعمال کرده بودن دوباره میخرمش وگرنه از همین زیست پایه و دوازدهم خیلی سبز که خریدم به تنهایی استفاده میکنم
      ببخشید میشه بگید چه جوری پس دادین؟ آخه قبول نمی کنن که‌.بریم؟ چی بگیم؟

8. Top | #83
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان میشه نظرتون رو راجع به دینی خیلی سبز خانم سمیعی عارف و کتاب دینی میکرو طلایی محسنی کبیر بگید .ممنون میشم

9. Top | #84
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan7777777 نمایش پست ها
      اگه کسی میدونه ، لطفا راهنمایی کنه ...
      سلام.کتابا کاملا متفاوت و مولفاشونم فرق میکنه.

10. Top | #85
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقای زارع جزو مولفان کتاب میکرو طلایی گاج نیستن!

11. Top | #86
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      ببخشید میشه بگید چه جوری پس دادین؟ آخه قبول نمی کنن که‌.بریم؟ چی بگیم؟

من زنگ زدم گفتم کتاباتون چاپ قدیمه و ویرایش نشده،
      خیلی پافشاری و سماجت کردم و گفتن کتاب ویرایش نشده به درد من نمیخوره
      گفت برامون با پست به انبار گاج مارکت ارسال کن تا پولش رو بصورت اعتبار خرید تو پروفایل گاج مارکت تون واریز کنیم تا کتاب دیگه ای خواستی به جاشون بخری

12. Top | #87
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      بخاطر اینکه هیچ بقالی نمیگه ماست من رو نخر بجاش برو ماست یقنلی رو بخر (!)

13. Top | #88
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      من شیمی پایه رو مبتکران واجب گرفتم نظام جدید
      حالا برای دوازدهم میحوام انتشارات دیگه رو بگیرم نظرم خیلی سبز بود اما متوجه شدم درسنامه نداره و فقط در قسمت پاسخ تشریحی درسنامه خلاصه شده
      پیشنهاد شما برای شیمی دوازدهم چیه ؟ میخوام درسنامه داشته باشه مثل مبتکران

دوم برای زیست هم فعلا خیلی سبز تهیه کردم که اونم درسنامه کاملی نداره و برای تست گرفتم میخواستم برای درسنامه گاج رو تهیه کنم که هیچ کدوم جالب نبود ( نه میکرو نه طلایی ) انگارمولفین عجله داشتن و خواستن یه کتاب برای 99 بدن بیرون و تالیف واقعی نشده لطفا یه کتاب برای زیست پایه و دوازدهم معرفی کنید که واقعا برای کنکور 99 تالیف شده باشه و درسنامه کامل داشته باشه

و سوم من برای درس عربی نظرم رو خیلی سبز بود که در این تاپیک تعریف میکرو طلایی هم دیدم زیاد شده کدومشون از نظر درسنامه و اموزشی قوی تر عمل کرده چون پایه عربی بسیار ضعیفی دارم
      لطفا برای هر 3 درس نظر بدید ممنون

14. Top | #89
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pegahmht نمایش پست ها
      سلام دوستان
      من شیمی پایه رو مبتکران واجب گرفتم نظام جدید
      حالا برای دوازدهم میحوام انتشارات دیگه رو بگیرم نظرم خیلی سبز بود اما متوجه شدم درسنامه نداره و فقط در قسمت پاسخ تشریحی درسنامه خلاصه شده
      پیشنهاد شما برای شیمی دوازدهم چیه ؟ میخوام درسنامه داشته باشه مثل مبتکران

دوم برای زیست هم فعلا خیلی سبز تهیه کردم که اونم درسنامه کاملی نداره و برای تست گرفتم میخواستم برای درسنامه گاج رو تهیه کنم که هیچ کدوم جالب نبود ( نه میکرو نه طلایی ) انگارمولفین عجله داشتن و خواستن یه کتاب برای 99 بدن بیرون و تالیف واقعی نشده لطفا یه کتاب برای زیست پایه و دوازدهم معرفی کنید که واقعا برای کنکور 99 تالیف شده باشه و درسنامه کامل داشته باشه

و سوم من برای درس عربی نظرم رو خیلی سبز بود که در این تاپیک تعریف میکرو طلایی هم دیدم زیاد شده کدومشون از نظر درسنامه و اموزشی قوی تر عمل کرده چون پایه عربی بسیار ضعیفی دارم
      لطفا برای هر 3 درس نظر بدید ممنون
      سلام

ـــ من پیشنهادم صرفا جلد درسنامه میکروطلایی گاج هستش برای درسنامه شیمی، برای تست هم همون دوازدهم خیلی سبز کافیه، تمومش که کردید تا قبل عید شیمی iq اگر اومد اون رو بخرید

ـــ برای زیست متاسفانه گاج و جناب زارع بسیار بد و ناامیدکننده عمل کردند، کتاب ویرایش نشده دادن بیرون که بدرد هیچی نمیخورد
      من زیست پایه و دوازدهم میکروشون خریدم ولی بعدش مرجوعش کردم
      الان منتظرم صرفا جلد درسنامه میکروطلایی موجود بشه به امید که ویرایش شده باشه واقعا تا اون رو بخرم
      راستش من برای تست زیست پایه و دوازدهم خیلی سبز رو خریدم که انصافا ویرایش شده بود، هم متن و تصاویر و درسنامه و تست هاش تغییر کرده بودن

ـــ شک نکن عربی خیلی سبز بهتره من خودم دارمش (چاپ جدید تک جلدیش که ویرایش و تغییرات داشته البته)

15. Top | #90
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان زیست یازدهم که تغییر چندانی نداشته؟؟؟ اخه من زیست دهم رو از رو الگو میخونم و یازدهم رو قصد دارم از روی میکرو پایه بخونم
      مشکلی که نی؟؟

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)