X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 87
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

باشَد کِ بِ سَرنِوِشت ما دُچار نَشوید . . .

سَلام یکم طولانیِه - اَگه مِث خودم حوصله متن طولانی نداری خُدانِگهدارت-
      میخوام یِ سری حرفا از زندگی خودمو و کسایی کِ توی دوران کنکور دیدم بِگم- شاید مسیر زِندگی حتی یِ نَفر عوض شد-
      یهو توی زندگی به خودت میای میبینی وقت انتخاب رشته تحصیلیه- اکثر بچه ها شاید پا بزارن رو علاقشون و برن تَ ج ر ب ی- الل خصوص از خونواده هایی با قِشر درامدی پایین- از همون اول راه معمولا همه بچه ها عشق پزشکی و دندون دارن-وقتی انتخاب رشته کردی - اونم تجربی - پا به یه مسیر چندین ساله میزارید- سه سال دبیرستان و اگرم قبول نشی ممکنه یک- دو - و ... پشت کنکور موندن-خیلی از بچه ها مث خود من اون اولای راه اطلاع خاصی از کنکور ندارن- شاید کمک درسی بخرن کلاس کمکی برن- اما نمیدونن کنکور چیه-اما یه عده که معمولا رتبه های برتر کنکورم میشن- یکیو دارن و دارن و دارن که از کنکور خیلی چیزا میدونه- مثلا یا پدر و مادرش دبیر کنکوری ان- یا عمو داییش مشاوره- یا بردار خواهرش رتبه شده- از اون اول یواشکی یواشکی شروع میکنن به جنگ کنکور رفتن- اما اکثر بچه ها مث من شاید ازمونم برن اما بیخیالن- درس های مدرسه رو پاس میکنن و اکثر وقتا به کاری غیر درس خوندن دارن انجام میدن- یهو با یه چشم به هم زدن سال کنکور میرسه- اخرین امتحان سال تحصیلی قبل سال کنکورتو میدی توی اخرای خرداد و رسما میشی داوطلب کنکور سراسری- از اینجا به بعده که درگیر حاشیه میشی: پایین حاشیه ها رو که دیدم میگم-بعضی ها مشاوره میرن بعضی ها کلاس[اینا حاشیه نیستا پایین اونارو میگم]- اول تابستون تقریبا همه چی خوبه به قولی سال بعد دانشجوی پزشکی تهرانی- اما روز به روز که میگذره آشتفته تر میشی- هنوز تابستونه هااا اما یه مطلب و میخونی میبینی عه دو روز بعدش یادت رفته- دست و پا شکسته چند تا درس و میخونی و مهر شروع میشه- ازمون میری- مدرسه میری- ازمون اول زیاد دلخواهت نیس- نمیرسی هیچ کدوم از درس ها رو بخونی-تراز ازمون جالب نیس- یه ازمون میری یکی نمیری- میرسه دی میگی خودم میخونم و ازمون نمیرم و - یه جورایی اینجا اولین اشتباهتو کردی-ازمون نمیری و درسم نمیخونی و هر روز این سایت اون سایت دنبال جزوه و کتاب و دبیر خوب میگردی جزوه میخری دی وی دی میخری و ...حتی اگه خونوادت توان مالی ان چنانی نداشته باشن-و هی میگی از فردا میخونم- اما فردا میاد و بازم فردا و فردا و فردا... به خودت که میای عید اومده-یهو تو همون گشتنای توی اینترنت به چیزی به اسمه [با برنامه سه ماهه ما پزشک شوید] میرسی - میگیری و شروع نیکنی به خوندن- تا دو صفحه میخونی میری توی سایت کانون یا گزینه دو تخمین رتبه میرنی... با برنامه پیش میریا ولی حجم درسا زیاده کم میاری حتی گریه میکنی اما ... اوف صبا میری توی اتاق درم میبینی تا ظهر مادر بیچاره فک میکنه بچش درس میخونه اما واقعا کار خاصی نمیکنی- هی گریه و گذشتن روزا- یهو به خودت میای اخبار میگه کارت های ورود به حلسه اومده-میری سر جلسه:خیلیا سفید جواب میدن خیلیا الکی,و ...
      میگی کنکور بعدیو میترکونم-اما بازم حاشیه ها..بیشتر از ۹۰ درصد از فارغ التحصیل عا موفق نمیشن تو کنکور بعدیشون- چون همون حاشیه ای که نزاشت سال اول ددس بخونن سال دومم نمیزاره و ...
      اگه دانش اموزید قدرشو بدونید- اگه فارغ التحصیل هستی تموم زورتو بزن تغییر کنی-
      وقتی جواب کنکورا میاد خیلی حرفا میشنویی خیلی حرفاا- الل خصوص اگه کنکور دومت باشه-از همه طرف میریزن سرت..حرف که خیلی زیاده اما حاشیه هااا که از همون لحظه کنکوری شدن یقتو میگیره:
      یک_]وسواس برا منابع وسواس برا ازمون برا مشاور برا مکان درس خوندن برا ....
      دو_]رفتن پیش یه مشاور که خیلی معروفه - اینایی که خیلی معروفن اونقد سرشون شلوغه که واقعا نمیتونن درست مسیر بهت نشون بدن
      سه_]رفتن سر وقت دی وی دی ها- وقتتو میگیره از تست زدن فاصله میگیری و ... باور کن نکاتی با زدن ۳۰۰ تا تست یه کتاب یاد بگیری خیلی خیلی خیلی بیشتر از اون دی وی دی کمکت میکنه
      چهار_]خریدن سوالات ازمون بخاطر درومدن از زیر فشار خونواده
      پنج-] ازمون نرفتن-خیلی مهمه تو رو خدا هر جور شده یه ازمون برید....
      شش-]گوشی- اینترنت-تلگرام-,گروه: تو رو خدا گوشیتونو بشکنید آره بشکنیددددددددد دور نت و خط بکشید..
      هفت]-عاشق شدن- تو سال کنکور جَوِش یه جوریه که خوب دل میدی - دیوار رویاهاتونو بلند بسازید که صدای قلبتون بهش نرسه...
      هشت]-جنس مخالف -بیخیالش بشید- نه به رل و عشق قدیمی فک کنید نه اینکه بری دانشگاه فلان کار کنی و بی یان کنیو .... بخدا همه فقط وقتتو میگیره و انرژی تو از بین میره...
      نه]-اگه مشاوره میرید برید پیش ادم حسابی- بعضیا میرن سر عشق و عاشقی با طرف ( :
      ده]-خود ارضایی :خیلیا درگیرشن- دورشو خط نکشید میزنتت زمین
      یازده-] به آینده زیاد فک کردن-- حال رو داشته باش-
      دوزاده]-فک کردن به تیپ و امثال مربوط به تیپ .. مثلا چاق میشم وای لاغر میشم وای موهام وای دوستم شوهر کرد وبرم این ارایشگاه وای ... پسرا موهاسونو بزنن دخترام کوتاه کنن خیال راحت-
      سیزده-]حسودی کردن به بقیه یا جمله ادبیاتی ترش میشه مقایسه کردن خودت با بقیه - چک کردن نفرات برتر کانون- وای فلانی ترازش اینقده من نیس و ...
      و ... تا دلت بخاد حاشیه هست
      و البتع علت شکست بعضی هام رعایت نکردن چن تا عوامل مهم درسی کنکورع که بحثش جداس..
      همه دور برت دس به دس میدن تا تو موفق نشی- باید بجنگی باید با خودت بجنگی
      توی کنکور تو با کسی رقابت نمیکنی - چون اگه تو تنها داوطلب کنکور باشی و خودت یه نفره- بهت بگن باید ترازت ده هزار بیاد تا اجازه ورود به دانشگاه بهت بدن- وقتی درصدای لازم و کسب نکنی نمیزارنت دگگگگ...پس با خودتون رقابت کنید
      .
      داداشا-آجیا تنها کسی که سر راه شماس خودتونید همین
      .انشالله که هموتون موفق شید
      ساعت ۲:۵۶ بامداد
      از طرف پِسری کِ کنکور نابودِش کَرد . . .
      ویرایش توسط A0067 : 07 شهریور 1398 در ساعت 02:56

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A0067 نمایش پست ها
      سَلام یکم طولانیِه - اَگه مِث خودم حوصله متن طولانی نداری خُدانِگهدارت-
      میخوام یِ سری حرفا از زندگی خودمو و کسایی کِ توی دوران کنکور دیدم بِگم- شاید مسیر زِندگی حتی یِ نَفر عوض شد-
      یهو توی زندگی به خودت میای میبینی وقت انتخاب رشته تحصیلیه- اکثر بچه ها شاید پا بزارن رو علاقشون و برن تَ ج ر ب ی- الل خصوص از خونواده هایی با قِشر درامدی پایین- از همون اول راه معمولا همه بچه ها عشق پزشکی و دندون دارن-وقتی انتخاب رشته کردی - اونم تجربی - پا به یه مسیر چندین ساله میزارید- سه سال دبیرستان و اگرم قبول نشی ممکنه یک- دو - و ... پشت کنکور موندن-خیلی از بچه ها مث خود من اون اولای راه اطلاع خاصی از کنکور ندارن- شاید کمک درسی بخرن کلاس کمکی برن- اما نمیدونن کنکور چیه-اما یه عده که معمولا رتبه های برتر کنکورم میشن- یکیو دارن و دارن و دارن که از کنکور خیلی چیزا میدونه- مثلا یا پدر و مادرش دبیر کنکوری ان- یا عمو داییش مشاوره- یا بردار خواهرش رتبه شده- از اون اول یواشکی یواشکی شروع میکنن به جنگ کنکور رفتن- اما اکثر بچه ها مث من شاید ازمونم برن اما بیخیالن- درس های مدرسه رو پاس میکنن و اکثر وقتا به کاری غیر درس خوندن دارن انجام میدن- یهو با یه چشم به هم زدن سال کنکور میرسه- اخرین امتحان سال تحصیلی قبل سال کنکورتو میدی توی اخرای خرداد و رسما میشی داوطلب کنکور سراسری- از اینجا به بعده که درگیر حاشیه میشی: پایین حاشیه ها رو که دیدم میگم-بعضی ها مشاوره میرن بعضی ها کلاس[اینا حاشیه نیستا پایین اونارو میگم]- اول تابستون تقریبا همه چی خوبه به قولی سال بعد دانشجوی پزشکی تهرانی- اما روز به روز که میگذره آشتفته تر میشی- هنوز تابستونه هااا اما یه مطلب و میخونی میبینی عه دو روز بعدش یادت رفته- دست و پا شکسته چند تا درس و میخونی و مهر شروع میشه- ازمون میری- مدرسه میری- ازمون اول زیاد دلخواهت نیس- نمیرسی هیچ کدوم از درس ها رو بخونی-تراز ازمون جالب نیس- یه ازمون میری یکی نمیری- میرسه دی میگی خودم میخونم و ازمون نمیرم و - یه جورایی اینجا اولین اشتباهتو کردی-ازمون نمیری و درسم نمیخونی و هر روز این سایت اون سایت دنبال جزوه و کتاب و دبیر خوب میگردی جزوه میخری دی وی دی میخری و ...حتی اگه خونوادت توان مالی ان چنانی نداشته باشن-و هی میگی از فردا میخونم- اما فردا میاد و بازم فردا و فردا و فردا... به خودت که میای عید اومده-یهو تو همون گشتنای توی اینترنت به چیزی به اسمه [با برنامه سه ماهه ما پزشک شوید] میرسی - میگیری و شروع نیکنی به خوندن- تا دو صفحه میخونی میری توی سایت کانون یا گزینه دو تخمین رتبه میرنی... با برنامه پیش میریا ولی حجم درسا زیاده کم میاری حتی گریه میکنی اما ... اوف صبا میری توی اتاق درم میبینی تا ظهر مادر بیچاره فک میکنه بچش درس میخونه اما واقعا کار خاصی نمیکنی- هی گریه و گذشتن روزا- یهو به خودت میای اخبار میگه کارت های ورود به حلسه اومده-میری سر جلسه:خیلیا سفید جواب میدن خیلیا الکی,و ...
      میگی کنکور بعدیو میترکونم-اما بازم حاشیه ها..بیشتر از ۹۰ درصد از فارغ التحصیل عا موفق نمیشن تو کنکور بعدیشون- چون همون حاشیه ای که نزاشت سال اول ددس بخونن سال دومم نمیزاره و ...
      اگه دانش اموزید قدرشو بدونید- اگه فارغ التحصیل هستی تموم زورتو بزن تغییر کنی-
      وقتی جواب کنکورا میاد خیلی حرفا میشنویی خیلی حرفاا- الل خصوص اگه کنکور دومت باشه-از همه طرف میریزن سرت..حرف که خیلی زیاده اما حاشیه هااا که از همون لحظه کنکوری شدن یقتو میگیره:
      یک_]وسواس برا منابع وسواس برا ازمون برا مشاور برا مکان درس خوندن برا ....
      دو_]رفتن پیش یه مشاور که خیلی معروفه - اینایی که خیلی معروفن اونقد سرشون شلوغه که واقعا نمیتونن درست مسیر بهت نشون بدن
      سه_]رفتن سر وقت دی وی دی ها- وقتتو میگیره از تست زدن فاصله میگیری و ... باور کن نکاتی با زدن ۳۰۰ تا تست یه کتاب یاد بگیری خیلی خیلی خیلی بیشتر از اون دی وی دی کمکت میکنه
      چهار_]خریدن سوالات ازمون بخاطر درومدن از زیر فشار خونواده
      شش-]گوشی- اینترنت-تلگرام-,گروه: تو رو خدا گوشیتونو بشکنید آره بشکنیددددددددد دور نت و خط بکشید..
      هفت]-عاشق شدن- تو سال کنکور جَوِش یه جوریه که خوب دل میدی - دیوار رویاهاتونو بلند بسازید که صدای قلبتون بهش نرسه...
      هشت]-جنس مخالف -بیخیالش بشید- نه به رل و عشق قدیمی فک کنید نه اینکه بری دانشگاه فلان کار کنی و بی یان کنیو .... بخدا همه فقط وقتتو میگیره و انرژی تو از بین میره...
      نه]-اگه مشاوره میرید برید پیش ادم حسابی- بعضیا میرن سر عشق و عاشقی با طرف ( :
      ده]-خود ارضایی :خیلیا درگیرشن- دورشو خط نکشید میزنتت زمین
      یازده-] به آینده زیاد فک کردن-- حال رو داشته باش-
      دوزاده]-فک کردن به تیپ و امثال مربوط به تیپ .. مثلا چاق میشم وای لاغر میشم وای موهام وای دوستم شوهر کرد وبرم این ارایشگاه وای ... پسرا موهاسونو بزنن دخترام کوتاه کنن خیال راحت-
      سیزده-]حسودی کردن به بقیه یا جمله ادبیاتی ترش میشه مقایسه کردن خودت با بقیه - چک کردن نفرات برتر کانون- وای فلانی ترازش اینقده من نیس و ...
      و ... تا دلت بخاد حاشیه هست
      و البتع علت شکست بعضی هام رعایت نکردن چن تا عوامل مهم درسی کنکورع که بحثش جداس..
      توی کنکور تو با کسی رقابت نمیکنی - چون اگه تو تنها داوطلب کنکور باشی و خودت یه نفره- بهت بگن باید ترازت ده هزار بیاد تا اجازه ورود به دانشگاه بهت بدن- وقتی درصدای لازم و کسب نکنی نمیزارنت دگگگگ...پس با خودتون رقابت کنید
      .
      ساعت ۲:۵۶ بامداد
      از طرف پِسری کِ کنکور نابودِش کَرد . . .
      قشنگ تک تک جمله هات و درک میکردم...خیلی عالی بود داداش...واقعا که همه ی تذکرات درسته و من دیدم که موفقیت واسه اونی بودِ که تموم اینارو واسه یه سال کنار گذاشته...شاید ساده بنظر بیاد ولی سخت ترین کار دنیاست

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      دست کم گرفتن یا کم اهمیت شمردن درسی (حتی زمین)
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      يه همچين مدل تاپيكى رو اوايل عضويتم چند سال قبل خوندم
      خوشم مياد الان هممه چيزايي كه توش گفته بود انجام نديد و انجام دادم
      خودم به تنهايى از پس بدبخت كردن خودم بر ميام
      !Saved by Grace, through Faith, in the gift of God

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      شما ساعت مطالعه مفیدی رو برای خودتون تنظیم کنید ، کنارش از اینترنت هم استفاده کردید عیب نداره
      سفت و سخت چسبیدن هیچ وقت نتیجه نمیده ! ما هم فکر کردیم اگه خودمونو جر بدیم نتیجه میگیریم ولی این مدل درس خوندن برای هر کسی نیست

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فوق العاده بود...

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      گوشی-روابط عاطفی و کیفیت کم مطالعه این ۳ تا عاملی بود که موفق نشدم: (
      توصیه ام اینه ورزش حتما هفته ایی ۲ ساعت برید،باعث کاهش اضطراب میشه و واسه روحیه مفیده(البته حرفه ایی نباشه جوری که از بدن درد نتونید درس بخونید..ورزشای هوازی و شاد مثل ایروبیک)
      غرق تو دی وی دی و کلاس و کتابم نشید لطفا!
      ♡Be your Own HERO

8. Top | #8
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه دست انداز خیلی مهم انزواست
      اولش جوگیر می شید می گید موهامو میزنم و می شینم تو خونه درس میخونم
      بعد چند هفته کم میاری و افسردگی و بی حالی میاد سراغت

شب ها قبل خواب کتاب های صوتی گوش کنید
      مراقبه و مدیتیشن انجام بدید
      صبا زود بیدار شید(5 یا 6) و 1 ساعت رو صرف ورزش و برنامه ریزی روحی کُنید

کُنکور یه فرآیند استهلاک زاست
      اگه خودتم به استهلاک خودت کمک کُنی نابودت میکنه.
      خداوند آن خویش خویش است

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تک تک جملاتتو درک کردم مخصوصا قسمتی که گفتی میری تو اتاق درو میبندی خانوادت فکر میکنن داری درس میخونی. کنکور دیگه تبدیل شده به جنگ. باید یکی باشه کنارت راهو نشونت بده وگرنه میفتی تو چاله چوله ها. حالا ممکنه خیلیا بگن ما تنها خوندیم شدیم رتبه 1. ولی من اینو واسه داوطلبای عادی گفتم که تو مدارس دولتی سطح پایین درس خوندن و هیچوقت به جز سال اخر حرفی از کنکور نشنیده بودن.اصلی ترین دلیل موفق نشدنم این بود که سردرگم بودم و نمیدونستم باید چیکار کنم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خط به خطش رو که میخوندم انگار اب یخ میریختن رو سرم!
      بدترین ضربه رو از جنس مخالف میخورین تو سال کنکور اگه کنترلش نکنین که نمیتونین کنترل کنین... یا حداقل من که اینجور بودم ):
      در کل تو سال کنکور روابط عشقولانتو یکم کمترش کن
      بذار بقیه خوش بگذرونن وقتی داری سخت تلاش میکنی
      بذار بقیه بخوابن وقتی داری کار میکنی
      تفاوت ها بالاخره مشخص میشه
      ویرایش توسط irani7878 : 07 شهریور 1398 در ساعت 16:19

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تمام جملات تا آخر خوندم به جزء قسمتی که یه کم افراط شده بود ۹۰%باید با طلا بنویسید با نقره قاب بگیرید بزنید به دیوار اتاق جلو جایی که می خواید مطالعه کنید و مهمتر از اینها بهش عمل کنید عمل کنید و عمل کنید خدایش من سال کنکورم یه چند ماهی درگیر اینها حاشیه ها بودم دلیلش هم همون طور که دوستمون گفتند این بود که من دور و اطرافم الگو موفقی نداشتم که ازش الگو بگیرم مشاور اولم هم که مشاور نما بود اوضاع من بدتر شد اما از وقتی با تمام وجودم خواستم که موفق بشم و در عمل نشون دادم خدا منو هدایت کرد به رتبه برتر و از اونم طرف هم یه مشاور دلسوز
      وَیَهْدِى مَن یَشَآءُ»یه تعهد از من گرفت که از هیچ جای دیگه مشاوره نگیرم و فقط عمل کنم منم از حاشیه بیرون اومدم و نتيجه اش هم دیدم الآن خوشحالم بابت تصمیم که چند سال قبل گرفتم به نظر من این کار انجام بدید یعنی به خودتون تعهد بدید که تو حاشیه نباشید مطمئن باشید رتبه برتر شدن ساده تر اون چیزی هست که فکر می کنید اگه مشاوره نیاز داشتید برید از دانشجویان دانشگاه شهرتون بپرسید پیدا می کنید البته من از رتبه برتر آزمون قلم چی استفاده کردم این یه کلید برای پیدا کردن مشاور دلسوز باشد که همه درس عبرت بگیرند و سال دیگه جزء هدایت شدگان باشند. برای این دوستمون هم آرزوی موفقیت می کنیم همین که فهمیدند و قبول کردند که اشتباه کردند راه را برای موفقیت باز کردند ان شاالله که همگی موفق باشید

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hero93 نمایش پست ها
      تمام جملات تا آخر خوندم به جزء قسمتی که یه کم افراط شده بود ۹۰%باید با طلا بنویسید با نقره قاب بگیرید بزنید به دیوار اتاق جلو جایی که می خواید مطالعه کنید و مهمتر از اینها بهش عمل کنید عمل کنید و عمل کنید خدایش من سال کنکورم یه چند ماهی درگیر اینها حاشیه ها بودم دلیلش هم همون طور که دوستمون گفتند این بود که من دور و اطرافم الگو موفقی نداشتم که ازش الگو بگیرم مشاور اولم هم که مشاور نما بود اوضاع من بدتر شد اما از وقتی با تمام وجودم خواستم که موفق بشم و در عمل نشون دادم خدا منو هدایت کرد به رتبه برتر و از اونم طرف هم یه مشاور دلسوز
      وَیَهْدِى مَن یَشَآءُ»یه تعهد از من گرفت که از هیچ جای دیگه مشاوره نگیرم و فقط عمل کنم منم از حاشیه بیرون اومدم و نتيجه اش هم دیدم الآن خوشحالم بابت تصمیم که چند سال قبل گرفتم به نظر من این کار انجام بدید یعنی به خودتون تعهد بدید که تو حاشیه نباشید مطمئن باشید رتبه برتر شدن ساده تر اون چیزی هست که فکر می کنید اگه مشاوره نیاز داشتید برید از دانشجویان دانشگاه شهرتون بپرسید پیدا می کنید البته من از رتبه برتر آزمون قلم چی استفاده کردم این یه کلید برای پیدا کردن مشاور دلسوز باشد که همه درس عبرت بگیرند و سال دیگه جزء هدایت شدگان باشند. برای این دوستمون هم آرزوی موفقیت می کنیم همین که فهمیدند و قبول کردند که اشتباه کردند راه را برای موفقیت باز کردند ان شاالله که همگی موفق باشید
      موردی نداره اگه بپرسم رتبتون چند شد؟

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوران کنکور، هیچکس پشت خیلی از ما نیست حتی خیلی اوقاتم خودمون دشمن خودمون و خانواده ای که در آینده تشکیل میدیم، میشیم
      اگه کنکور سخت ترین مرحله ی زندگی نباشه، قطعا یکی از سخت ترین ها هست
      ویرایش توسط a.mohammad-1998 : 07 شهریور 1398 در ساعت 19:09

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط liaa نمایش پست ها
      موردی نداره اگه بپرسم رتبتون چند شد؟
      نه من رتبه ام ۵۰۰ خورده ای شد

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      درمورد حاشیه هایی که نوشتید چند نکته از تجربه خودم میگم ( حاشیه شما مشکی و نکته یا جواب من قرمزه بعضی جاها مخالفم و بعضی جاها موافقم با حرفتون )

یک_]وسواس برا منابع وسواس برا ازمون برا مشاور برا مکان درس خوندن برا .... ( اینو خییییلی قبول دارم خیلیا رو دیدم سر خوندن و حتی تست زدن وسواس دارن و داغون شدن )

دو_]رفتن پیش یه مشاور که خیلی معروفه - اینایی که خیلی معروفن اونقد سرشون شلوغه که واقعا نمیتونن درست مسیر بهت نشون بدن ( البته برخی مشاور های معروف یک تیم مشاوره دارن که اون بر اون ها نظارت میکنه پس همه مشاورای معروف بد نیستن )

( واقعا فقط همینکه برید مدیریت زمانتون رو اصلاح کنید یا با جو و وسایل مورد نیاز ازمون و شرایط مختلف اشنا بشید به جرات میگم از نصف رقبا جلو میافتید مخصوصا تو رشته ریاضی )
      شش-]گوشی- اینترنت-تلگرام-,گروه: تو رو خدا گوشیتونو بشکنید آره بشکنیددددددددد دور نت و خط بکشید.. ( من اینستاگرام رو حذف کردم تلگرام میرفتم گاهی هم انجمن میومدم
      اگه واقعا واقعا میتونید از حاشیه دور بشید و به اندازه استفاده کنید ایرادی نداره من رتبه 400 میشناسم که شب کنکور تو گروه تلگرام چرت و پرت میگفت اما اگه نمیتونید کنترل کنید شکستن هم فایده نداره اتیشش بزنید )

هفت]-عاشق شدن- تو سال کنکور جَوِش یه جوریه که خوب دل میدی - دیوار رویاهاتونو بلند بسازید که صدای قلبتون بهش نرسه... ( خب یه جای حرف ایشون درسته که عاشق نشید رابطه جدید خیلی ذهنتونو از درس دور میکنه ...اما اگه توی رابطه ای هستید باید طرف مقابلتون درکتون کنه و علاوه بر اون باعث دلگرمی و کمکتون بشه همون اتفاقی که برا من افتاد و اگه اون با من نبود از بهمن به بعد دیگه نمیخوندم پس کات کردن به بهونه کنکور خیلی مسخرس به شرط اینکه طرفتون درکتون کنه و گرنه در اینده هم هرچی بشه درکتون نمیکنه بندازیدش دور)
      هشت]-جنس مخالف -بیخیالش بشید- نه به رل و عشق قدیمی فک کنید نه اینکه بری دانشگاه فلان کار کنی و بی یان کنیو .... بخدا همه فقط وقتتو میگیره و انرژی تو از بین میره... ( من به این فک میکردم که برم دانشگاه فلان کار و بهمان کار میکنم بهم قوت قلب و انرژی میداد که ادامه بدم البته تو وقت ازادم ...وقت درس فقط درس میخوندم )

یازده-] به آینده زیاد فک کردن-- حال رو داشته باش ( کاملا صحیح زیاد فکر نکنید اما کلا بیخیالش هم نشید بگید حالا بخونم بعدا ببینم چی میشه
      انگیزتون از دست میره )

سیزده-]حسودی کردن به بقیه یا جمله ادبیاتی ترش میشه مقایسه کردن خودت با بقیه - چک کردن نفرات برتر کانون- وای فلانی ترازش اینقده من نیس و ... ( اره تا خود کنکور بزرگترین رقیبتون فقط خودتونید به فکر بهتر کردن خودتون باشید و بس ....طرف ترازش همیییشه بهترم میشد رتبش از من بدتر شد )

بقیه صحبتتون هم که خوب و صحیحه

.

ساعت 20:37
      از طرف پسری که 963 کنکور 98 ریاضی شد( شاخ نیس میدونم ولی خب تجربه های خودمم گفتم شاید بدرد کسی خورد ) . . .

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن