سلام دوستان کسی درباره بارسا و مشاوره علی میرصادقی چیزی میدونه؟ اگه میدونین خواهشا بگین چطوره !!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوستان کسی درباره بارسا و مشاوره علی میرصادقی چیزی میدونه؟ اگه میدونین خواهشا بگین چطوره !!!!!!!!!!!!!!!!!
ویرایش توسط Parniya : 10 مهر 1392 در ساعت 16:22 دلیل: ویرایش عنوان!
خسته ام از جانی که گرفتار تن است...
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
بله منظورتون که واضح و روشنه کاملا!!!!!!!
حالا منن امروز ازش وقت گرفتم
اگه نتایجی از نشستتون بدست آوردی خواهشا بهم خبر بده تا هفته آینده که خودم برم پیشش
مرسیییییییییییییییی!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
بله ایشونم فقط با دخترا کار میکنن
بیشتر درباره مشاوره خصوصیش اطلاعات میخوام البته!
اینم سایتش : http://alimirsadeghi.com/
ویرایش توسط mina74 : 10 مهر 1392 در ساعت 17:52
جنگه مگه
جلسه همایش 100 تومن!!!!
(میدونی چرا . چون معروف شده)
نتیجه اون دیدار:
به طور کلی این شخص ترکیبی از بعضی مشاور هاست:
شبیه سینا تهرانی=پولکی
شبیه سرور پور(البته در چند سطح پایینتر)=روحیه میده (البته من یه فایل رو ازش دیدم بیشتر ادا در میوورد)100برابر سروپور بهتر روحیه میده
ولی کلا خیلی راضی نبود (خصوصی نگرفته بود همایش بود....)
به نظرم چیزی عایدت نمیشه
دوستای من امسال میرفتن پیشش ونتیجه ای نگرفتن!!مثلا یکی از دوستام که رتبه اش 300 شد خودش 3سال بود که میخوند وتوی المپیاد بود میرصادقی که روش کار نکرده بود!!خودش خونده بود بقیه بچه های کلاسشون از اونجا که خبر دارم دارن واسه سال بعد میخونن
آخه چرااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا واقعا چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااا مشاورا اینجورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
دیگه نمیدونم!!ما که خوبیتی ازشون ندیدیم!!!شما ها برین امتحان کنین ببینید چه خبره!!طرف میره 10 میلیون میده بعدشم هیچی به هیچی!!!!
کلا مشاور وظیفش چیه؟
مثلا چیکار میخواد بکنه؟
..
..
..
ویرایش توسط Martin Scorsese : 10 مهر 1392 در ساعت 20:11
مشاوره میده :D
به درد کسایی میخوره که نیاز دارن کسی کنترلشون کنه، کاراشون رو چک کنه، خلاصه این که به درد اونایی میخوره که تا زور بالا سرشون نباشه درست درس نمیخونن.
البته اگر کسی نخواد حتی با مشاور هم نمیتونه درس بخونه، یه جوری مشاور رو میپیچونه یا کلا نمیره پیشش
Sent from my iPhone using Tapatalk
Math & Physics are fun
..
..
..
Man khodam shagerdeshoonam va be jorat mitoonam begam behtarin moshaveri hastan ke mitoonid bahashoon kar konid va ta az nazdik bahashoon molaqat nakonid va nashnasideshoon nemishe qezavat kard
Man 100dar100 beheshoon etemad daram va qabooleshoon daram
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)