برم فرهنگیان یاحقوق قم؟؟
شایدمسخره باشه اماهردوروآوردم.ازیه طرف میگم فرهنگیان حیفه حقوقش خیلی کمه.ازیه طرفم میگم حقوق تهش وکالته که اونم به هزاربدبختی توآزمون وکالت اگه قبول شیم تازه میشه یه وکیل.میشه30سالم صفرصفر.که یکی میگه عالیه توپول غلت میزنی یکی میگه اینقدربی پرونده ای که وناجورکه پول اجاره دفترت روهم نمیتونی بدی.ازطرفی خودمم اصلاشرایط مالی خوبی ندارم.این تایپیکو گذاشته بودم اگه بخونیدوبگیدممنون میشم:http://forum.konkur.in/thread68754.html
خلاصه اینکه کدوم؟

LinkBack URL
About LinkBacks

تو بعد اتمام تحصیلاتت میتونی کنارش دوباره کنکور هم بدی واسه حقوق،من یکی از آشناهامون فوق پولداره دخترش حقوق خونده ولی من نمیدونم چزا بیکاره..فوق لیسانسشم گرفته...دراخر موفق باشی خودت باید ببینی ولی عقل میگه فرهنگیان.اگه علاقه داشته باشی دل هم میگه فرهنگیان؛)

چنین زندگیی فرسایش روح و روانه! خصوصا معلمی ریسکه، صبر پیامبر میخواد (هر وقت حرف معلمی میاد یاد معلم دوران راهنمایی درس زبان انگلیسی نریمانی نام میافتم با این که زبانم قوی بود به زور میخواست برم تقویتی یه نفر دیگه هم بود ما دوتا لج کردیم اونم هر روز دنبال بهانه برای اذیتمون بود
بعد مارو انداخت بیرون 1 ساعت زیر گرما بشین پاشو رفتیم
.gif)
کی گفته معلمی بده؟! هزارن هزار سر و دست می شکونن به معنای کلمه «معلم» بودن سخته رو خواستم بگم!